Személyes adatok

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos részletes információk a https://omegamarine.hu/adatkezelesi-szabalyzat/ weboldalunkon találhatók.

Ahhoz, hogy ügyfelünk nevében tájékoztatást tudjunk adni, ügyfelünk által adott meghatalmazás szükséges. Postai úton a következő címre: Natural Pharmaceuticals Ugyfelsolgalat., Budapest, 1056 Váci Utca 81., vagy e-mailben: info@omegamarine.hu

A Natural Pharmaceuticals megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket biztosít annak érdekében, hogy a személyes adatok feldolgozásának biztonságát garantálja, valamint annak érdekében, hogy az adatkezelés megfeleljen az alkalmazandó magyar és európai jogszabályoknak.

Jogainak gyakorlása, illetve az adatkezeléssel kapcsolatos kétértelműségek vagy kétségek tisztázása érdekében kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal közvetlenül a következő e-mail címen: info@omegamarine.hu.

A személyes adatok védelmével és feldolgozásuk elveivel kapcsolatos minden kérdésben kérjük, vegye fel a kapcsolatot adatvédelmi tisztviselőnkkel, a következő e-mail címen: dpo@natural.co.hu.

Az Ön személyes adatainak feldolgozásával és jogaival kapcsolatos részletes információk weboldalunk Adatvédelmi irányelvek részében találhatók.