Társadalmi felelősség

A Natural Pharmaceuticals társadalmi felelősségvállalása elképzeléseinken, üzleti stratégiánkon és töretlen ambícióinkon alapszik. Társasadalmi felelősségvállalás keretében végzett tevékenységeink összhangban vannak a cég tulajdonosainak és vásárlóinak elvárásaival.

Töretlenül hiszünk abban, hogy ez a fajta megközelítés bizalmat épít Ügyfeleink körében, továbbá értéket teremt Vásárlóink és Natural Pharmaceuticals csoport számára és lehetővé teszi számunkra azt, hogy részt vegyünk olyan kezdeményezésekben, melyek a mindennapi életben is látható eredényeket hoznak.

Szeretnénk hozzájárulni az egészséges életmód széleskörű elterjesztéséhez mind az oktatásban, mind pedig a mindennapi életben, ezért döntöttünk az alábbi kezdeményezések támogatása mellett.

AED (Automata Külső Defibrillátor)

Életritmusunk nagy változásban van, a stresszes életmód sokak egészségét veszélyezteti. Ezért hiszünk abban, hogy a megfelelő tájékoztatás és oktatás az automata külső defibrillátorok (AED) használatával kapcsolatban sokaknak segíthet a mindennapi életben is előforduló veszélyhelyzetek kezelésében.  Az életmentő eszközök megfelelő használatának bemutatása mellett fontos az emberek elsősegély oktatása is, mert így fokozatosan egyre többen lesznek képesek segítséget nyújtani másoknak krízishelyzetekben.

A Natural Pharmaceuticals támogatja az AED-készülékek felszerelését ott, ahol hatékony segítséget nyújthatnak szükség esetén.  Eddig 6 darab AED készülék megvásárlásához járultunk hozzá, és eltökéltek vagyunk abban, hogy még több kihelyezését támogassuk.

TRAINING_1

ACTION_1.jpg

Életmentő készüléket adományoztuk a Városligeti Műjégpályának

Tudta, hogy Magyarországon minden harmincadik percben életét veszti egy ember hirtelen szívleállás miatt? Ennek elsődleges oke az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a dohányzás, vagy valamilyen örökletes betegség. A Natural Pharmaceuticals ezt a számot életmentő eszközök adományozásával és a szakszerű segítségnyújtás oktatásának támogatásával szeretné csökkenteni.

Tavaly decemberben a Városligeti Műjégpályának egy közel félmillió forint értékű defibrillátort ajándékoztunk. Egy ilyen forgalmas helyen bármikor bekövetkezhet a baj, és ha a hirtelen szívmegállásra nem érkezik megfelelő segítség 3-5 percen belül, akkor a beteg túlélési esélyei jelentősen csökkennek.



A legtöbb esetben a túlélési esély azon múlik, hogy a lehető legrövidebb időn belül megtörténik-e a defibrillálás. Ezért is nagyon fontos, hogy legyen a közelben olyan használható készülék, mellyel elvégezhető a gyors beavatkozás.
Az ünnepélyes átadáson Béres Alexandra, az OmegaMarine Forte+ nagykövete is részt vett, aki fitnesz világbajnokként fontosnak tartja a rendszeres mozgást és az egészséges táplálkozást.
A Natural Pharmaceuticals számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért a cég a jövőben is törekedni fog arra, hogy hozzájáruljon a hirtelen szívmegállás miatti halálesetek számának csökkentéséhez.