Nyertesek

Íme a hét ügyfele játékunk nyertesei. Jelenleg is várjuk a kitöltött kérdőíveket!

 

 

2019.10.14

D. Péter, Nagyatád

Nyertes válasz:  “Mert bár idősek vagyunk (vagy épp ezért), sokat adunk az egészségünk megóvására”

 

2019.10.07

F. Lajosné, Adony

Nyertes válasz:  “Az egészséges életmód fontos számomra és szeretném megőrizni az egészségemet minél tovább. Már 3 éve szedem az OmegMarine Forte+-t, 72 évesen nincs panaszom az egészségemre”

 

2019.09.30

V. Zsuzsanna, Budapest

Nyertes válasz:

“Az egészséges életmód fontos számomra, ezért a jó minőségű vitamin választásra figyelek. Több terméküket is szedem, mert eredeti és ellenőrzött forrásból származik. A beszerzés a részletfizetés miatt elérhető számomra. A közérzetem a fogyasztásuk óta jobb.”

 

2019.09.23

M. Mária, Békéscsaba

Nyertes válasz:

“Termékeik több évnyi fogyasztása meggyőzött arról, hogy valóban megbízható, minőségi étrend-kiegészítők. Hosszan tartó hatása biztosítja a napi feladatok ellátását és az OmegaMarine Forte+ szedésével felére tudtam csökkenteni a vérnyomáscsökkentő gyógyszereimet.”

 

2019.09.16

B. Lajos, Debrecen

Nyertes válasz:

“Nagyon megkedveltem a Natural Pharmaceuticals termékeit. Rendszeresen szedem az OmegaMarine Forte+-t, a Vitamin K2+-t és a D-vitamint. Mostmár a Fleximed-et is szedni fogom.”

 

2019.09.09

Z. Ferencné, Miskolc

Nyertes válasz:

“Megbízhatónak tartom, jó referenciával. Az ár-érték aránya nagyon jó. Valószínű sokáig fogom használni a termékeiket és másoknak is javasoltam már.”

 

2019.09.02

N. R. Ferencné, Hódmezővásárhely

Nyertes válasz:

“Azért választottam a terméküket, mert megbízom Önökben. Fontos számomra, hogy a szemem, az agyam, a szívem jól működjön. Meggyőztek arról, hogy a D-vitamin az izmok és az immunrendszer megfelelő működését támogatja. Abban is hiszek, ha a szervezetem egészséges, akkor a kedélyállapotom is kiegyensúlyozott. Kisebb-nagyobb megszakításokkal,- több éve ügyfelük vagyok. Számomra bevált, hogy havi részletekben, csekken fizethetem az éves adagot.”

 

2019.08.26

H. Gábor, Eger

Nyertes válasz:

“Szedjük az OmegaMarine Forte+ és D vitamin terméküket. Közérzetünk, vitalitásunk és a véranalízis leletünk is kiváló. Most megrendeltem a ProLetto Plus-t is. Norvégiában gyártott étrend-kiegészítőkben lehet bízni. Nekem már bizonyított!”

 

2019.08.19

H. Ágnes, Hatvan

Nyertes válasz:

“Már kb. 2 éve szedtem az OmegaMarine Forte+ étrend kiegészítőt, amikor tavaly egy orvosi szűrővizsgálaton vettem részt, ahol Voll módszerrel vizsgálták a pácienseket. A vizsgáló orvos kérte vigyem el az étrend kiegészítőket és vitaminokat, amit állandóan szedek, így elvittem ezt is magammal. Az orvos először megállapította, hogy kifejezetten jó egészségi állapotban vagyok, majd Voll módszerrel megvizsgálta a kapszulát, és azt mondta ez egy rendkívül nagy tisztaságú termék, igen magas minőségű, szedjem bátran nem ajánl ő sem másikat. Így azóta még elkötelezettebben szedem és nem fájnak a lábaim.”

 

2019.08.12

K. Jánosné, Inárcs

Nyertes válasz:

“Először a férjemnek rendeltem jó pár éve, láttam jó hatással van rá, ezért én is szedem az OmegaMarine Forte+-t. Mivel csontritkulásom van, ezért a K2 Vitamint is kipróbálom.”

 

2019.08.05

Sz. B. Margit, Szihalom

Nyertes válasz:

“Beteg vagyok, kicsi a nyugdíjam. Az, hogy helybe hozzák és nem kell érte elmenni óriási segítség. Anyagilag a részletfizetés az, amit tudok finanszírozni.”

 

2019.07.29

B. Lászlóné, Szentgál

Nyertes válasz:

“Önök ajánlották, kipróbáltam, megtetszett. Remélem a szívem olyan lesz, mint 20 éves koromban”

 

2019.07.22

H. Gyula, Komádi

Nyertes válasz:

“Azért, mert azt remélem, hogy a sok betegségem ellenére hozzájárulnak az állapotom javulásához, vagy stabilizálásához.”

 

2019.07.15

Sz. Lászlóné, Budapest

Nyertes válasz:

“Három éve vagyok az ügyfelük, megbizonyosodtam arról, hogy kiváló a termék! A szememet sem kellett megműteni, látok, az ereimnek is kiváló. A családom minden tagjának rendelem, jelenleg 4 terméket fizetek havonta”

 

2019.07.08

D. Lászlóné, Eger

Nyertes válasz:

“Mindketten (a férjem is és én is) évek óta szedjük az OmegaMarine Forte+ terméküket és a vitamin készítményeket. Javult a közérzetünk, erőnlétünk, sőt a véreredményeink is jobbak!”

 

2019.07.01

K. József, Budapest

Nyertes válasz:

“Már 3. éve szedem az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítőt. Nagyon meg vagyok vele elégedve, érzem, hogy jót tesz!”

 

2019.06.24

B. Antal Istvánné, Tiszajenő

Nyertes válasz:

“Évek óta fogyasztom az OmegaMarine Forte+-t, kiváló termék és jó hatással van az egészségemre. 70 éves vagyok és jól érzem magam. Köszönöm!”

 

2019.06.17

N. Gyula, Nagykőrös

Nyertes válasz:

“Több éve fogyasztom a termékeiket,bízom a kiváló minőségben és hatóanyagban, ezért választom továbbra is az étrend-kiegészítőiket”

 

2019.06.03

B. Lenke, Dunaújváros

Nyertes válasz:

“Egy hónapi használat után az OmegaMarine +forte kiváló hatással volt a szervezetemre.”

 

2019.05.27

Sz. Mária, Rábacsanak

Nyertes válasz:

“A postaládámba helyezet termékismertetőként találkoztam az OmegaMarine Forte+ étrend kiegészítővel. Az OmegaMarine Forte+ tartalmaz olyan fontos zsirsavakat és vitaminokat, amire a szervezetnek szüksége van. És bizom Béres Alexandra ajánlásában, akit nagyra becsülök és tisztelek”

 

2019.05.20

B. Lajos, Lajosmizse

Nyertes válasz:

“A szomszédom egy idős ember, aki nagyon sokat foglalkozik az egészséges életmóddal. Sokszor beszélgetünk erről a dolgokról, és az ő tanácsát megfogadva kezdtem el szedni az OmegaMarine Fort+-t!”

 

2019.05.13

S. Jánosné, Pécsvárad

Nyertes válasz:

“A férjemnek már kb. 3 éve vettem először, azóta minden nap szedi. Nagyon elégedett vele, ezért most én is elkezdem a rendszeres szedését. 60 év felett azt hiszem már éppen ideje, nagyon sok kedvező hatásáról olvastam”

 

2019.05.06

L. Zoltán, Nagylók

Nyertes válasz:

“Mert nem szokványos minőségűek a termékeik, mint amiket a boltban árulnak. A Natural Pharmaceuticals még nem okozott számomra csalódást. Kiváló minőségű terméket, elérhető áron is kaptam. Sokkal jobban kijöttem mintha a boltban vettem volna meg azokat a termékeket, amiket használok.  Minőségileg is és ár-érték arányban is.”

 

2019.04.29

H. Andrásné, Környe

Nyertes válasz:

“Az eddig kipróbált étrend-kiegészítők alapján ez eddig a legjobb és leghatásosabb. Beszerzése gyors és nagyon egyszerű. Ami tetszik még, hogy részletfizetéssel lehet kiegyenlíteni, így nem olyan megterhelő!”

