Ügyfeleink rólunk


Kérem, ismerje meg Magyarország különböző részein élő elégedett ügyfeleink véleményét, akik már kipróbálták az OmegaMarine Forte+-t és szeretnék megosztani Önökkel a tapasztalataikat.

 

„Egyértelműen pozitívak a tapasztalataim úgy a céggel, mint az Omegamarine Forte+ étrend-kiegészítővel kapcsolatban. Nemcsak én fogyasztom, hanem a nejem is, ő is érzi a pozitív hatásait. Mindketten pedagógusok vagyunk, így közel 60 évesen szükségünk van egy olyan étrend-kiegészítőre, amely segít fenntartani az egészségünket, a terméket megelőzés céljából fogyasztjuk.”

Péter, 58 éves – Karancsság

“Mióta szedem az OmegaMarine FORTE+ készítményt, jártam szemfenék vizsgálaton, ahol azt kérdezték 30 éves vagyok-e, mert az ereim állapota ezt mutatja. Mosolyogtam és azt feleltem, nem 53 éves vagyok. Sportolok, jól érzem magam. Biztos vagyok benne, hogy a készítmény nagyban hozzá járul ehhez!”

– Marianna, 53 éves – Veszprém

„Törekszem arra, hogy egészséges életmódot folytassak, ezért változatosan étkezem és rendszeresen sportolok. Amikor csak időm engedi, futni járok. Szeretném minél hosszabb ideig megőrizni jó egészségemet, ezért minden nap két OmegaMarine Forte+ kapszulát veszek be. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a terméket, és nagyon meg vagyok vele elégedve.”

– Laura, 24 éves – Győr

Laura

„Fontos számomra saját és családtagjaim egészsége, ezért egész évre megrendeltem az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítőt. Egy év után elmondhatom, hogy az egészségesebb ételek és a mozgás mellett valóban hozzájárult a szívem és a látásom egészségének megőrzéséhez. Szívből ajánlom másoknak is!”

– Krisztián, 39 éves – Bihardancsháza

Krisztian

„Igyekszem vigyázni magamra. Nincs komolyabb panaszom az egészségemre, és szeretném ezt az állapotot sokáig szeretném is fenntartani. A nehéz ételek kerülése jó irány, de hogyan vigyek be a szervezetbe minden szükséges tápanyagot? Talán ki sem jönnék a konyhából… A lányom sajnos nem szereti a halat, pedig azt olvastam, hogy éppen a tengeri állatok tartalmazzák a legtöbb omega-3 zsírsavat. Ezért úgy döntöttem, hogy kapszula formájában fogom pótolni ezeket a tápanyagokat. Az OmegaMarine Forte+ mellett döntöttem, és nem bántam meg!”

– Judit, 33 éves – Keszthely

Judit

„Változtattunk az étkezési szokásainkon és az életmódunkon. Bár nem vagyunk fiatalok -én és a férjem is 60 évesek vagyunk- sohasem üldögélünk tétlenül. Nemrég kerékpározással és erdei sétákkal bővítettük kedvenc időtöltéseink listáját. Ennek meg is lett az eredménye: strapabíróbbnak érezzük magunkat és a betegségek sem döntenek minket ágyhoz olyan gyakran. Amikor megkaptam az OmegaMarine Forte+ szórólapját, úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát. Végül nem bántam meg, mert remekül kiegészíti az étrendünket.”

– Gabriella, 60 éves – Szentes

Nagy_Gabi

“Fiatal korom ellenére nagy hangsúlyt fektetek az egészségemre, sokat sportolok, egészségtudatosan táplálkozom és rendszeresen szedem az Omegamarine Forte+-t”

Krisztina, 27 éves- Budapest

„Nagyon elégedett vagyok az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítővel, nap mint nap érzem magamon a jótékony hatását. Béres Alexandra számomra példakép és egyfajta garancia is egyben, így különösen jó dolognak tartom, hogy ő a termék reklámarca”

Zsuzsanna, 52 éves – Budapest

“Fiatalon is gondolok az egészségemre! Sokan azt mondják, ráérek később is aggódni az emiatt, én azonban nem osztom ezt a véleményt. Aktív életet élek, és szeretnék majd egyszer családot alapítani és gyermeket szülni, ezért odafigyelek az egészséges táplálkozásra. Ehhez járul hozzá a napi két OmegaMarine Forte+ kapszula, amellyel fedezni tudom a napi omega-3 bevitelem.”

– Adrienn, 26 éves – Budapest

Adrienn

“A szívem egészsége miatt szedem. Muszáj gondoskodni a szívemről, mindent megteszek annak érdekében, hogy kíméljem. Tudom, hogy a halak fogyasztása egészséges, de nincs lehetőségem rendszeresen hozzájutni friss halhoz, így az OmegaMarine Forte+ kapszulák mellett döntöttem, amellyel biztosíthatom napi omega-3 bevitelem. A nehéz ételek kerülése mellett ebben látom a titok nyitját.”

 – Domonkos, 41 éves – Budapest

Domonkos_2

“Nagyon örülök, hogy a cégük megkeresett és kipróbálhattam az OmegaMarine forte+-t.Mivel sajnos nem sok halat fogyasztok, viszont sokat olvastam az “omegák” jótékony hatásáról, valamint megbízhatónak találtam a termék származási helyét, ezért döntöttem a termék kipróbálása mellett.
Számomra az egyik legfontosabb, amit észrevettem a termék szedése óta,
a memória javulása volt. E mellett az általános fizikai állapotomban is pozitív változást tapasztaltam.
Feltétlenül szeretném kiemelni az ügyfélszolgálatukat, tetszik a visszamérés, vagyis, hogy egy idő után érdeklődnek a tapasztaltakról. Mindig, minden kérdésemre profi választ kaptam.”

– Éva, 63 éves – Érd

“A korom előrehaladtával  sajnos egyre több “magas” érték van a laborleletemben. Így pl.: a vérnyomásom, vércukorszintem, és koleszterinszintem. Mivel soha nem voltam “gyógyszerzabáló”, így ahol csak lehet, ott inkább a természetes megoldásokat részesítem előnyben. Ezért használom már 3. éves az OmegaMarine Forte+ halolajkapszulát. Emellett igyekszem egészségesen táplálkozni, a kutyusommal sétálni, a barátnőimmel kerékpározni.”

– Dolly, 67 éves – Kiskunhalas

„Az omega-3-at tartalmazó kapszulákat kényelmesen, gyorsan, a postán keresztül rendeltem meg.  Ennek köszönhetően nem kell mindig magamnak gondoskodnom az omega—3 kapszulák pótlásáról. A következő adag mindig időben érkezik, egyenesen a postaládámba. A fizetést 14 napon belül bármikor teljesíthetem.”
– Szabolcs, 22 éves – Öttevény

Szabolcs

“Két kedves ismerősöm is van akik már sajnos az időskori emlékezetkiesésben szenvednek. Tudom, hogy az egészséges és változatos étkezés valamint az omega-3 fogyasztás együttesen serkenti az agyműködést.
Napi két OmegaMarine Forte+ kapszulát fogyasztok a változatos étrendem támogatásáért.”

– Antal, 67 éves – Budapest

image2

Figyelmeztetés:

Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Ezeket a termékeket gyermekektől elzárt helyen kell tárolni.
Az előírt napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.