Rohanó életünkben sokszor nem jut időnk az igazán fontos dolgokra: elfelejtünk rendszert vinni mindennapjainkba, nem foglalkozunk az egészségünkkel, nem mozgunk. De mind közül talán a legrosszabb: nem figyelünk oda arra, hogy mit eszünk. Az I. Életmód napon erről is többet megtudhattak a szerencsés nyertesek, akik Béres Alexandrától kaptak tanácsokat a helyes táplálkozásról és az étrend-kiegészítők fontos szerepéről.

A fáradékonyság és a levertség a testi és szellemi kimerültség jele, mely rányomja bélyegét hangulatunkra, sőt szociális kapcsolatainkra is. Egy kis odafigyeléssel sok kellemetlenségtől megóvhatnánk magunkat, de hajlamosak vagyunk elodázni a problémát. A rendszeres mozgás és a megfelelő pihenés mellett az étkezés is hatással lehet a közérzet javulására: a megfelelő tápanyagok segíthetnek a frissesség fenntartásában.

Az előző Életmód Nap alkalmából a táplálék-kiegészítők fontos szerepét egy kedves ügyfelünk is megerősítette történetével: „A férjem – és szerintem a legtöbb férfi- nem tudja, hogy mit kap a feleségétől, de minden nap elfogyasztja azokat a táplálék-kiegészítőket, amiket adok neki. Aztán mikor hónapokig nem volt, már kérdezte, hogy mi az amit eddig etettem vele, mert mióta nem szedi, fáradékonyabb és ingerlékenyebb lett. Ennek alapján azt gondolom, hogy vitaminokat és táplálék-kiegészítőket szedni igencsak hasznos…”

Szeretne többet is tudni az I. Életmód Napról? Tekintse meg az eseményről készített hangulatvideónkat ITT!

Szívesen eltöltene egy napot Béres Alexandrával? Jelentkezzen játékunkra ITT!

Natural Pharmaceuticals Fitness Team

September 19, 2017