Vitamin K2+

A K-vitamin többek között részt vesz a fehérjék átalakulásában, beleértve azokat is, amelyek a csontok mineralizációs folyamatainak szabályozásáért felelősek. Ez az átalakulás fokozza a kalcium beépülését a csontokba, és egészségesen tartja azokat. Ugyanakkor egyes tanulmányok azt mutatják, hogy hozzájárulhat az erek falán a kedvezőtlen, túlzott kalcium lerakódásának csökkentéséhez.

VitaMK7® hatóanyagot használunk a K2+ vitamin gyártás során.
A VitaMK7® természetesen a Bacillus subtilis baktériumkultúrák szabadalmaztatott szójabab biofermentációs eljárásából származik, amelyet többek között egy hagyományos japán ételben – nattoban – használnak.
Nincsenek benne vegyszerek vagy oldószerek
GMO és adalékanyag mentes
Tartósítószerek nélkül készült

A Vitamin K2+ étrend-kiegészítő Norvégiában készült formulája a K- és D-vitamin jótékony hatásait ötvözi. A Vitamin K2+ előállításához a vitaMK7® hatóanyagot használjuk, amelyet szabadalmaztatott natto biofermentációs eljárással állítanak elő (erjesztett szójababból készült japán specialitás, kémiai vegyületek használata nélkül).

A VitaMK7® az egyetlen európai K2-vitamin MK7 formájában, amely természetes forrásból származik. Ezenkívül a Vitamin K2+ D3-vitaminnal dúsított, amely szintén hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához.