Étrend-kiegészítők férfiaknak

A ProMan Plus étrend-kiegészítő azoknak a férfiaknak készült, akik szeretnék megerősíteni férfiasságukat. Az energia, a hatékonyság, a tesztoszteron a ProMan Plus fő célja. Érdemes megjegyezni, hogy a tesztoszteronszint 30 éves kor után évente 1%-kal csökkenhet! Érdemes tehát gondoskodni a megfelelő pótlásról, így az andropauza hatásai kevésbé érezhetők.

A ProMan Plus hatékonyan támogatja ezt a folyamatot. Gondosan válogatott növényekből áll. A kiválasztott összetevők az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság egészségre vonatkozó állításait is tartalmazzák.

A ProMan Plus biztonságot jelent egészségének és természetes támogatást férfiasságának.

A ProMan Plus elsősorban aktív férfiak számára készült. Ha igazán szeret aktív lenni, akkor imádni fogja a ProMan Plus-t. Kifejezetten B3-vitaminnal dúsítottuk, amely megvédi Önt a napsugárzás hatásaitól edzés közben.

A ginzeng és a Damiana levél kivonata kiegészíti az energiahiányt és növeli az állóképességet a terepen és az irodában egyaránt. A D3-vitamin gondoskodik a csontjairól.

Edzés után a cink helyreállítja az izomerőt. Így készen állhat a következő alkalomra.

A férfiak gyakran nem beszélnek a problémáikról, különösen az intimekről. Az 50 év feletti férfiak egyik leggyakoribb problémája a prosztata megnagyobbodása. Az orvosok becslése szerint az 50 éves férfiak körülbelül 50%-a küzd prosztata megnagyobbodással.

Minden 40 év feletti férfinak évente egyszer el kell végeznie a prosztata profilaktikus vizsgálatát. Nagyon fontos a megfelelő étrend és a megelőzés, különösen akkor, ha öregszünk és még nagyobb odafigyeléssel kell ápolni a testünket.

A ProMan Plus egy étrend-kiegészítő érett férfiak számára. Célunk az volt, hogy olyan hatóanyag-összetételű, egyedülálló formulát hozzunk létre, amely képes biztosítani az optimális egészségügyi hatásokat.

A ProMan Plus összetevői, mint például a cink és a szelén, hozzájárulnak a normál tesztoszteronszint fenntartásához, a reproduktív rendszer normál működéséhez és a normál immunrendszer fenntartásához. Ezenkívül segítenek megvédeni a sejteket az oxidatív stresszel szemben, és hozzájárulnak az egészséges haj megőrzéséhez.