Ügyfeleink rólunk

Minden vélemény hiteles vásárlási előzményekkel rendelkező vásárlótól származik, aki már vásárolt terméket a Natural Pharmaceuticals-tól.

 

– Éva – Halásztelek   

A műtét után, a felépülés időszakában találtam rá az Omega Marine Forte+ kapszulára, mely mellett a D-Vitamin+-t is szedni kezdtem. Úgy éreztem, hogy szüksége van a szervezetemnek van valami pluszra, hogy tudjam támogatni az immunrendszerem.  Tényleg azt gondolom, hogy ezek a termékek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a felépülési idő lerövidüljön.”

 

 

– Katalin- Budapest

 

„Számos kellemetlenséget elkerülhettem volna, ha már húszon évesen tudatosabb vagyok, mind a változatos étrend kialakításában, mind  az étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztásában, valamint a rendszeres mozgás beiktatásával a mindennapjaimba. A C-vitamint ma már nem csak kúraszerűen fogyasztom, hanem rendszeresen és a Magnézium B6+ étrend-kiegészítőt is a Natural Pharmaceuticals cégtől szerzem be. ”

 

– Krisztina – Budapest

 

„Szerencsére nem vagyunk betegesek, de kulcsfontosságúnak tartjuk azt, hogy rendszeresen és tudatosan támogassuk a szervezetünket, főleg a téli időszakban. A legoptimálisabb az lenne, ha a vitaminokat, amire szükségünk van zöldségek és gyümölcsök formájában tudnánk a szervezetünkbe bevinni, de erre nem mindig van lehetőség, így maradnak a jó minőségű étrend-kiegészítők, éppen ezért örülök nagyon, hogy rátaláltam a Natural Pharmaceuticalsra”

 

– László – Szigetszetmiklós

“1997-ben döntöttem úgy, hogy ideje elkezdenem mozogni, ha hosszú és egészséges életet szeretnék élni. Ennek köszönhetően azóta már több maratont is magam mögött tudhatok és még tervezem a jövőben is. A Natural Pharmaceuticals termékei nagyszerű kiegészítése ennek az életmódnak”

 

– Péter – Szeged

“Fiatalon is gondolok az egészségemre! Sokan azt mondják, ráérek később is aggódni az emiatt, én azonban nem osztom ezt a véleményt. Aktív életet élek és odafigyelek az egészséges táplálkozásra. Ehhez járul hozzá a napi két OmegaMarine Forte+ kapszula, amellyel fedezni tudom a napi omega-3 bevitelem.”

 

– Lenke – Tahitótfalu

“Tudom jól, hogy csodát nem lehet várni semmilyen étrend-kiegészítő terméktől, hiszen ezek nem gyógyszerek, de én abban hiszek, hogy az egészségmegőrzésre szánt pénz az egy olyan befektetés, ami hosszú távon biztosan megtérül. Szerencsére nagyon ritkán kell orvoshoz mennünk, ehhez biztosan nagyban hozzájárul az, hogy igyekszünk vitaminokkal támogatni a szervezetünket, amit a Natural Pharmaceuticals-tól szerzünk be.”

 

– Miklós – Budapest

„Tényleg nagyon sok mindent kipróbáltunk már és így sok rossz vagy semleges tapasztalattal is gyarapodtunk. Nekem és a feleségemnek is minden területen fontos a minőség és a Natural Pharmaceuticals étrend-kiegészítőiben ezt megtaláltuk.”

 

– Marianna – Veszprém

“Mióta szedem az OmegaMarine FORTE+ készítményt, jártam szemfenék vizsgálaton, ahol azt kérdezték 30 éves vagyok-e, mert az ereim állapota ezt mutatja. Mosolyogtam és azt feleltem, nem 53 éves vagyok. Sportolok, jól érzem magam. Biztos vagyok benne, hogy a készítmény nagyban hozzá járul ehhez!”

 

– Éva – Salgótarján

„Megkerestek telefonon, hogy próbáljam ki az OmegaMarine Forte+-t egy hónapig ingyen, kötöttségek nélkül. Nekem ez a lehetőség nagyon megtetszett, mert úgy gondoltam miért ne?! A próbahónap után úgymond „itt ragadtam” és azóta is elégedett fogyasztója vagyok az OmegaMarine Forte+-nak és néhány olyan vitaminnak is, ami minden háztartásban megtalálható, mint a C-vitamin vagy a D-vitamin. Ennek már lassan 5 éve.”

 

 

Figyelmeztetés:

Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Ezeket a termékeket gyermekektől elzárt helyen kell tárolni.
Az előírt napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.