Biztos, hogy elegendő omega-3-t kap?

Köszönjük, hogy részt vett a kérdőív kitöltésében!

Nézze meg az eredményeit és azt, hogyan teljesített.

 • 1a 4-ből

  Hány alkalommal fogyasztott fehér halat (nyelvhal, tőkehal, tilápia, garnélarák stb.) a múlt héten?

 • 2a 4-ből


  Hány alkalommal fogyasztott zsíros/olajos halat (lazac, tonhal, szardínia) a múlt héten?

 • 3a 4-ből

  Hány EPA és DHA – ideértve a hal-, krill- vagy algaolaj – tartalmú tablettát szedett az utóbbi hét nap alatt?

 • 4a 4-ből

  Hány alkalommal fogyasztott omega-3 tartalmú italt, tejet vagy margarint az utóbbi hét nap alatt?

 • Az Önbevitele

  TÖBBRE VAN SZÜKSÉGE!

  JÓ!

  REMEK!

  Az Ön becsült bevitele: 0mg/nap

250mg/naponta EFSA és WHO ajánlása
500mg/naponta ISSFAL ajánlása
Újrakezdés

Gratulálunk!

Ajánlások

Ajánlások

OmegaMarine FORTE+

Gratulálunk! Az Ön becsült EPA és DHA omega-3 bevitele valószínűleg magasabb, mint 500mg/nap, ami a Lipid Kutatók Nemzetközi Szervezete (ISSFAL) által ajánlott mennyiség, ezen szervezet a zsírsavakra, pl. omega-3-ra szakosodott tudósokból áll.

A legtöbb ember étrendje hétről hétre változik, tehát ha  Ön elérte az 500mg/nap célt, akkor is legyen biztos abban, hogy minden héten fogyasztja az EPA és DHA forrásait. A szervezete a sejtjeibe viszi be a fogyasztott omega-3 zsírsavakat, ezzel elősegíti hatékony működését, ami omega-3 vérvizsgálattal ellenőrizhető. Néhány hasznos információ a honlapunkon, a Gyakran Feltett Kérdések (FAQ) alatt található.

 

 

OmegaMarine FORTE+

Az Ön becsült EPA és DHA omega-3 bevitele valószínűleg magasabb, mint 250mg/nap. A jó hír az, hogy Ön valószínűleg eleget tesz a Egészségügyi Világ Szervezet (WHO) által ajánlott minimális beviteli szintnek és az élelmiszerek és táplálkozás biztonsági kockázatait értékelő Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által ajánlott mennyiségnek.

Ön elegendő DHA-t és EPA-t juttat a szervezetébe az agy, szem és szív megfelelő működéséhez. Ha ebben a tartományban van, mérlegelnie kellene a zsíros hal heti plusz egy alkalommal történő fogyasztását, mivel ez jellemzően elegendő EPA-t és DHA-t biztosít a napi 500mg szint eléréséhez (Lipid Kutatók Nemzetközi Szervezete (ISSFAL) ajánlása)

A legtöbb omega-3 étrend-kiegészítő egy adagban több, mint 250mg EPA-t és DHA-t tartalmaz, így az étrend-kiegészítő napi egy adagjával a cél szintén elérhető. A szervezete a sejtjeibe viszi be a fogyasztott omega-3 zsírsavakat, ezzel elősegíti hatékony működését, ami omega-3 vérvizsgálattal ellenőrizhető. Néhány hasznos információ a honlapunkon, a Gyakran Feltett Kérdések (FAQ) alatt található.

 

 

OmegaMarine FORTE+

Az Ön becsült EPA és DHA omega-3 bevitele alacsonyabb, mint 250mg/nap, vagyis az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) és a Egészségügyi Világ Szervezet (WHO) által ajánlott mennyiség. Próbálja pótolni!

Az Omega-3 zsírsavak jótékony hatással lehetnekaz Ön szemére, agyára és szívére! Mérlegelnie kellene az EPA és DHA zsírsavak fogyasztásának növelését zsíros halak heti két alkalommal történő fogyasztásával vagy valamely omega-3-mal erősített termék hozzáadásával.

Mivel az Ön bevitele ennyire alacsony, talán az orvosához is kellene fordulnia vérvizsgálat ügyében, hogy ellenőrizze nem áll-e fenn Önnél az alacsony omega-3 szint kockázata. A szervezete a sejtjeibe viszi be a fogyasztott omega-3 zsírsavakat, ezzel elősegíti hatékony működését, ami omega-3 vérvizsgálattal ellenőrizhető. Néhány hasznos információ a honlapunkon, a Gyakran Feltett Kérdések (FAQ) alatt található.

Hogyan számoltunk

Ahhoz, hogy az eredményeit lehető legpontosabban kapjuk meg, átnéztünk különböző EPA és DHA forrásokat és néhány átlagértéket képeztünk e vizsgálat céljaira. Bár tudjuk, hogy ezek nem pontos, tudományos eredmények – pl. legtöbb ember nem méri az adagjának nagyságát – itt az Ön eredményeinek kiszámításában használt néhány érték:

Mentse el az eredményét

Megosztás