5 éves a Natural Pharmaceuticals

Egy tökéletes nap margójára

 

Csupa elégedett és boldog arc, ez jellemezte március 9-ét, mely cégünk 5. születésnapjáról szólt. Nagy lelkesedéssel és bizakodva indult neki a nagy napnak a Natural Pharmaceuticals csapata.

A remek hangulatról és az egészséges életmódról a tippeket ismét Béres Alexandra szolgáltatta. Szót ejtett többek között a túlsúly problémájáról, hogy megtaláljuk az egészséges életmódhoz vezető utat és a kellő motivációt. Minden esetben meg kell találni a számunkra megfelelő mozgásformát, illetve ha már megtaláltuk, a kitartás fontosságát is kiemelte. Ha szükséges, a család bevonásával ez még könnyebben kivitelezhető.

Ezek után Alexandra hangsúlyozta a csoportos mozgásformák pozitív hatásait, a testmozgás és a stressz levezetés egyenes arányosságát is említette. Fontosnak vélte megemlíteni a kiegyensúlyozott táplálkozást gyermek és felnőtt korban egyaránt.

Az interaktív előadás végeztével egy minden igényt kielégítő ebéd következett. Megízlelhettük a rendhagyó születésnapi muffin tortát is, mely nem csak ízletes, hanem szemet gyönyörködtető is volt. Pár szerencsés nyertes egy asztalnál ülhetett Béres Alexandrával s ott költhette el ebédjét.

Rövid szünet után a fitnesz világ- és Európa bajnokkal találkozhattak újra a résztvevők. Az ajándékul kiosztott pólókban és a fitnesz matracokon mindenki kedvére vehetett részt a tornán.

Ezek után Alexandra szívesen válaszolt még pár kérdésre, pár autogramot is kiosztott és szívesen pózolt a résztvevőkkel néhány fotó erejéig.

Végezetül a nap levezetéseként, akinek kedve volt, a szálloda wellness részlegét is igénybe vehette.

Ez úton is szeretnénk megköszönni a megtisztelő részvételt a nyerteseknek és kísérőiknek. Úgy gondoljuk ezen a napon nem csak ügyfeleink, hanem mi, a cég alkalmazottai is nyertünk egy remek napot Önökkel!

Az eseményen készült további képeket itt tekinthetik meg: