Nyertesek

Íme a hét ügyfele játékunk nyertesei. Jelenleg is várjuk a kitöltött kérdőíveket!

2020.10.19

K. Ilona, Lövőpetri

Nyertes válasz: “Miután az egész család fogyasztja a terméket, én is úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Erősebbnek érzem magam, a látásom is jobb és a koleszterin-szintem is javult!”

 

2020.10.12

B. Zoltán Tamás, Bakonyszentlászló

Nyertes válasz: ” A kapcsolat diszkrét és bizalomgerjesztő! A termék megbízható, pontos, folyamatos. Az egészségmegőrző hatása kiváló! Higiénikus, pontos a szállítás, valamint a tárolás!”

 

2020.10.05

M. Gábor, Sándorfalva

Nyertes válasz: “Megrendeltem Önöktől a ProLetto Plus, most pedig a Vitamin K2+ étrend-kiegészítőket, mert 78 évesen is bízom az Önök jól bevált termékeiben és abban, hogy megtettem mindent az egészségem fenntartásáért.”

 

2020.09.21

F.Sz. Ildikó, Budapest

Nyertes válasz: “Az Önök termékeiben megbízom, minden feltételük korrekt, ami számomra lényeges. Minőség, kedvező ár és még ajándékok is! Köszönöm. ”

 

2020.09.21

W. Józsefné, Paks

Nyertes válasz: “Szedem a FlexiMed étrend-kiegészítőt. Csontjaim, ízületeim jobb állapotban vannak, az egészségem, közérzetem sokkal jobb. Ezért választottam az OmegaMarine Forte+ kapszulát is. ”

 

2020.09.14

N. Gergely, Kiskunfélegyháza

Nyertes válasz: “Évek óta fogyasztom az Önök termékeit, elsősorban az OmegaMarine Forte+ kapszulákat, melyek sokoldalúan segítik az egészségem megőrzését.”

 

2020.09.07

Zs. Ilona, Gyula

Nyertes válasz: “Látásomban és mozgásomban sok javulást tapasztalok. Szívből ajánlom sorstársaimnak is.”

 

2020.08.31

Cs. Ottó István, Miskolc

Nyertes válasz: “Már közel 5 éve használom az Önök termékeit. Úgy érzem az életemet hosszabbítottam meg velük! 87 éves vagyok és a jogosítványomat is megtarthattam újabb 2 évre! Kell többet mondani?”

 

2020.08.24

E. Mihály János, Pásztó

Nyertes válasz: “Pontos szállítás és a számomra megfelelő minőség miatt. Nagyon meg vagyok elégedve, már egy éve fogyasztom a termékeiket.”

 

2020.08.17

Sz. Józsefné, Békéscsaba

Nyertes válasz: “Megbízhatónak és árban is kedvezőnek tartom a készítményt. Előnye még az ingyenes házhozszállítás és a kényelmes vásárlás. A termékek mellett az ajándék is hasznos az egészséges életmódhoz. Minőségi termékek!”

 

2020.08.10

Z. N. Márta, Békéscsaba

Nyertes válasz: “40 éve dolgozom az egészségügyben ápolóként. Érzem, hogy az ízületeimnek szüksége van egy kis támogatásra. Nagyon bízom a termékükben.”

 

2020.08.03

U. Miklósné, Veszprém

Nyertes válasz: “Megbízható, a termékről leírtak teljes mértékben igazak, kitűnő termék. Egy éve szedem rendkívül jó
megelégedéssel, már ajánlottam több ismerősömnek.”

 

2020.07.27

Sz. Béláné, Felsőzsolca

Nyertes válasz: “Azért, mert az egészségem támogatásában úgy érzem ezek a termékek a legjobbak. már a gyerekeim is a Natural Pharmaceuticals termékeket használják. Nekik is bevált, szeretik! ”

 

2020.07.20

R. Lászlóné, Szentgotthárd

Nyertes válasz: “Azért, mert az Önök termékeinek köszönhetem, hogy 87 évesen is fittnek érzem magam, kerékpározom és önállóan ellátom magam!”

