Visszaküldés, panasz, lemondás

Ha a kapott termék nem felel meg az elvárásainak, úgy az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

A küldeményt az alábbi címre kérjük visszaküldeni:

Natural Pharmaceuticals Raktár

2038 Sóskút

Rózsa Utca 30.

A csomag visszaküldésének költsége a vevőt terheli.

Igen, Önnek jogában áll indoklás nélkül elállni a szerződéstől a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül. Döntéséről írásban, a 06-1-796-17-10-es telefonszámon vagy az info@omegamarine.hu e-mail címen kell értesítenie minket a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül. A kapott termékeket a kézhezvételtől számított 14 napon belül vissza kell küldenie. Ebben az esetben Ön csak a visszaküldés közvetlen költségeit viseli.

Elállási nyilatkozat ezen a LINK-en található.

Használhatja, de nem kötelező.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha a megrendeléséhez ajándék is tartozik, azt a rendeléssel együtt vissza kell küldeni.

Ha a rendeléshez ajándék is járt, azt a fő termékkel együtt vissza kell küldeni.onylaton szerepelnek.

Kérdéseivel forduljon Ügyfélszolgálati Irodánkhoz a 06-1-796-17-10 telefonszámon vagy e-mailben: info@omegamarine.hu e-mail címen.

Ha a rendelés mellé ajándék is járt, azt a fő termékkel együtt vissza kell küldeni.

Kérdéseivel forduljon Ügyfélszolgálati Irodánkhoz a 06-1-796-17-10 telefonszámon vagy e-mailben: info@omegamarine.hu e-mail címen.

A termék további szállításáról bármikor indoklás nélkül lemondhat: levélben, e-mailben: info@omegamarine.hu vagy telefonon az Ügyfélszolgálati Iroda a 06-1-796-17-10-es telefonszámán.

Termékeink éves folytonossággal van lehetősége megrendelni, mert így garantálni tudjuk, hogy a termék ára a következő évben is változatlan marad. A termékeink hosszútávú szedése javasolt, így az utánpótlásról Önnek külön nem kell gondoskodnia.