Gyártás

A termékeinket Norvégiában állítjuk elő  a Pharmatech AS cégnél, mely széleskörű tapasztalattal rendelkezik a minőségi étrend-kiegészítők gyártásában. A céget 1987-ben alapították és jelenleg vezető szerepet tölt be a skandináv országokban az étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalatok között.

A Pharmatech Oslótól egy órányi autózással már el is érhető.

A 20 ezer négyzetméteres területen elterülő üzemben 85 fő dolgozik. Munkatársaink elhivatottak a kiváló minőségű étrend-kiegészítő kapszulák gyártása iránt. Az üzem megszerezte a Norvég Élelmiszerbiztonsági Hivatal minősítését,  emellett a gyártás eleget tesz valamennyi Európai uniós szabályozásnak is.

A termékeink minőségét az egész gyártási folyamat során folyamatosan ellenőrzik, a legszigorúbb szabványok betartásával, emellett a gyártási technológiát a kor elvárásaink megfelelően folyamatosan korszerűsítjük.  A gyártóüzem területén található új, korszerű technikával felszerelt laboratórium pedig biztosítja, hogy a gyártási folyamat állandó ellenőrzés alatt legyen és az üzemből csak a legjobb minőségű termékek kerüljenek ki.

Gyártás