 

2020.07.13

N. Csaba, Pécs

Nyertes válasz: “Mert garantált a minősége, pontos a szállítás, kedvező az ára és még ajándékot is kapok. Az egész családomnak kiváló egészségforrás. Köszönöm a szolgáltatásukat! ”

 

2020.07.06

Sz. Józsefné, Zákány

Nyertes válasz: “Néhány éve próbaként kezdtem szedni az OmegaMarine Forte+-t . Azóta közérzetem jobb lett, nagyobb a teherbírásom. Térdizületi problémámon a FlexiMed is segített. Más étrendkiegészítőkkel nem értem el ezt a jótékony hatást. Ezeknek a termékeknek a szedésével mellőzhetem a mesterséges gyógyszereket és fájdalomcsillapítókat is. ”

 

2020.06.29

Dr. B. Árpád, Hatvan

Nyertes válasz: “Amikor kipróbáltam, azonnal megtetszett. Észrevettem, hogy a szedés folyamán sokkal fittebb vagyok, mint előtte, könnyebben mozgok, jobb az étvágyam, az árát sem találtam kedvezőtlennek.”

 

2020.06.22

G. Tatjána, Budapest

Nyertes válasz: “Jelenleg a Natural Pharmaceuticas étrend-kiegészítő termékei a legjobbak a piacon.”

 

2020.06.15

K. Péterné, Budapest

Nyertes válasz: “Első OmegaMarine FORTE+ csekkemet 2016. márciusában adtam fel, azóta hiába hozzák haza a gyerekek az óvodából a bacikat, nem lettem beteg. Ezt a hatásos védelmet várom most a FlexiMed tablettától is.”

 

2020.06.08

P. János, Gödre

Nyertes válasz: “Minőség – kedvező áron.
Ezúttal az ízületeimre vállaltam be, mert akciósan a kis nyugdíjamból is ki tudom fizetni.”

 

2020.06.01

Zs. S. Márta, Pécs

Nyertes válasz: “Nagyon bízom a termék maximális hatékonyságában. A FlexiMed-ben nagy dózisban vannak azok a vitaminok, melyek elősegítik az izmok, csontok és porcok egészségét. Reményeim szerint 60 év fölött is lehet aktív életet élni – ízületi fájdalom nélkül – ennek az étrend-kiegészítőnek is köszönhetően.”

 

2020.05.25

P.I. Adrienn, Szeged

Nyertes válasz: “Nagyon jó minőség, egy étrend-kiegészítőben több vitamin is megtalálható, így nem kell vásárolnom több fajta vitamint. Mivel SM beteg vagyok, így az ebben található vitaminok nagyon hasznosak számomra és már rövid idő után éreztem a jótékony hatását, ezért meg is vásároltam az éves adagot. Hálás vagyok.”

 

2020.05.18

K. Zoltán, Kiskunmajsa

Nyertes válasz: “Mert az én koromban éppen a számomra legfontosabb szervet kondicionálja:a szívet, az agyat, a szemet…hosszú évek óta használom , s ennek köszönhetően mindhárom tökéletesen működik.Számomra ez a legideálisabb étrend-kiegészítő.”

 

2020.05.11

P. Péter, Keszthely

Nyertes válasz: “Segít a szellemi frissességem, a látásom megőrzésében és segíti az egészséges szívműködésemet. (És praktikusan “házhoz jön”.).”

 

2020.05.04

T. Annamária, Budapest

Nyertes válasz: “Kipróbáltam az ingyenes próbacsomagot és úgy döntöttem, hogy a szervezetemnek szüksége van az Omega 3-ra. D- vitamint akartam venni minenképpen és így egyszerűbb ha kombinálva van. Nem kell folyton beszereznem, mert egyszerre megkaptam az 1 évre elegendő adagot, már csak arra kell figyelnem, hogy mindig bevegyem.”

 

2020.04.27

K. Ernő, Mosonmagyaróvár

Nyertes válasz: “Rendszeresen vásárolok és fogyasztom a termékeket. Amióta rendszeresen fogyasztom a közérzetem, az egészségem, az erőnlétem sokat javult, így szintentartás miatt továbbra is fogyasztom.”

 

2020.04.20

M. Jánosné, Csurgó

Nyertes válasz: “Eltelt az első év a csontok egészségéért folytatott törekvésben. Bízom abban, hogy az első évben sem voltak is problémám, a további szedés okán a jövőben sem lesz. Ezért bízom a választott termékben.”

 

2020.04.13

J. Róbertné, Pacsa

Nyertes válasz: “Második éve fogyasztom az OmegaMarine forte+-t.Azóta sokkal frissebbnek,egészségesebbnek érzem magam.A hangulatom is jó, kiegyensúlyozott.Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Most az újabb csomaghoz kaptam a Multivitamina -t is.Remélem ezzel is nagyon elégedett leszek.Köszönöm.Ajánlottam már ismerősöknek is a termékeket.”

