Sokszor fáradtnak és levertnek érzi magát, esetleg folyamatosan túlterheltségben, időhiányban szenved? Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban odafigyeljen egészségére! A testi és lelki felfrissülés alapja a rendszeres mozgásban és a tudatos táplálkozásban rejlik. Fedezze fel, hogyan érheti el csúcsformáját, csatlakozzon Ön is az egészségtudatos emberek csoportjához! Jelentkezzen játékunkba és nyerjen egy napot Béres Alexandrával!

A mindennapok folytonos kihívásai miatt sajnos nagyon nehéz megszabadulni rossz szokásainktól. Az állandó rohanás és ügyintézés felemészti energiánk nagy részét, és nem marad időnk saját magunkra, nem figyelünk eléggé a legfontosabb dologra: az egészségünkre. A betegségek nagy része manapság a stressztől, az elegendő pihenés hiányától alakul ki: ezzel szemben a helyes táplálkozás, a rendszeres mozgás és a szeretteinkkel eltöltött minőségi idő vezethetne a hosszú és boldog élethez.

Itt az idő, hogy kiszabaduljon a szürke hétköznapokból, és egy kicsit megjutalmazza önmagát! A Natural Pharmaceuticals Életmód Napján a szerencsés nyerteseknek márkanagykövetünk, a fitnesz Európa- és világbajnok Béres Alexandra mutat be egyszerű, otthon is végezhető gyakorlatokat, melyekkel formában tarthatják magukat, emellett elengedhetetlen információkkal szolgál majd az egészséges táplálkozásról is.

Követné egy világbajnok, sikeres üzletasszony és édesanya tanácsait? A „Töltsön egy napot Béres Alexandrával” akció keretein belül most Ön, és egy kísérője is csatlakozhat az egészségtudatos emberekhez! Éljen a lehetőséggel, jelentkezzen játékunkba ITT, melynek feltételeit IDE kattintva éri el.

A játék nyertesei és kísérőik a kora délutáni programot követően a rendezvény helyszínén, egy budapesti wellness szálloda medencéiben és szaunájában lazíthatnak tovább.

FIGYELEM: A rendezvény időpontja megváltozott, nyerteseinket a tervezetthez képest egy héttel, november 18-án várjuk majd!

Kíváncsi, hogy érezték magukat nyerteseink a tavalyi Életmód Napon? Kattintson IDE, és tekintse meg fotógalériánkat!

June 29, 2017