Fizetés

A fizetés történhet banki átutalással, bankban vagy postán a megrendeléshez csatolt készpénzátutalási bizonylat adatai alapján. Javasoljuk, hogy a fizetéshez banki átutalást vagy iCsekk alkalmazást használjon. (Ne felejtse el megadni a számla sorszámát a banki átutalás közleményében.)

Igen, természetes személyek részére automatikusan állítjuk ki a számlát, amely a termék mellett található készpénzátutalási bizonylat első oldala.

További kérdés esetén hívja Ügyfélszolgálti Irodánkat a
06-1-796-17-10-es telefonszámon.

A Natural Pharmaceuticals bankszámlaszáma a Magyar Posta sárga csekkjén van feltüntetve. Ha fontolóra veszi a banki átutalást, ne felejtse el feltüntetni a számla sorszámát az átutalás közleményében.
Kérjük, győződjön meg arról, hogy az átutalás adatait helyesen adta meg. A szükséges adatok a készpénzátutalási bizonylaton szerepelnek.

Az alábbiakban részletes leírást talál a befizetés módjáról:
Online banki átutalás: ennek segítségével bankszámlák között végezhet forint átutalást kényelmesen, az otthonából. Rögzíthet egyszeri alkalommal, valamint rendszeresen ismétlődő megbízást is. A megbízásban megadhat tetszőleges átutalási dátumot, valamint azonnali utalásra is lehetősége van. Amire szüksége lesz: saját számlájához kapcsolódó Netbank szolgáltatás
valamint a kedvezményezett (jelen esetben a Natural
Pharmaceuticals) bankszámlaszáma illetve az Ön kifizetni kívánt termékéhez kapcsolódó számlasorszáma, amelyet a közlemény rovatban kell feltüntetni. Minden információt megtalál a termék mellett küldött készpénzátutalási megbízáson (sárga csekk).
A Natural Pharmaceuticals számlaszáma:
10918001-00000074-94440000

 

Amennyiben a QR kód nem beolvasható, kérjük fizessen banki átutalással. A Natural Pharmaceuticals bankszámlaszáma a Magyar Posta sárga csekkjén van feltüntetve. Ne felejtse el feltüntetni a számla sorszámát az átutalás közleményében.
Kérjük, győződjön meg arról, hogy az átutalás adatait helyesen adta meg. A szükséges adatok a készpénzátutalási bizonylaton szerepelnek.

Természetesen a rendelés teljes fennmaradó összegét bármikor kifizetheti.

Ezt a befizetést, mint minden más fizetést, banki átutalással lehet teljesíteni a készpénzátutalási bizonylaton feltüntetett bankszámlaszámra.

Kérjük, az átutalás közleményében adja meg a számla sorszámát. Kérjük, hogy átutalási összegként az egyszeri részlet összege helyett a rendelés teljes fennmaradó értékét adja meg.

Az egyszeri fizetéssel időt takaríthat meg, ha nem kell sorban állnnia a postán. Ha a fizetés megtörtént, nem kell minden hónapban emlékeznie a részletek fizetésére.

A helyesen teljesített átutalás 2-3 munkanapon belül megjelenik rendszerünkben.

A helyesen teljesített utalás alatt a befizetési bizonylaton található leírásnak megfelelően a teljes bankszámlaszámmal, az utalás összegével és helyes közleménnyel kitöltött utalást értünk.

Ha rossz bankszszámlára (pl. Natural Pharmaceuticals KFT) fizetett, vagy nem a megfelelő számlasorszámot adott meg az átutalás közleményében, akkor előfordulhat, hogy a befizetést nem a megfelelő számlán került jóváírásra. Ez a helyzet az egyik megrendelésnél túlfizetést, a másiknál pedig hátralékot eredményez. A helyzet tisztázása érdekében keresse Ügyfélszolgálati Irodánkat a 06-1-796-17-10 telefonszámon vagy e-mailben: info@omegamarine.hu

A befizetési határidők a termék mellett küldött készpénzátutalási bizonylatokon szerepelnek, melyek változtatására nincs lehetőség. A határidők egyéniek minden megvásárolt termék esetében.

Kérjük, keresse Ügyfélszolgálati Irodánkat a 06-1-796-17-10 telefonszámon vagy az info@omegamarine.hu e-mail címen és jelezze ezt munkatársunk felé.

Ügyfélszolgálati Tanácsadóink a 06-1-796-17-10 telefonszámon vagy az info@omegamarine.hu e-mail címen tudnak részletes tájékoztatást adni a felmerült problémával kapcsolatban.

Amennyiben a megrendeléstő számított 30 napon belül nem kapta meg a terméket, kérjük keresse Ügyfélszolgálati Irodánkat a 06-1-796-17-10 telefonszámon vagy az info@omegamarine.hu e-mail címen és jelezze ezt munkatársunk felé.

Kérjük, keresse Ügyfélszolgálati Irodánkat a 06-1-796-17-10 telefonszámon vagy az info@omegamarine.hu e-mail címen és jelezze ezt munkatársunk felé.