 

2020.04.06

P. Attiláné, Salgótarján

Nyertes válasz: “Az Omega-3 hozzájárulhat a szív, a csontok és a szem egészségéhez és az immunrendszer helyes működéséhez.
Meggyőzött a Béres Alaxandra által reklámozott termék, valamint a Norvég minőségben bízva rendeltem meg 2 évvel ezelőtt az Omega Marine Forte + terméket amit azóta is szedek, és mindenkinek ajánlani tudom. Azóta más termékeiket is megrendeltem és fogyasztjuk a család többi tagjával együtt.”

 

2020.03.30

T.N. Ágnes, Pákozd

Nyertes válasz: “Kisebbik fiam 14 évesen lett 1-es típusú cukorbeteg. Kezelőorvosa ajánlotta, az omega 3 zsírsavak szedését annak jótékony hatása, illetve a cukorbetegség esetlege szövődményeinek kivédése céljából. Az étrend-kiegészítők közül az önök készítményére esett a választásom. Máté már egy éve szedi a készítményt. Szövődményektől mentes cukorbeteg kamasz, akinek kiegyensúlyozott a tanulmányi eredménye (4.8 a gimnázium 9. osztályában)erős az immunrendszere. Boldog vagyok, hogy rátaláltam az önök készítményére.”

 

2020.03.23

R. András, Ajka

Nyertes válasz: “Már több mint 4 éve szedem az OmegaMarine Forte+ és a Vitamin D+ termékeket. Régi ügyfélként talán hitelesen elmondhatom, hogy egy megbízható, hiteles cég áll a készítmények mögött. Minden termékük minőségi, természetes alapanyagokat tartalmaz, mindez megbízható forrásból származik. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy egy figyelmes, segítőkész ügyfélszolgálat gondoskodik az általam szedett termékek folyamatos utánpótlásáról. Köszönöm, hogy az ügyfelük lehetek.”

 

2020.03.16

M. Ferencné, Bonyhád

Nyertes válasz: “Megbízható cég által gyártott, hiteles személy által ajánlott készítmények. A referenciák is hihetőek. Már többféle porcerősítő készítményt kipróbáltam, eddig kevés sikerrel. Nagyon kíváncsi vagyok a FlexiMed hatására.”

 

2020.03.09

L. Istvánné, Debrecen

Nyertes válasz: “Több éve folyamatosan csak az Önök termékeit vásárolom, C vitamin, D vitamin, vitamin K2, omegamarine forte, nem okoz kellemetlen utóízt, émelygést, labor eredményeim sokat javultak, illetve pl. koleszterin normál szintre állt be. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ajánlom is a környezetemben.”

 

2020.03.02

F. Rozália Anna, Kaposvár

Nyertes válasz: “1. megbízható, azt nyújtja, amit leír, 2. soha nem késő egészségesen élni, 3. mint nyugdíjas, részletre én is megvehetem!, 4. a próbacsomag után már éreztem a jótékony hatását.”

 

2020.02.24

M. József, Komló

Nyertes válasz: “Mert 77 éves vagyok, bányászként mentem nyugdíjba. Egyedül élek, szeretném az egészségügyi állapotom elfogadható szinten tartani.”

 

2020.02.17

F. Márta, Barabás

Nyertes válasz: “Hallottam a jótékony hatásairól, ezért megrendeltem. Amióta szedem érzem a jótékony hatását a szervezetemre. Tetszett, hogy bizalmat szavaznak a vásárlóknak és először elküldik a terméket és csak később kell kifizetni.”

 

2020.02.10

R. Lajosné, Alsóörs

Nyertes válasz: “Boldog vagyok, hogy megismerhettem Önöket és élhetek a szuper ajánlataikkal, kedvezményeikkel, amit hálásan köszönök az egészségem érdekében.”

 

2020.02.03

Sz. Józsefné, Sellye

Nyertes válasz: “Az étrend-kiegészítőkről még nem tudok nyilatkozni, hogy milyen a hatásuk, mert még nemrég szedem. Viszont tetszik az udvarian ajánlás, a bizalom, hogy 1 évre kiküldik a terméket, szinte minden fizetési garancia nélkül. Köszönöm!”

 

2020.01.27

Sz. István, Budapest

Nyertes válasz: “Megkívántam a feleségem által szedett OmegaMarine Forte+ kapszulát és azóta már én is ügyfél vagyok. A Proletto Plus és a FlexiMed is nagyon hasznos Nekem (65 évesen), másnak is ajánlom.”

