Rólunk

Történetünk és filozófiánk

Norvégia egy olyan ország, ahol az emberek összhangban élnek a természettel. A norvégok egészségüket a természet gazdagságának köszönhetik. Az ország szépsége a lélegzetelállító fjordokban, a kék tengerben, a határtalan tájakban, valamint az egészséges és erős emberekben rejlik.

Apáink, nagyapáink és dédapáink kristálytiszta vizekben halásztak és munkájuk során tiszta, szmogmentes levegőt lélegeztek be. Ők még egészen idős éveikig élvezhették az egészséget és a jólétet.  Felmenőink és a norvégok többsége egyszerű, egészséges élelmiszereket fogyasztott. Az elképesztő és tiszteletre méltó természet alapjaiban határozta meg az életről alkotott felfogásunkat.

Miben hiszünk?

Mi abban hiszünk, hogy az egészség megőrzésének a kulcsa a kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint a mozgásban gazdag életmód együttesében rejlik. Fő célunk, hogy segítsük ügyfeleinket, vásárlóinkat abban, hogy egészségesen élhessenek. Hisszük, hogy mindenkinek – életkortól és nemtől függetlenül – joga van a tápanyagokban gazdag ételek fogyasztására, a helyes étrend megválasztására.

Az egészséges táplálkozással kapcsolatos oktatást minél előbb, még kisgyermekkorban érdemes elkezdeni. Ha a gyerekek már a korai évektől kezdődően egészséges ételeket fogyasztanak, akkor ellenállóbbak lehetnek egyes betegségekkel szemben, emellett kiegyensúlyozott testi és szellemi fejlődésben lehet részük.

  • Vízió – egy másik jövő alakítása

    A Natural Pharmaceuticals célja, hogy piacvezetővé váljon az az omega-3 tartalmú étrend-kiegészítők piacán. Ezt a minőségi termékek forgalmazásával szeretnénk elérni úgy, hogy közben folyamatosan tájékoztatjuk vásárlóinkat termékeink javasolt felhasználási módjáról. Ez olyan feladat, amit a Natural Pharmaceuticals-nál szenvedéllyel, határtalan energiával és a Vásárlóink iránti tisztelettel végzünk.
    Törnquist Jonas
    CEO Natural Pharmaceuticals Group

Küldetésünk

Szeretnénk felhívni figyelmét egy olyan omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítőre, melyre méltán lehetünk büszkék, hiszen termékeink megbízható minőséget képviselnek. Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítőket eddig vásárlók százezrei választották. Ők azok, akik biztosan kihasználhajták az omega-3 zsírsavakat tartalmazó kapszulák által kínált előnyöket.

Nemcsak kiváló minőségű termékeket, hanem kényelmes házhozszállítási rendszert is kínálunk Önnek!

Az omega-3 zsírsavak fogyasztásának a mindennapi életünk részévé kellene válnia. Rohanó világunkban azonban ritkán van alkalmunk arra, hogy olyan ételeket főzzünk, melyek teljesen kielégítik a család tápanyagfogyasztási igényeit.


Az egészséges élelmiszerek helyét egyre nagyobb mértékben veszik át a kis tápértékű ételek, melynek következtében nem juttatunk a szervezetünkbe olyan szükséges tápanyagokat, mint a vitaminok, ásványi anyagok és az omega-3 zsírsavak.  Ezért ajánlott a DHA- és EPA-zsírsavak, valamint a szükséges nyomelemek rendszeres bevitele. Habár Norvégia vezető ország a halfogyasztás terén, a norvégok mégis mindennap kiegészítik étrendjüket omega-3 zsírsavakkal.

Bízunk benne, hogy termékeinkkel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy vásárlóink az egészségükkel kapcsolatos aggodalmaik helyett a vágyaik és az álmaik megvalósítására koncentrálhassanak.