Nyertesek

Íme a hét ügyfele játékunk nyertesei. Jelenleg is várjuk a kitöltött kérdőíveket!

 

2019.08.05

Sz. B. Margit, Szihalom

Nyertes válasz:

“Beteg vagyok, kicsi a nyugdíjam. Az, hogy helybe hozzák és nem kell érte elmenni óriási segítség. Anyagilag a részletfizetés az, amit tudok finanszírozni.”

 

2019.07.29

B. Lászlóné, Szentgál

Nyertes válasz:

“Önök ajánlották, kipróbáltam, megtetszett. Remélem a szívem olyan lesz, mint 20 éves koromban”

 

2019.07.22

H. Gyula, Komádi

Nyertes válasz:

“Azért, mert azt remélem, hogy a sok betegségem ellenére hozzájárulnak az állapotom javulásához, vagy stabilizálásához.”

 

2019.07.15

Sz. Lászlóné, Budapest

Nyertes válasz:

“Három éve vagyok az ügyfelük, megbizonyosodtam arról, hogy kiváló a termék! A szememet sem kellett megműteni, látok, az ereimnek is kiváló. A családom minden tagjának rendelem, jelenleg 4 terméket fizetek havonta”

 

2019.07.08

D. Lászlóné, Eger

Nyertes válasz:

“Mindketten (a férjem is és én is) évek óta szedjük az OmegaMarine Forte+ terméküket és a vitamin készítményeket. Javult a közérzetünk, erőnlétünk, sőt a véreredményeink is jobbak!”

 

2019.07.01

K. József, Budapest

Nyertes válasz:

“Már 3. éve szedem az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítőt. Nagyon meg vagyok vele elégedve, érzem, hogy jót tesz!”

 

2019.06.24

B. Antal Istvánné, Tiszajenő

Nyertes válasz:

“Évek óta fogyasztom az OmegaMarine Forte+-t, kiváló termék és jó hatással van az egészségemre. 70 éves vagyok és jól érzem magam. Köszönöm!”

 

2019.06.17

N. Gyula, Nagykőrös

Nyertes válasz:

“Több éve fogyasztom a termékeiket,bízom a kiváló minőségben és hatóanyagban, ezért választom továbbra is az étrend-kiegészítőiket”

 

2019.06.03

B. Lenke, Dunaújváros

Nyertes válasz:

“Egy hónapi használat után az OmegaMarine +forte kiváló hatással volt a szervezetemre.”

 

2019.05.27

Sz. Mária, Rábacsanak

Nyertes válasz:

“A postaládámba helyezet termékismertetőként találkoztam az OmegaMarine Forte+ étrend kiegészítővel. Az OmegaMarine Forte+ tartalmaz olyan fontos zsirsavakat és vitaminokat, amire a szervezetnek szüksége van. És bizom Béres Alexandra ajánlásában, akit nagyra becsülök és tisztelek”

 

2019.05.20

B. Lajos, Lajosmizse

Nyertes válasz:

“A szomszédom egy idős ember, aki nagyon sokat foglalkozik az egészséges életmóddal. Sokszor beszélgetünk erről a dolgokról, és az ő tanácsát megfogadva kezdtem el szedni az OmegaMarine Fort+-t!”

 

2019.05.13

S. Jánosné, Pécsvárad

Nyertes válasz:

“A férjemnek már kb. 3 éve vettem először, azóta minden nap szedi. Nagyon elégedett vele, ezért most én is elkezdem a rendszeres szedését. 60 év felett azt hiszem már éppen ideje, nagyon sok kedvező hatásáról olvastam”

 

2019.05.06

L. Zoltán, Nagylók

Nyertes válasz:

“Mert nem szokványos minőségűek a termékeik, mint amiket a boltban árulnak. A Natural Pharmaceuticals még nem okozott számomra csalódást. Kiváló minőségű terméket, elérhető áron is kaptam. Sokkal jobban kijöttem mintha a boltban vettem volna meg azokat a termékeket, amiket használok.  Minőségileg is és ár-érték arányban is.”

 

2019.04.29

H. Andrásné, Környe

Nyertes válasz:

“Az eddig kipróbált étrend-kiegészítők alapján ez eddig a legjobb és leghatásosabb. Beszerzése gyors és nagyon egyszerű. Ami tetszik még, hogy részletfizetéssel lehet kiegyenlíteni, így nem olyan megterhelő!”