 

2020.01.20

K. Győzőné, Balassagyarmat

Nyertes válasz: “Idős vagyok, de még autót vezetek, ezért fontos számomra, mind a szív, mind a jó agyműködés, mind a jó látás. A szív és érrendszeri betegségek megelőzését is remélem az Omega-3 fogasztásától. Köszönöm!”

 

2020.01.13

M. Károly, Szigetszentmárton

Nyertes válasz: “Korábban más forrásból, de rendszeresen szedtem étrend-kiegészítőket, a Natural Pharmaceuticals-t megbízhatóbbnak tartom és a beszerzés is egyszerűbb.”

 

2020.01.06

K. Pálné, Salgótarján

Nyertes válasz: “Térdprotézisem van, már 3 éve szedem és nagyon jó hatással van az egészségemre. Köszönöm és mindenkinek csak ajánlom, hogy szedje.”

 

2019.12.30

Ny. Imréné, Budaörs

Nyertes válasz: “Több mindent használok, amit Önök forgalmaznak, úgy gondolom, hogy ez teszi lehetővé, hogy 78 évesen is jól érzem magam.”

 

2019.12.23

Dr. V. Lajos, Szolnok

Nyertes válasz: “Több éve fogyasztom termékeiket, megelégedéssel. Kiváló termékek jó ár-érték aránnyal. Nemcsak a termékek, hanem a cég is megbízható partnerek az egészség megőrzésében. Biztosan megtérülő befektetés.”

 

2019.12.16

I. Gyöngyi, Somogyvár

Nyertes válasz: “A választásom elsőre véletlenszerű volt, kaptam egy szórólapot és gyors döntést hoztam, rendeltem.
A második rendelés, már tudatos volt. A csontritkulás vizsgálat eredménye még az orvosomat is meglepte, akkora volt a pozitív változás. Azóta is rendszeres vásárlója vagyok az OmegaMarine Forte+-nak.”

 

2019.12.09

S. Gyuláné, Debrecen

Nyertes válasz: “80 éves vagyok, szeretnék még örülni a két dédunokámnak és a négy unokámnak. Ha a szívemet és az agyamat rendben tartja az Omega 3, akkor erre megvan az esélyem”

 

2019.12.02

B. Aranka, Budapest

Nyertes válasz: “Több éve törzsvásárlójuk lévén hitelesen mondhatom, hogy – idős korom ellenére- állóképességemen és szervezetem a termékeikkel karban tudom tartani és erősíteni tudom. Memóriám kiváló az OmegaMarine Forte+ fogyasztásával.”

 

2019.11.25

G. Éva, Tapolca

Nyertes válasz: “A férjemmel mindketten OmegaMarine Forte+ fogyasztók vagyunk, mert számunkra fontos az egészség és ennek megőrzése érdekésben a minőségi vitaminok.”

 

2019.11.18

F. Zoltánné, Gánt

Nyertes válasz: “Így 64 évesen nagyon fontos az egészségem. Örülök, hogy van nekem a Natural Pharmaceuticals! Észrevétel: javult a látásom, így továbbra is szeretném szedni”

 

2019.11.11

Dr. H. Judit Ágnes, Veszprém

Nyertes válasz: “66 éves vagyok, mindig sportoltam, de volt egy láb – és gerinctörésem. Mióta az Önök termékeit szedem /omega 3-6-7-9, K2-vitamin, FlexiMed/ jobb a látásom, a memóriám és futok “mint a nyúl” olyan jók az ízületeim és a csontjaim.”

 

2019.11.04

Cs. Barnabás, Budapest

Nyertes válasz:  “67 éves vagyok. Már régóta megpróbálok az egészségemre jobban odafigyelni. Így jutottam el az “OmegaMarine Forte+” termékhez. Tudtam, hogy szervezetemnek szüksége van egy olyan étrend-kiegészítőre amelyben omega-3 zsírsavak vannak, – mert szervezetem nem tudja előállítani -, de nem mindegy, hogy melyikre. Ebben a korban, amiben most vagyok a szívem sem fiatalodik, a memóriám sem a régi, s a szemem is folyamatosan romlik. Ezért választottam ezt a komplex (omega 3-5-6-7-9) zsírsavakat tartalmazó kapszulát a Natural Pharmaceuticalis cégtől, Béres Alexandra javaslatára.”

