Szállítás

A mindenkori jogszabályoknak megfelelően, az adott termék megrendelési feltételei szerint a Magyar Posta Zrt. vagy a GLS Hungary szállítja termékeinket.

Szállítási költség:
– 945 Ft-os postaköltség az 1 hónapra elegendő promóciós készletek és a VitaSolaris D3 termék megrendelése esetén (a Magyar Posta díjszabása szerint).

Nem számolunk fel szállítási költséget:
– 1 éves étrend-kiegészítő készletekre

A kiszállítás a megrendelés rögzítésétől számított 30 napon belül megtörténik. Igyekszünk azonban a lehető leghamarabb eljuttatni Önhöz megrendelését, ezért:
– a havi étrend-kiegészítőt vagy VitaSolaris D3 terméket tartalmazó rendelések általában 10 napon belül eljutnak vásárlóinkhoz
– az éves étrend-kiegészítőre vonatkozó rendelések és az omegamarine.hu weboldalon leadott rendelések általában 7 napon belül megérkeznek vásárlóinkhoz

A havi étrend-kiegészítőt vagy VitaSolaris D3 terméket tartalmazó csomag egyenesen az Ön postaládájába kerül kiszállításra, az éves étrend-kiegészítőt tartalmazó küldemények esetében a Magyar Posta (MPL) kézbesítője értesítést hagy a postaládában a legközelebbi posta címével, ahol a küldemény átvételre vár. A GLS futár e-mailben és telefonon veszi fel Önnel a kapcsolatot a következő kézbesítés időpontjának egyeztetése céljából.

Amennyiben 30 napon belül nem érkezik meg a csomag, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálati Irodával: levélben a cég címén, e-mailben az info@omegamarine.hu címen vagy a 06-1-796-1710 telefonszámon.

Termékeink minőségét garantáljuk. Számunkra fontos, hogy teljes mértékben kiélvezhesse a kapott terméket. Ha azonban valami hibát észlelt, azonnal forduljon az Ügyfélszolgálati Irodához: postai úton a cég címén, e-mailben az info@omegamarine.hu címen vagy telefonon a 06-1-796-1701-es telefonszámon. Szívesen pótoljuk a hibás vagy sérült termékeket. Ebben az esetben Önt semmilyen további szállítási költség nem terheli.

Termékeinket Magyarország bármely településére szállítjuk.

A Natural Pharmaceuticals Magyarország területén kívüli szállítási címmel rendelkező megrendeléseket nem dolgoz fel.

Ügyfélszolgálati Irodánkkal bármikor felveheti a kapcsolatot 06-1-796-17-10-es telefonszámon vagy az info@omegamarine.hu e-mail címen.

Jelenleg a megrendelt termékek személyes átvételére nincs lehetőség. Az étrend-kiegészítőket a Magyar Posta MPL vagy GSL Hungary-n keresztül szállítjuk az Ön által megadott címre.

Megrendelés után további leveleket is kaphat tőlünk, ezért csak lakcímre szállítunk.

Étrend-kiegészítőnk 1 havi ingyenes kínálatának online megrendelése után egy köszönő oldalt láthat. Ugyanezen a köszönőoldalon egy nagyon vonzó ajánlatot mutatunk be Önnek az étrend-kiegészítő éves kínálatára vonatkozóan. Az ajánlat csak az érdeklődőknek szól. Ezt a Megrendelés gombra kattintva veheti igénybe. Az éves készletre vonatkozó rendelés leadása önkéntes, és nem befolyásolja az akciós 1 hónapos készlet megrendelését. Ellenőrizze e-mailjeit, mindig küldünk visszaigazoló e-mailt.

Ha azonban olyan éves készletet kapott, amire nem számított, kérjük, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel levélben, e-mailben: info@omegamarine.hu e-mail címen vagy telefonon a 06-1-796-1710-es telefonszámon, hogy tisztázza a termék eredetét.