 

2019.04.23

F. S. Klára, Alsónemesapáti

Nyertes válasz:

“Sógornőm családjának jól bevált, ezért nyugodtan megrendeltem az OmegaMarine Forte+-t. Nyugdíjaskorúként is szeretném sokáig megőrizni vitalitásomat.”

 

2019.04.15

M. Ilona, Szekszárd

Nyertes válasz:

“Megfogott Béres Alexandra ajánlása. Utána olvastam és szimpatikus volt a termék, lassan 1 éve fogyasztom”

 

2019.04.08

T. Lászlóné, Tiszaújváros

Nyertes válasz:

“Már a termékismertető felhívta a figyelmem a termék sokoldalúságára. Három éve rendszeresen fogyasztom, a közérzetem és a labor eredményeim sokat javultak. Kedvező a fizetési lehetőség még a szépkorúaknak is, hasznos ajándékokat mellékelnek, továbbra is szedni fogom!”

 

2019.04.01

R. László, Szigetszentmiklós

Nyertes válasz:

“Amatőr hosszútávfutó vagyok (9 maraton, 15 kékes csúcsfutás, 15 Budapest félmaraton, 8 Velencei-tó kör, stb)és a sportteljesítmények további fenntartásához fontosnak tartom az OmegaMarine Forte+ szedését, plusz Béres Alexandra ajánlása, akit nagyra tartok!”

 

2019.03.25

H. N. Judit, Szombathely

Nyertes válasz:

“Az interneten találtam meg a készítményt, utána néztem és próbacsomagot rendeltem. Ez meggyőzött, hogy a továbbiakban is rendeljek, így már az éves adagot fogyasztom!”

 

2019.03.18

Sz. Judit, Tököl

Nyertes válasz:

“Ismerőseim közül többen is ajánlották, ők már akkor több éve ezt fogyasztották. Úgy gondoltam 60 év felett nekem is jól jöhet, immár 3 éve én is ezt fogyasztom!”

 

2019.03.11

Cs. Ferencné, Rezi

Nyertes válasz:

“Azért választottam a Natural Pharmaceuticals étrend-kiegészítő termékeit, mert a szervezetünk számára fontos és nélkülözhetetlen vitaminokat tartalmaznak!”

 

2019.03.04

K. Lászlóné, Sopron

Nyertes válasz:

“Nagy gondot fordítok a családom egészségére, kiváltképpen a szem és a szívünk egészségének megtartására! Ezért szedjük az OmegaMarine Forte+-t!”

 

2019.02.25

V. B. Judit, Budaörs

Nyertes válasz:

“Elérkeztünk abba a korba, hogy fokozottan szükségünk van vitaminpótlásra. A megrendelés kényelmes volt, profi tájékoztatókat is kaptunk. Mivel elfoglaltak vagyunk, sokat segített az egyszerű ügyintézés!”

 

2019.02.18

P. Attiláné, Lábatlan

Nyertes válasz:

“Mert minden olyan fontos zsírsavat és vitamint tartalmaz, ami a szervezetemnek jó! Nagyon sok jó tapasztalatot szereztem az elmúlt 1 évben, amióta szedem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, köszönöm!”

 

2019.02.11

G. Mihályné, Veszprém

Nyertes válasz:

“Már kipróbáltam terméküket, most meg is rendeltem, amit kézhez vettem boldogan. Számomra nagyon kedvező elsősorban az Omega-3 zsírsavak kedvező hatásai miatt. A D vitamin, amelyet – csontritkulásom végett is- pótolnom kell, valamint az immunrendszer helyes működése is fontos számomra. A szemem épségéről nem is beszélve. Igaz, hogy már szemüveget használok -régóta-, de remélem segítségemre lesz, hogy tovább ne romoljon a látásom.”

 

2019.02.04

C. Jánosné, Kiskunfélegyháza

Nyertes válasz:

“A postaládámba helyezett termékismertetőként találkoztam az OmegaMarine Forte+-al, ennek már harmadik éve. Nem bántam meg a döntésem, azóta is fogyasztom. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

 

2019.01.28

T. Dávidné, Elek

Nyertes válasz:

“Köszönöm Önöknek, hogy hozzájuthattam az OmegaMarine Forte+-hoz. Kb másfél éve szedjük mindannyian, először én, azóta az egész család, beleértve a 93 éves apukámat is. Biztosan vagyunk benne, hogy hozzájárul az egészség fenntartásához.”