 

2019.10.28

N. Károly, Budapest

Nyertes válasz:  “Mintegy 3 esztendeje használom az Önök termékeit, melyek kiválasztását korrekt és közérthető ismertetőik segítették. Tagadhatatlan: Az elérhető árfekvés és a minőségi, bónusz ajándék is kapott szerepet, de az eredménnyel is elégedett vagyok.”

 

2019.10.21

L. Ferencné, Dunabogdány

Nyertes válasz:  “89 éves vagyok, fiaimmal és 3 unokámmal élek. Én vezetem a háztartást, naponta 4-5, hétvégente 6-7 személyre főzök. Hetente 3 napot még mindig Budapesten dolgozom, ahová távolsági autónusszal járok. Az Önök termékei a segítőtársaim, nélkülük nem lennék ilyen jó formában. Köszönöm!”

 

2019.10.14

D. Péter, Nagyatád

Nyertes válasz:  “Mert bár idősek vagyunk (vagy épp ezért), sokat adunk az egészségünk megóvására”

 

2019.10.07

F. Lajosné, Adony

Nyertes válasz:  “Az egészséges életmód fontos számomra és szeretném megőrizni az egészségemet minél tovább. Már 3 éve szedem az OmegMarine Forte+-t, 72 évesen nincs panaszom az egészségemre”

 

2019.09.30

V. Zsuzsanna, Budapest

Nyertes válasz:

“Az egészséges életmód fontos számomra, ezért a jó minőségű vitamin választásra figyelek. Több terméküket is szedem, mert eredeti és ellenőrzött forrásból származik. A beszerzés a részletfizetés miatt elérhető számomra. A közérzetem a fogyasztásuk óta jobb.”

 

2019.09.23

M. Mária, Békéscsaba

Nyertes válasz:

“Termékeik több évnyi fogyasztása meggyőzött arról, hogy valóban megbízható, minőségi étrend-kiegészítők. Hosszan tartó hatása biztosítja a napi feladatok ellátását és az OmegaMarine Forte+ szedésével felére tudtam csökkenteni a vérnyomáscsökkentő gyógyszereimet.”

 

2019.09.16

B. Lajos, Debrecen

Nyertes válasz:

“Nagyon megkedveltem a Natural Pharmaceuticals termékeit. Rendszeresen szedem az OmegaMarine Forte+-t, a Vitamin K2+-t és a D-vitamint. Mostmár a Fleximed-et is szedni fogom.”

 

2019.09.09

Z. Ferencné, Miskolc

Nyertes válasz:

“Megbízhatónak tartom, jó referenciával. Az ár-érték aránya nagyon jó. Valószínű sokáig fogom használni a termékeiket és másoknak is javasoltam már.”

 

2019.09.02

N. R. Ferencné, Hódmezővásárhely

Nyertes válasz:

“Azért választottam a terméküket, mert megbízom Önökben. Fontos számomra, hogy a szemem, az agyam, a szívem jól működjön. Meggyőztek arról, hogy a D-vitamin az izmok és az immunrendszer megfelelő működését támogatja. Abban is hiszek, ha a szervezetem egészséges, akkor a kedélyállapotom is kiegyensúlyozott. Kisebb-nagyobb megszakításokkal,- több éve ügyfelük vagyok. Számomra bevált, hogy havi részletekben, csekken fizethetem az éves adagot.”

 

2019.08.26

H. Gábor, Eger

Nyertes válasz:

“Szedjük az OmegaMarine Forte+ és D vitamin terméküket. Közérzetünk, vitalitásunk és a véranalízis leletünk is kiváló. Most megrendeltem a ProLetto Plus-t is. Norvégiában gyártott étrend-kiegészítőkben lehet bízni. Nekem már bizonyított!”

 

2019.08.19

H. Ágnes, Hatvan

Nyertes válasz:

“Már kb. 2 éve szedtem az OmegaMarine Forte+ étrend kiegészítőt, amikor tavaly egy orvosi szűrővizsgálaton vettem részt, ahol Voll módszerrel vizsgálták a pácienseket. A vizsgáló orvos kérte vigyem el az étrend kiegészítőket és vitaminokat, amit állandóan szedek, így elvittem ezt is magammal. Az orvos először megállapította, hogy kifejezetten jó egészségi állapotban vagyok, majd Voll módszerrel megvizsgálta a kapszulát, és azt mondta ez egy rendkívül nagy tisztaságú termék, igen magas minőségű, szedjem bátran nem ajánl ő sem másikat. Így azóta még elkötelezettebben szedem és nem fájnak a lábaim.”

