Minőségi tanúsítvány

Orivo (korábban OmegaVeritas)

Az OmegaMarine FORTE + az első olyan lazacból nyert omega3 olajat tartalmazó étrend-kiegészítő, amelyet az ORIVO (korábban Omega Veritas) nemzetközi eredetiségigazolással tünetett ki.
Az OmegaMarine FORTE + részt vett egy független ellenőrző vizsgálaton az Orivo által (korábban Omega Veritas), ahol a legkorszerűbb laboratóriumi technikákat alkalmazták a vizsgálatok során. A tanúsítvány igazolja, hogy kiváló minőségű és természetes omega-3 található az OmegaMarine FORTE + étrend-kiegészítőben, amely 35% -ban természetes lazac olajat és a 65% -ban koncentrált halolajat tartalmaz.

Minden kiszállított termék megfelel a minőségi követelményeknek. Az étrendkiegészítőnk tanúsítványát ellenőrizheti az Orivo weboldalán (http://orivo.no/) a következő szám alapján: 1051.

Tudjon meg többet az ORIVO-ról.

Az OmegaMarine Forte+ regisztrációját igazoló és a gyártását engedélyező okmányok.

Az OmegaMarine Forte+ kiváló minőségű omega-3-at tartalmazó termék, amelyet partnerünk, a Pharmatech AS gyárt, Norvégiában. A terméket szigorú minőségellenőrzési vizsgálatoknak vetettük alá. A termék gyártása során a biztonságot és a kiváló minőséget helyezzük az első helyre, ezért az OmegaMarine Forte+ gyártásához kizárólag gondosan válogatott nyersanyagokat használunk.

Alább megtekintheti azokat a tanúsítványokat, amelyek igazolják, hogy a Pharmatech AS specifikációit a Norvég Élelmiszerbiztonsági Hivatal  jóváhagyta, továbbá, hogy a gyártás az előírásnak megfelelő körülmények szerint történik. A Norvég Élelmiszerbiztonsági Hivatal  a védett elnevezésű Xalar hajolajat is elismerte és rendszeresen ellenőrzi.

cert001

cert002

cer003