Szállítás

Az 1 havi étrend-kiegészítő készletet tartalmazó küldeményeket a Magyar Posta egyenesen az Ön postaládájába juttatja el. Az 1 éves étrend-kiegészítőink szállítmányait és a www.omegamarine.hu weboldalon keresztül leadott rendeléseket MPL futárral vagy GSL futárral küldjük.

Szállítási költség:
– 570 Ft-os postaköltség az 1 havi étrend-kiegészítő készletért (a Magyar Posta díjszabása szerint)

Nem számolunk fel szállítási költséget:
– 1 éves étrend-kiegészítő készletekre

A kiszállítás a megrendelés rögzítésétől számított 30 napon belül megtörténik. Igyekszünk azonban a lehető leghamarabb eljuttatni Önhöz megrendelését, ezért:
– a havi étrend-kiegészítőt tartalmazó rendelések általában 10 napon belül eljutnak vásárlóinkhoz
– az éves étrend-kiegészítőre vonatkozó rendelések és az omegamarine.hu weboldalon leadott rendelések általában 7 napon belül megérkeznek vásárlóinkhoz

A Magyar Posta (MPL) kézbesítője értesítést hagy a postaládában a legközelebbi posta címével, ahol a küldemény átvételre vár. A GLS futár e-mailben és telefonon veszi fel Önnel a kapcsolatot a következő kézbesítés időpontjának egyeztetése céljából.

Amennyiben 30 napon belül nem érkezik meg a csomag, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálati Irodával: levélben a cég címén, e-mailben az info@omegamarine.hu címen vagy a 06-1-796-1710 telefonszámon.

Termékeink minőségét garantáljuk. Számunkra fontos, hogy teljes mértékben kiélvezhesse a kapott terméket. Ha azonban valami hibát észlelt, azonnal forduljon az Ügyfélszolgálati Irodához: postai úton a cég címén, e-mailben az info@omegamarine.hu címen vagy telefonon a 06-1-796-1701-es telefonszámon. Szívesen pótoljuk a hibás vagy sérült termékeket. Ebben az esetben Önt semmilyen további szállítási költség nem terheli.