 

2019.08.12

K. Jánosné, Inárcs

Nyertes válasz:

“Először a férjemnek rendeltem jó pár éve, láttam jó hatással van rá, ezért én is szedem az OmegaMarine Forte+-t. Mivel csontritkulásom van, ezért a K2 Vitamint is kipróbálom.”

 

2019.08.05

Sz. B. Margit, Szihalom

Nyertes válasz:

“Beteg vagyok, kicsi a nyugdíjam. Az, hogy helybe hozzák és nem kell érte elmenni óriási segítség. Anyagilag a részletfizetés az, amit tudok finanszírozni.”

 

2019.07.29

B. Lászlóné, Szentgál

Nyertes válasz:

“Önök ajánlották, kipróbáltam, megtetszett. Remélem a szívem olyan lesz, mint 20 éves koromban”

 

2019.07.22

H. Gyula, Komádi

Nyertes válasz:

“Azért, mert azt remélem, hogy a sok betegségem ellenére hozzájárulnak az állapotom javulásához, vagy stabilizálásához.”

 

2019.07.15

Sz. Lászlóné, Budapest

Nyertes válasz:

“Három éve vagyok az ügyfelük, megbizonyosodtam arról, hogy kiváló a termék! A szememet sem kellett megműteni, látok, az ereimnek is kiváló. A családom minden tagjának rendelem, jelenleg 4 terméket fizetek havonta”

 

2019.07.08

D. Lászlóné, Eger

Nyertes válasz:

“Mindketten (a férjem is és én is) évek óta szedjük az OmegaMarine Forte+ terméküket és a vitamin készítményeket. Javult a közérzetünk, erőnlétünk, sőt a véreredményeink is jobbak!”

 

2019.07.01

K. József, Budapest

Nyertes válasz:

“Már 3. éve szedem az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítőt. Nagyon meg vagyok vele elégedve, érzem, hogy jót tesz!”

 

2019.06.24

B. Antal Istvánné, Tiszajenő

Nyertes válasz:

“Évek óta fogyasztom az OmegaMarine Forte+-t, kiváló termék és jó hatással van az egészségemre. 70 éves vagyok és jól érzem magam. Köszönöm!”

 

2019.06.17

N. Gyula, Nagykőrös

Nyertes válasz:

“Több éve fogyasztom a termékeiket,bízom a kiváló minőségben és hatóanyagban, ezért választom továbbra is az étrend-kiegészítőiket”

 

2019.06.03

B. Lenke, Dunaújváros

Nyertes válasz:

“Egy hónapi használat után az OmegaMarine +forte kiváló hatással volt a szervezetemre.”

 

2019.05.27

Sz. Mária, Rábacsanak

Nyertes válasz:

“A postaládámba helyezet termékismertetőként találkoztam az OmegaMarine Forte+ étrend kiegészítővel. Az OmegaMarine Forte+ tartalmaz olyan fontos zsirsavakat és vitaminokat, amire a szervezetnek szüksége van. És bizom Béres Alexandra ajánlásában, akit nagyra becsülök és tisztelek”

 

2019.05.20

B. Lajos, Lajosmizse

Nyertes válasz:

“A szomszédom egy idős ember, aki nagyon sokat foglalkozik az egészséges életmóddal. Sokszor beszélgetünk erről a dolgokról, és az ő tanácsát megfogadva kezdtem el szedni az OmegaMarine Fort+-t!”

 

2019.05.13

S. Jánosné, Pécsvárad

Nyertes válasz:

“A férjemnek már kb. 3 éve vettem először, azóta minden nap szedi. Nagyon elégedett vele, ezért most én is elkezdem a rendszeres szedését. 60 év felett azt hiszem már éppen ideje, nagyon sok kedvező hatásáról olvastam”

 

2019.05.06

L. Zoltán, Nagylók

Nyertes válasz:

“Mert nem szokványos minőségűek a termékeik, mint amiket a boltban árulnak. A Natural Pharmaceuticals még nem okozott számomra csalódást. Kiváló minőségű terméket, elérhető áron is kaptam. Sokkal jobban kijöttem mintha a boltban vettem volna meg azokat a termékeket, amiket használok.  Minőségileg is és ár-érték arányban is.”

