Nyertesek

Íme a hét ügyfele játékunk nyertesei. Jelenleg is várjuk a kitöltött kérdőíveket.

2018.11.05

Sz. Anna, Göd

Nyertes válasz:

“OmegaMarine Forte
De Norvégia nagyon messze
Rendelheted hóra, évre
Egészséged őrzöd véle

Télen hiány a Napfény ereje
Így D vitamin is kerül bele
Csak két kapszula naponta
Ragyog arca/teste mosolyogva.”

 

2018.11.12

O. Pálné, Tapolca

Nyertes válasz:

“A termékek tényleg a leírtak alapján készültek, nincs semmivel sem dúsítva. Természetes anyagokat tartalmaz. Háromféle terméket fogyasztok, és folyamatosan szedem. Csak ajánlani tudom bárkinek. Egyébként régóta ügyfelük vagyok.”

 

2018.11.19

R. András, Ajka

Nyertes válasz:

“Megbízható forrásból származik, hatékony összetevőket tartalmaz. Nálam bevált, már több mint három éve szedem. Béres Alexandra, a termék “reklámarca” is hiteles volt számomra. Csak ajánlani tudom másnak is!”

 

2018.11.26

Sz. Sándorné, Gödöllő

Nyertes válasz:

“Azért választottam a Natural Pharmaceuticals termékeit, mert jók a fizetési feltételek. Ugyan kisnyugdíjas vagyok de így be tudom osztani.”

 

2018.12.03

I. Lajos, Sátoraljaújhely

Nyertes válasz:

“Korábban szedtem Omega 3-t, de váltottam és a Natural Pharmaceuticals választottam, amikor megkerestek az ajánlattal. Több éve szedem rendszeresen a feleségemmel együtt. Megbízható termék.”

 

2018.12.10

V. László, Eger

Nyertes válasz:

“Az egészségmegőrzés miatt, mivel 65 év feletti vagyok. Kiváló minőség, jó ár. Nem fogyasztok hal és omega 3-ban gazdag ételeket, ezért és még a  számtalan jótékony hatása miatt döntöttem már 2 éve az OmegaMarine Forte+ mellett.”

 

2018.12.17

S. Julianna, Szeged

Nyertes válasz:

“Csaknem egy éve szedem az OmegaMarine Forte+-t és a C-vitamin készítményeket. Fogyasztásuk kellemes, könnyen lenyelhetőek ami nekem nagyon fontos. Rendkívül elégedett vagyok.

 

2018.12.24

P. Zsuzsanna, Szeged

Nyertes válasz:

“Nem szeretem a halat, viszont a vérvételem után a háziorvosom megkért, hogy fogyasszak halolaj kapszulát. Google keresés útján találtam a cégre és rendeltem meg az OmegaMarine Forte+-t, tökéletesen elégedett vagyok vele”

 

2018.12.31

V. Péter, Albertirsa

Nyertes válasz:

“A szellemi és fizikai állapot frissítése és karbantartása érdekében az egészséges életmód, portolás mellett alapvetően fontos az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítő.”

 

2019.01.07

K. Imre, Szolnok

Nyertes válasz:

“Laboreredmények igazolják a jótékony hatását. Na igen. Az életben pedig élem és tapasztalom az egészséges mivoltát. Ha nem hiszed, SZEDD.”

 

2019.01.14

S. Árpádné, Győrújbarát

Nyertes válasz:

“Az egészségtudatos táplálkozásomhoz hozzátartozónak tartom az étrend-kiegészítők szedését.
Az OmegaMarine Forte +-ban különösen a lazac és a halolaj tartalma fogott meg, hiszen ezeket sajnos naponta nem tudom az asztalra tenni, így a kapszula maga az ajándék! Védi az agyamat, a szívemet és a szemeimet is. Köszönöm OmegaMarine Forte+!”

 

 

Gratulálunk!

Amennyiben ezen a héten nem Ön nyert, kérjük ne csüggedjen. Minden héten újabb lehetőség nyílik a legfrappánsabb válaszadók sorsoláson való részvételére.