Elérhetőségek

Szeretne információt kérni vagy véleményét megosztani?

Kérdése van, vagy csak szeretné véleményét megosztani velünk?

Megtisztelő érdeklődése nagyon fontos számunkra, ezért a hozzánk beérkező megkereséseket bizalommal kezeljük és azokat a Natural Pharmaceuticals csoporton belül kizárólag az illetékes személyeknek küldjük tovább, válaszadás céljából. Örömmel válaszolunk az Önt foglalkoztató kérdésekre!

Kérjük, töltse ki és küldje el nekünk az alábbi űrlapot!

Kapcsolat

  captcha

  Az Ön személyes adatait a következő célból, és a következő ideig kezeljük: a megkeresés értelmezése, a válasz megformálása, valamint a válasz elküldése. Az adatkezelő a Natural Pharmaceuticals Sp. Z o.o. (székhelye: 02-672 Varsó, Domaniewska utca 28.) és a Natural Pharmaceuticals Kft. (székhelye:1056 Budapest, Váci utca 81.). A fenti cél érdekében, és annak feldolgozása érdekében, a megbízásos szerződés alapján, a személyes adatok átadhatóak az együttműködő partnerek számára. Adatai nem kerülnek automatikusan feldolgozásra, beleértve a profilalkotást is. Önnek jogában áll az adataihoz való hozzáféréshez, helyesbítéséhez, törléséhez, az adatkezelés korlátozásához, az adathordozhatósághoz illetve tiltakozáshoz, valamint joga van panasztételhez a felügyeleti szervekhez. Az adatszolgáltatás önkéntes, de a következő „kötelező mezők” kitöltése szükségesek a kérdések megválaszolása érdekében. Vegye fel a kapcsolatot adatvédelmi tisztviselőnkkel a dpo@natural.co.hu email címen.
  További információk megtalálhatóak az Adatkezelési Szabályzatban.

  Az alábbiakban találja a lemondási űrlapot. Megrendeléstől való elálláshoz kérjük töltse ki és küldje el nekünk az info(kukac)omegamarine.hu email címre vagy postai úton 1056 Budapest, Váci utca 81 címre. Használhatja a fenti űrlapot is, vagy felhívhat minket a következő telefonszámon: (061/7961701)

  Elállási nyilatkozat minta Natural Pharmaceuticals Kft

  Elállási nyilatkozat minta Natural Pharmaceuticals Sp.zo.o.