 

2019.04.29

H. Andrásné, Környe

Nyertes válasz:

“Az eddig kipróbált étrend-kiegészítők alapján ez eddig a legjobb és leghatásosabb. Beszerzése gyors és nagyon egyszerű. Ami tetszik még, hogy részletfizetéssel lehet kiegyenlíteni, így nem olyan megterhelő!”

 

2019.04.23

F. S. Klára, Alsónemesapáti

Nyertes válasz:

“Sógornőm családjának jól bevált, ezért nyugodtan megrendeltem az OmegaMarine Forte+-t. Nyugdíjaskorúként is szeretném sokáig megőrizni vitalitásomat.”

 

2019.04.15

M. Ilona, Szekszárd

Nyertes válasz:

“Megfogott Béres Alexandra ajánlása. Utána olvastam és szimpatikus volt a termék, lassan 1 éve fogyasztom”

 

2019.04.08

T. Lászlóné, Tiszaújváros

Nyertes válasz:

“Már a termékismertető felhívta a figyelmem a termék sokoldalúságára. Három éve rendszeresen fogyasztom, a közérzetem és a labor eredményeim sokat javultak. Kedvező a fizetési lehetőség még a szépkorúaknak is, hasznos ajándékokat mellékelnek, továbbra is szedni fogom!”

 

2019.04.01

R. László, Szigetszentmiklós

Nyertes válasz:

“Amatőr hosszútávfutó vagyok (9 maraton, 15 kékes csúcsfutás, 15 Budapest félmaraton, 8 Velencei-tó kör, stb)és a sportteljesítmények további fenntartásához fontosnak tartom az OmegaMarine Forte+ szedését, plusz Béres Alexandra ajánlása, akit nagyra tartok!”

 

2019.03.25

H. N. Judit, Szombathely

Nyertes válasz:

“Az interneten találtam meg a készítményt, utána néztem és próbacsomagot rendeltem. Ez meggyőzött, hogy a továbbiakban is rendeljek, így már az éves adagot fogyasztom!”

 

2019.03.18

Sz. Judit, Tököl

Nyertes válasz:

“Ismerőseim közül többen is ajánlották, ők már akkor több éve ezt fogyasztották. Úgy gondoltam 60 év felett nekem is jól jöhet, immár 3 éve én is ezt fogyasztom!”

 

2019.03.11

Cs. Ferencné, Rezi

Nyertes válasz:

“Azért választottam a Natural Pharmaceuticals étrend-kiegészítő termékeit, mert a szervezetünk számára fontos és nélkülözhetetlen vitaminokat tartalmaznak!”

 

2019.03.04

K. Lászlóné, Sopron

Nyertes válasz:

“Nagy gondot fordítok a családom egészségére, kiváltképpen a szem és a szívünk egészségének megtartására! Ezért szedjük az OmegaMarine Forte+-t!”

 

2019.02.25

V. B. Judit, Budaörs

Nyertes válasz:

“Elérkeztünk abba a korba, hogy fokozottan szükségünk van vitaminpótlásra. A megrendelés kényelmes volt, profi tájékoztatókat is kaptunk. Mivel elfoglaltak vagyunk, sokat segített az egyszerű ügyintézés!”

 

2019.02.18

P. Attiláné, Lábatlan

Nyertes válasz:

“Mert minden olyan fontos zsírsavat és vitamint tartalmaz, ami a szervezetemnek jó! Nagyon sok jó tapasztalatot szereztem az elmúlt 1 évben, amióta szedem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, köszönöm!”

 

2019.02.11

G. Mihályné, Veszprém

Nyertes válasz:

“Már kipróbáltam terméküket, most meg is rendeltem, amit kézhez vettem boldogan. Számomra nagyon kedvező elsősorban az Omega-3 zsírsavak kedvező hatásai miatt. A D vitamin, amelyet – csontritkulásom végett is- pótolnom kell, valamint az immunrendszer helyes működése is fontos számomra. A szemem épségéről nem is beszélve. Igaz, hogy már szemüveget használok -régóta-, de remélem segítségemre lesz, hogy tovább ne romoljon a látásom.”

 

2019.02.04

C. Jánosné, Kiskunfélegyháza

Nyertes válasz:

“A postaládámba helyezett termékismertetőként találkoztam az OmegaMarine Forte+-al, ennek már harmadik éve. Nem bántam meg a döntésem, azóta is fogyasztom. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

 

2019.01.28

T. Dávidné, Elek

Nyertes válasz:

“Köszönöm Önöknek, hogy hozzájuthattam az OmegaMarine Forte+-hoz. Kb másfél éve szedjük mindannyian, először én, azóta az egész család, beleértve a 93 éves apukámat is. Biztosan vagyunk benne, hogy hozzájárul az egészség fenntartásához.”

