A cégünk

Natural Pharmaceuticals – történetünk

A Natural Pharmaceuticals-t Knut-Erik Karlsen, Ole Bjørn Fausa és Reidar Nilsen norvég befektetők alapították, akik több mint huszonöt évnyi tapasztalattal rendelkeznek a tengeri halak táplálkozástudományi előnyeinek felhasználásával és kutatásával kapcsolatban.

Az alapítók családi hagyományaik, valamint a halfogyasztási szokásaiknak köszönhetően jól ismerik az omega-3 zsírsavak előnyeit. Ole Bjørn Fausa és a cég ügyvezető igazgatója, Oldenborg Ulf számára ez különösen fontos, hiszen dédapáik halászok voltak,  családjaik a halászatból éltek.. A természet azon ajándékai, melyeket a norvégok a konyhában évszázadok óta használnak, ma Európában és világszerte sok ember hasznára válik. Szeretnénk átadni tapasztalatainkat, szeretnénk megosztani Európával az évszázadok alatt felhalmozott tudásunkat!

A cégünk kultúrája – a munka nálunk

Natural Pharmaceuticals cégnél abban hiszünk, hogy a szervezetünkben mindenki képes és motivált arra, hogy az üzletmenetet javíthassa, és egyidejűleg szakmailag fejlődjön.

Szeretnénk, hogy minden dolgozó részt vegyen a célok kitűzésénél és a kötelezettségek vállalásánál. A cégünknél közös munkával mindenki hozzájárul az üzleti célok megvalósításához.

A kultúránk abban nyilvánul meg, hogyan dolgozunk együtt, energiával, szenvedéllyel és az egyén tiszteletével. Nálunk a csoportos munkáról és jó vezetésről van szó. Így építjük fel a bizalmat, koncentrálunk a vevőkre és tökéletesítésre törekszünk. Teljesen megbízunk a teljes részvételben, nyitott párbeszédben és visszajelzésben.

A befektetők

Knut-Erik Karlsen_2

Knut-Erik Karlsen az egyik legnagyobb omega-3-mat tartalmazó étrend-kiegészítőket értékesítő cég alapítója, melynek fő bevétele a skandináv piacról érkezik és amely legalább 30 éves tapasztalattal rendelkezik. Bár a vállalatot már eladták, az jelenleg is a piacvezető cégek sorában foglal helyet Skandináviában.


ole-200x300

Ole Bjørn Fausa Norvégiában a halászati ágazatban dolgozott és tisztában van  a rendszeres halfogyasztás előnyeivel.  Emiatt elkötelezett az omega-3 tartalmú termékek gyártása iránt.


Reidar Nilsen_2

Reidar Nilsen Norvégiában halászati ágazatban dolgozott és ismeri a rendszeres halfogyasztás jelentőségét. Ezért ma aktívan befektet az omega-3-ba.

Menedzsment

A svéd nemzetiségű Jonas Törnquist a csoport ügyvezető igazgatója és a vállalatcsoport vezetője egyben.