 

2019.01.21

V. S. Etel, Szolnok

Nyertes válasz:

“Egy tablettában megtalálható több fontos vitamin. Kényelmes, nem kell figyelni , hogy mikor fogy el. Bízom Béres Alexandra ajánlásában!”

 

2019.01.14

S. Árpádné, Győrújbarát

Nyertes válasz:

“Az egészségtudatos táplálkozásomhoz hozzátartozónak tartom az étrend-kiegészítők szedését.
Az OmegaMarine Forte +-ban különösen a lazac és a halolaj tartalma fogott meg, hiszen ezeket sajnos naponta nem tudom az asztalra tenni, így a kapszula maga az ajándék! Védi az agyamat, a szívemet és a szemeimet is. Köszönöm OmegaMarine Forte+!”

 

2019.01.07

K. Imre, Szolnok

Nyertes válasz:

“Laboreredmények igazolják a jótékony hatását. Na igen. Az életben pedig élem és tapasztalom az egészséges mivoltát. Ha nem hiszed, SZEDD.”

 

2018.12.31

V. Péter, Albertirsa

Nyertes válasz:

“A szellemi és fizikai állapot frissítése és karbantartása érdekében az egészséges életmód, portolás mellett alapvetően fontos az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítő.”

 

2018.12.24

P. Zsuzsanna, Szeged

Nyertes válasz:

“Nem szeretem a halat, viszont a vérvételem után a háziorvosom megkért, hogy fogyasszak halolaj kapszulát. Google keresés útján találtam a cégre és rendeltem meg az OmegaMarine Forte+-t, tökéletesen elégedett vagyok vele”

 

2018.12.17

S. Julianna, Szeged

Nyertes válasz:

“Csaknem egy éve szedem az OmegaMarine Forte+-t és a C-vitamin készítményeket. Fogyasztásuk kellemes, könnyen lenyelhetőek ami nekem nagyon fontos. Rendkívül elégedett vagyok.

 

2018.12.10

V. László, Eger

Nyertes válasz:

“Az egészségmegőrzés miatt, mivel 65 év feletti vagyok. Kiváló minőség, jó ár. Nem fogyasztok hal és omega 3-ban gazdag ételeket, ezért és még a  számtalan jótékony hatása miatt döntöttem már 2 éve az OmegaMarine Forte+ mellett.”

 

2018.12.03

I. Lajos, Sátoraljaújhely

Nyertes válasz:

“Korábban szedtem Omega 3-t, de váltottam és a Natural Pharmaceuticals választottam, amikor megkerestek az ajánlattal. Több éve szedem rendszeresen a feleségemmel együtt. Megbízható termék.”

 

2018.11.26

Sz. Sándorné, Gödöllő

Nyertes válasz:

“Azért választottam a Natural Pharmaceuticals termékeit, mert jók a fizetési feltételek. Ugyan kisnyugdíjas vagyok de így be tudom osztani.”

 

2018.11.19

R. András, Ajka

Nyertes válasz:

“Megbízható forrásból származik, hatékony összetevőket tartalmaz. Nálam bevált, már több mint három éve szedem. Béres Alexandra, a termék “reklámarca” is hiteles volt számomra. Csak ajánlani tudom másnak is!”

 

2018.11.12

O. Pálné, Tapolca

Nyertes válasz:

“A termékek tényleg a leírtak alapján készültek, nincs semmivel sem dúsítva. Természetes anyagokat tartalmaz. Háromféle terméket fogyasztok, és folyamatosan szedem. Csak ajánlani tudom bárkinek. Egyébként régóta ügyfelük vagyok.”

 

2018.11.05

Sz. Anna, Göd

Nyertes válasz:

“OmegaMarine Forte
De Norvégia nagyon messze
Rendelheted hóra, évre
Egészséged őrzöd véle

Télen hiány a Napfény ereje
Így D vitamin is kerül bele
Csak két kapszula naponta
Ragyog arca/teste mosolyogva.”

 

Gratulálunk!

Amennyiben ezen a héten nem Ön nyert, kérjük ne csüggedjen. Minden héten újabb lehetőség nyílik a legfrappánsabb válaszadók sorsoláson való részvételére.