 

2019.01.21

V. S. Etel, Szolnok

Nyertes válasz:

“Egy tablettában megtalálható több fontos vitamin. Kényelmes, nem kell figyelni , hogy mikor fogy el. Bízom Béres Alexandra ajánlásában!”

 

2019.01.14

S. Árpádné, Győrújbarát

Nyertes válasz:

“Az egészségtudatos táplálkozásomhoz hozzátartozónak tartom az étrend-kiegészítők szedését.
Az OmegaMarine Forte +-ban különösen a lazac és a halolaj tartalma fogott meg, hiszen ezeket sajnos naponta nem tudom az asztalra tenni, így a kapszula maga az ajándék! Védi az agyamat, a szívemet és a szemeimet is. Köszönöm OmegaMarine Forte+!”

 

2019.01.07

K. Imre, Szolnok

Nyertes válasz:

“Laboreredmények igazolják a jótékony hatását. Na igen. Az életben pedig élem és tapasztalom az egészséges mivoltát. Ha nem hiszed, SZEDD.”

 

2018.12.31

V. Péter, Albertirsa

Nyertes válasz:

“A szellemi és fizikai állapot frissítése és karbantartása érdekében az egészséges életmód, portolás mellett alapvetően fontos az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítő.”

 

2018.12.24

P. Zsuzsanna, Szeged

Nyertes válasz:

“Nem szeretem a halat, viszont a vérvételem után a háziorvosom megkért, hogy fogyasszak halolaj kapszulát. Google keresés útján találtam a cégre és rendeltem meg az OmegaMarine Forte+-t, tökéletesen elégedett vagyok vele”

 

2018.12.17

S. Julianna, Szeged

Nyertes válasz:

“Csaknem egy éve szedem az OmegaMarine Forte+-t és a C-vitamin készítményeket. Fogyasztásuk kellemes, könnyen lenyelhetőek ami nekem nagyon fontos. Rendkívül elégedett vagyok.

 

2018.12.10

V. László, Eger

Nyertes válasz:

“Az egészségmegőrzés miatt, mivel 65 év feletti vagyok. Kiváló minőség, jó ár. Nem fogyasztok hal és omega 3-ban gazdag ételeket, ezért és még a  számtalan jótékony hatása miatt döntöttem már 2 éve az OmegaMarine Forte+ mellett.”

 

2018.12.03

I. Lajos, Sátoraljaújhely

Nyertes válasz:

“Korábban szedtem Omega 3-t, de váltottam és a Natural Pharmaceuticals választottam, amikor megkerestek az ajánlattal. Több éve szedem rendszeresen a feleségemmel együtt. Megbízható termék.”

 

2018.11.26

Sz. Sándorné, Gödöllő

Nyertes válasz:

“Azért választottam a Natural Pharmaceuticals termékeit, mert jók a fizetési feltételek. Ugyan kisnyugdíjas vagyok de így be tudom osztani.”

 

2018.11.19

R. András, Ajka

Nyertes válasz:

“Megbízható forrásból származik, hatékony összetevőket tartalmaz. Nálam bevált, már több mint három éve szedem. Béres Alexandra, a termék “reklámarca” is hiteles volt számomra. Csak ajánlani tudom másnak is!”

 

2018.11.12

O. Pálné, Tapolca

Nyertes válasz:

“A termékek tényleg a leírtak alapján készültek, nincs semmivel sem dúsítva. Természetes anyagokat tartalmaz. Háromféle terméket fogyasztok, és folyamatosan szedem. Csak ajánlani tudom bárkinek. Egyébként régóta ügyfelük vagyok.”

 

2018.11.05

Sz. Anna, Göd

Nyertes válasz:

“OmegaMarine Forte
De Norvégia nagyon messze
Rendelheted hóra, évre
Egészséged őrzöd véle

Télen hiány a Napfény ereje
Így D vitamin is kerül bele
Csak két kapszula naponta
Ragyog arca/teste mosolyogva.”

 

Gratulálunk!

Amennyiben ezen a héten nem Ön nyert, kérjük ne csüggedjen. Minden héten újabb lehetőség nyílik a legfrappánsabb válaszadók sorsoláson való részvételére.