Ügyfeleink rólunk


Kérem, ismerje meg Magyarország különböző részein élő elégedett ügyfeleink véleményét, akik már kipróbálták az OmegaMarine Forte+-t és szeretnék megosztani Önökkel a tapasztalataikat.

 

„A műtét után, a felépülés időszakában találtam rá az Omega Marine Forte+ kapszulára, mely mellett a D-Vitamin+-t is szedni kezdtem. Úgy éreztem, hogy szüksége van a szervezetemnek van valami pluszra, hogy tudjam támogatni az immunrendszerem.  Tényleg azt gondolom, hogy ezek a termékek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a felépülési idő lerövidüljön.”

Éva, 66 éves – Halásztelek

“Mióta szedem az OmegaMarine FORTE+ készítményt, jártam szemfenék vizsgálaton, ahol azt kérdezték 30 éves vagyok-e, mert az ereim állapota ezt mutatja. Mosolyogtam és azt feleltem, nem 53 éves vagyok. Sportolok, jól érzem magam. Biztos vagyok benne, hogy a készítmény nagyban hozzá járul ehhez!”

– Marianna, 53 éves – Veszprém

„Számos kellemetlenséget elkerülhettem volna, ha már húszon évesen tudatosabb vagyok, mind a változatos étrend kialakításában, mind  az étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztásában, valamint a rendszeres mozgás beiktatásával a mindennapjaimba. A C-vitamint ma már nem csak kúraszerűen fogyasztom, hanem rendszeresen és a Magnézium B6+ étrend-kiegészítőt is a Natural Pharmaceuticals cégtől szerzem be. ”

– Katalin, 52 éves – Budapest

„Fontos számomra saját és családtagjaim egészsége, ezért egész évre megrendeltem az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítőt. Egy év után elmondhatom, hogy az egészségesebb ételek és a mozgás mellett valóban hozzájárult a szívem és a látásom egészségének megőrzéséhez. Szívből ajánlom másoknak is!”

– Krisztián, 39 éves – Bihardancsháza

Krisztian

„Szerencsére nem vagyunk betegesek, de kulcsfontosságúnak tartjuk azt, hogy rendszeresen és tudatosan támogassuk a szervezetünket, főleg a téli időszakban. A legoptimálisabb az lenne, ha a vitaminokat, amire szükségünk van zöldségek és gyümölcsök formájában tudnánk a szervezetünkbe bevinni, de erre nem mindig van lehetőség, így maradnak a jó minőségű étrend-kiegészítők, éppen ezért örülök nagyon, hogy rátaláltam a Natural Pharmaceuticalsra”

– Krisztina, 32 éves – Budapest

„Megkerestek telefonon, hogy próbáljam ki az OmegaMarine Forte+-t egy hónapig ingyen, kötöttségek nélkül. Nekem ez a lehetőség nagyon megtetszett, mert úgy gondoltam miért ne?! A próbahónap után úgymond „itt ragadtam” és azóta is elégedett fogyasztója vagyok az OmegaMarine Forte+-nak és néhány olyan vitaminnak is, ami minden háztartásban megtalálható, mint a C-vitamin vagy a D-vitamin. Ennek már lassan 5 éve.”

 

– Éva, 66 éves – Salgótarján

“Két kedves ismerősöm is van akik már sajnos az időskori emlékezetkiesésben szenvednek. Tudom, hogy az egészséges és változatos étkezés valamint az omega-3 fogyasztás együttesen serkenti az agyműködést.
Napi két OmegaMarine Forte+ kapszulát fogyasztok a változatos étrendem támogatásáért.”

– Antal, 67 éves – Budapest

„Nagyon elégedett vagyok az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítővel, nap mint nap érzem magamon a jótékony hatását. Béres Alexandra számomra példakép és egyfajta garancia is egyben, így különösen jó dolognak tartom, hogy ő a termék reklámarca”

Zsuzsanna, 52 éves – Budapest

“Fiatalon is gondolok az egészségemre! Sokan azt mondják, ráérek később is aggódni az emiatt, én azonban nem osztom ezt a véleményt. Aktív életet élek, és szeretnék majd egyszer családot alapítani és gyermeket szülni, ezért odafigyelek az egészséges táplálkozásra. Ehhez járul hozzá a napi két OmegaMarine Forte+ kapszula, amellyel fedezni tudom a napi omega-3 bevitelem.”

– Adrienn, 26 éves – Budapest

Adrienn

“A szívem egészsége miatt szedem. Muszáj gondoskodni a szívemről, mindent megteszek annak érdekében, hogy kíméljem. Tudom, hogy a halak fogyasztása egészséges, de nincs lehetőségem rendszeresen hozzájutni friss halhoz, így az OmegaMarine Forte+ kapszulák mellett döntöttem, amellyel biztosíthatom napi omega-3 bevitelem. A nehéz ételek kerülése mellett ebben látom a titok nyitját.”

 – Domonkos, 41 éves – Budapest

Domonkos_2

“Tudom jól, hogy csodát nem lehet várni semmilyen étrend-kiegészítő terméktől, hiszen ezek nem gyógyszerek, de én abban hiszek, hogy az egészségmegőrzésre szánt pénz az egy olyan befektetés, ami hosszú távon biztosan megtérül. Szerencsére nagyon ritkán kell orvoshoz mennünk, ehhez biztosan nagyban hozzájárul az, hogy igyekszünk vitaminokkal támogatni a szervezetünket, amit a Natural Pharmaceuticals-tól szerzünk be.”

– Lenke, 57 éves – Tahitótfalu

“A korom előrehaladtával  sajnos egyre több “magas” érték van a laborleletemben. Így pl.: a vérnyomásom, vércukorszintem, és koleszterinszintem. Mivel soha nem voltam “gyógyszerzabáló”, így ahol csak lehet, ott inkább a természetes megoldásokat részesítem előnyben. Ezért használom már 3. éves az OmegaMarine Forte+ halolajkapszulát. Emellett igyekszem egészségesen táplálkozni, a kutyusommal sétálni, a barátnőimmel kerékpározni.”

– Dolly, 67 éves – Kiskunhalas

„Tényleg nagyon sok mindent kipróbáltunk már és így sok rossz vagy semleges tapasztalattal is gyarapodtunk. Nekem és a feleségemnek is minden területen fontos a minőség és a Natural Pharmaceuticals étrend-kiegészítőiben ezt megtaláltuk.”
– Miklós – Budapest

Figyelmeztetés:

Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Ezeket a termékeket gyermekektől elzárt helyen kell tárolni.
Az előírt napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.