 

2019.04.23

F. S. Klára, Alsónemesapáti

Nyertes válasz:

“Sógornőm családjának jól bevált, ezért nyugodtan megrendeltem az OmegaMarine Forte+-t. Nyugdíjaskorúként is szeretném sokáig megőrizni vitalitásomat.”

 

2019.04.15

M. Ilona, Szekszárd

Nyertes válasz:

“Megfogott Béres Alexandra ajánlása. Utána olvastam és szimpatikus volt a termék, lassan 1 éve fogyasztom”

 

2019.04.08

T. Lászlóné, Tiszaújváros

Nyertes válasz:

“Már a termékismertető felhívta a figyelmem a termék sokoldalúságára. Három éve rendszeresen fogyasztom, a közérzetem és a labor eredményeim sokat javultak. Kedvező a fizetési lehetőség még a szépkorúaknak is, hasznos ajándékokat mellékelnek, továbbra is szedni fogom!”

 

2019.04.01

R. László, Szigetszentmiklós

Nyertes válasz:

“Amatőr hosszútávfutó vagyok (9 maraton, 15 kékes csúcsfutás, 15 Budapest félmaraton, 8 Velencei-tó kör, stb)és a sportteljesítmények további fenntartásához fontosnak tartom az OmegaMarine Forte+ szedését, plusz Béres Alexandra ajánlása, akit nagyra tartok!”

 

2019.03.25

H. N. Judit, Szombathely

Nyertes válasz:

“Az interneten találtam meg a készítményt, utána néztem és próbacsomagot rendeltem. Ez meggyőzött, hogy a továbbiakban is rendeljek, így már az éves adagot fogyasztom!”

 

2019.03.18

Sz. Judit, Tököl

Nyertes válasz:

“Ismerőseim közül többen is ajánlották, ők már akkor több éve ezt fogyasztották. Úgy gondoltam 60 év felett nekem is jól jöhet, immár 3 éve én is ezt fogyasztom!”

 

2019.03.11

Cs. Ferencné, Rezi

Nyertes válasz:

“Azért választottam a Natural Pharmaceuticals étrend-kiegészítő termékeit, mert a szervezetünk számára fontos és nélkülözhetetlen vitaminokat tartalmaznak!”

 

2019.03.04

K. Lászlóné, Sopron

Nyertes válasz:

“Nagy gondot fordítok a családom egészségére, kiváltképpen a szem és a szívünk egészségének megtartására! Ezért szedjük az OmegaMarine Forte+-t!”

 

2019.02.25

V. B. Judit, Budaörs

Nyertes válasz:

“Elérkeztünk abba a korba, hogy fokozottan szükségünk van vitaminpótlásra. A megrendelés kényelmes volt, profi tájékoztatókat is kaptunk. Mivel elfoglaltak vagyunk, sokat segített az egyszerű ügyintézés!”

 

2019.02.18

P. Attiláné, Lábatlan

Nyertes válasz:

“Mert minden olyan fontos zsírsavat és vitamint tartalmaz, ami a szervezetemnek jó! Nagyon sok jó tapasztalatot szereztem az elmúlt 1 évben, amióta szedem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, köszönöm!”

 

2019.02.11

G. Mihályné, Veszprém

Nyertes válasz:

“Már kipróbáltam terméküket, most meg is rendeltem, amit kézhez vettem boldogan. Számomra nagyon kedvező elsősorban az Omega-3 zsírsavak kedvező hatásai miatt. A D vitamin, amelyet – csontritkulásom végett is- pótolnom kell, valamint az immunrendszer helyes működése is fontos számomra. A szemem épségéről nem is beszélve. Igaz, hogy már szemüveget használok -régóta-, de remélem segítségemre lesz, hogy tovább ne romoljon a látásom.”

 

2019.02.04

C. Jánosné, Kiskunfélegyháza

Nyertes válasz:

“A postaládámba helyezett termékismertetőként találkoztam az OmegaMarine Forte+-al, ennek már harmadik éve. Nem bántam meg a döntésem, azóta is fogyasztom. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

 

2019.01.28

T. Dávidné, Elek

Nyertes válasz:

“Köszönöm Önöknek, hogy hozzájuthattam az OmegaMarine Forte+-hoz. Kb másfél éve szedjük mindannyian, először én, azóta az egész család, beleértve a 93 éves apukámat is. Biztosan vagyunk benne, hogy hozzájárul az egészség fenntartásához.”

