Közös tornával és személyre szóló táplálkozási tanácsadással leptük a „Töltsön egy napot Béres Alexandrával” nyereményjátékunk győzteseit. Az Életmód Napon a modernkori népbetegségek, mint például az elhízás vagy a cukorbetegség megelőzésének lehetőségeit mutattuk be, melynek három fő pillére az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás és a megfelelő táplálék-kiegészítők fogyasztása.

natural-pharmaceutials-fitness-team

A Natural Pharmaceuticals által meghirdetett „Töltsön egy napot Béres Alexandrával” játék keretein belül tizenöt szerencsés nyertes és kísérője nyert részvételi jogot az eseményre, melynek házigazdája márkanagykövetünk, a fitnesz világ- és Európa-bajnok Béres Alexandra volt.

A program részeként az átmozgató torna mellett motivációs előadással is készültünk. Az előadás során elhangzott az „Ötös szabály”, azaz a zöldségek, gyümölcsök, halak, vadak és magvak megfelelő arányú fogyasztása – az alapvető élelmiszerek közül ezen öt termékcsoport járul hozzá leginkább a napi szintű kiegyensúlyozott étkezéshez. A cukor, a kenyér és az alkohol nagy mennyiségű fogyasztása ezzel szemben kifejezetten káros hatással van a szervezetre, bevitelük csakis kis mértékben ajánlott.

A természetes táplálékok mellett a heti háromszori testmozgás – akár olyan egyszerű mozgásformák is, mint a kocogás vagy a torna – képesek fenntartani az emberi szervezet egészségét, ami által a hétköznapokban is észrevehetően növekszik a teherbírás és a teljesítőképesség.

A kiegyensúlyozott étrend és a mozgás után Alexandra harmadik alappillérként a táplálék-kiegészítők fogyasztását emelte ki: mivel Magyarországon kifejezetten kevés halat esznek az emberek, a bennük található omega-3-6-7-9 zsírsavakat érdemes minőségi étrend-kiegészítő kapszulák formájában bevinni a szervezetbe.

signature

 

„Ahogy a vitaminfogyasztásnál, úgy a testmozgásnál is érdemes szokásokat kialakítani, mert ezek fognak segíteni az eredmények hosszútávú fenntartásában. Mindennek legyen meg a pontos, jól kialakított helye a napirendünkben, a heti többszöri rendszeres sportolásnak és a napi vitaminbevitelnek is. Ezért is kedvelem kifejezetten az Életmód Naphoz hasonló eseményeket, mert ilyenkor az emberek valós problémáival találkozom, és személyesen tudok nekik segíteni az egészségesebb élet elérésében!”- mondta Béres Alexandra.

Ulf Oldenborg, a Natural Pharmaceuticals ügyvezető-igazgatója kiemelte: „Nagyon örülök, hogy Magyarországon is egyre többen figyelnek a megfelelő étkezésre és a mozgásra. Az emberek egyre inkább kezdik belátni, hogy az egészségük megőrzése az egyik legfontosabb érték az életükben. A Natural Pharmaceuticals is ezen értékek szerint szervezi tevékenységét: ügyfeleink részére olyan minőségű étrend-kiegészítőket ajánlunk, amivel folyamatosan segíthetjük őket a betegségek megelőzésében és a kiegyensúlyozottabb, boldogabb és egészségesebb életmód kialakításában.

movement

 

A játékunk ezzel most lezárult, de egyúttal újabb csodálatos hírt szeretnénk megosztani: a jövő évben újraindítjuk, és hamarosan Önöknek is lehetőségük lesz részt venni egy hasonlóan kiváló programon! Ne maradjon le újdonságainkról, kövessen minket a Facebookon és figyelje a híreket weboldalunkon!

winners

 

November 10, 2016