Egyéb étrend-kiegészítők (vitaminok és ásványi anyagok)

A Multivitamina+ vitaminok és ásványi anyagok komplexe. Napi egy tabletta bevételével biztosítja a szervezet számára a megfelelő mennyiséget belőlük.

A Multivitamina+ részletes összetétele ITT található.

A Multivitamina+ támogatja az immunrendszert is. A C-, B12-, B6-vitamin, réz, folsav, szelén és cink segítik az immunrendszer megfelelő működését. Érdemes megemlíteni, hogy a szelénnek védő funkciója van.

Nem. Ez egy vitamin-kiegészítő, amely kiegészíti a szervezet vitamin- és ásványianyag-hiányát. Kifejezetten ajánlott szegényes/monoton étrenddel élőknek.

A D-vitamin nagyon fontos egészségünk szempontjából. Támogatja immunrendszerünket, és segít fenntartani az egészséges csontozatot, izmokat és fogakat.
.
A D-vitamin legjobb forrása a nap. Amikor bőrünk ki van téve a napnak, akkor D-vitamint termel. Sajnos Magyarországon nincs annyi napsütéses napunk. Ráadásul nem töltünk eleget a szabadban a napon.
Ezért érdemes a normál étrendet D-vitaminnal kiegészíteni.

Étrend-kiegészítőkkel támogathatja szervezetét, mint például a VitaSolaris D3, amely D3 formájában biztosítja a szükséges D-vitamint.

Ez azért fontos, mert kutatások szerint a természetes eredetű D3-vitamin a D-vitamin legjobban felszívódó formája.

A D-vitamin pótlás megkezdése előtt ajánlott 25-(OH)D vérvizsgálatot végezni és konzultálni orvosával vagy gyógyszerészével.