 

2019.01.21

V. S. Etel, Szolnok

Nyertes válasz:

“Egy tablettában megtalálható több fontos vitamin. Kényelmes, nem kell figyelni , hogy mikor fogy el. Bízom Béres Alexandra ajánlásában!”

 

2019.01.14

S. Árpádné, Győrújbarát

Nyertes válasz:

“Az egészségtudatos táplálkozásomhoz hozzátartozónak tartom az étrend-kiegészítők szedését.
Az OmegaMarine Forte +-ban különösen a lazac és a halolaj tartalma fogott meg, hiszen ezeket sajnos naponta nem tudom az asztalra tenni, így a kapszula maga az ajándék! Védi az agyamat, a szívemet és a szemeimet is. Köszönöm OmegaMarine Forte+!”

 

2019.01.07

K. Imre, Szolnok

Nyertes válasz:

“Laboreredmények igazolják a jótékony hatását. Na igen. Az életben pedig élem és tapasztalom az egészséges mivoltát. Ha nem hiszed, SZEDD.”

 

2018.12.31

V. Péter, Albertirsa

Nyertes válasz:

“A szellemi és fizikai állapot frissítése és karbantartása érdekében az egészséges életmód, portolás mellett alapvetően fontos az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítő.”

 

2018.12.24

P. Zsuzsanna, Szeged

Nyertes válasz:

“Nem szeretem a halat, viszont a vérvételem után a háziorvosom megkért, hogy fogyasszak halolaj kapszulát. Google keresés útján találtam a cégre és rendeltem meg az OmegaMarine Forte+-t, tökéletesen elégedett vagyok vele”

 

2018.12.17

S. Julianna, Szeged

Nyertes válasz:

“Csaknem egy éve szedem az OmegaMarine Forte+-t és a C-vitamin készítményeket. Fogyasztásuk kellemes, könnyen lenyelhetőek ami nekem nagyon fontos. Rendkívül elégedett vagyok.

 

2018.12.10

V. László, Eger

Nyertes válasz:

“Az egészségmegőrzés miatt, mivel 65 év feletti vagyok. Kiváló minőség, jó ár. Nem fogyasztok hal és omega 3-ban gazdag ételeket, ezért és még a  számtalan jótékony hatása miatt döntöttem már 2 éve az OmegaMarine Forte+ mellett.”

 

2018.12.03

I. Lajos, Sátoraljaújhely

Nyertes válasz:

“Korábban szedtem Omega 3-t, de váltottam és a Natural Pharmaceuticals választottam, amikor megkerestek az ajánlattal. Több éve szedem rendszeresen a feleségemmel együtt. Megbízható termék.”

 

2018.11.26

Sz. Sándorné, Gödöllő

Nyertes válasz:

“Azért választottam a Natural Pharmaceuticals termékeit, mert jók a fizetési feltételek. Ugyan kisnyugdíjas vagyok de így be tudom osztani.”

 

2018.11.19

R. András, Ajka

Nyertes válasz:

“Megbízható forrásból származik, hatékony összetevőket tartalmaz. Nálam bevált, már több mint három éve szedem. Béres Alexandra, a termék “reklámarca” is hiteles volt számomra. Csak ajánlani tudom másnak is!”

 

2018.11.12

O. Pálné, Tapolca

Nyertes válasz:

“A termékek tényleg a leírtak alapján készültek, nincs semmivel sem dúsítva. Természetes anyagokat tartalmaz. Háromféle terméket fogyasztok, és folyamatosan szedem. Csak ajánlani tudom bárkinek. Egyébként régóta ügyfelük vagyok.”

 

2018.11.05

Sz. Anna, Göd

Nyertes válasz:

“OmegaMarine Forte
De Norvégia nagyon messze
Rendelheted hóra, évre
Egészséged őrzöd véle

Télen hiány a Napfény ereje
Így D vitamin is kerül bele
Csak két kapszula naponta
Ragyog arca/teste mosolyogva.”

 

Gratulálunk!

Amennyiben ezen a héten nem Ön nyert, kérjük ne csüggedjen. Minden héten újabb lehetőség nyílik a legfrappánsabb válaszadók sorsoláson való részvételére.