Popup-960x300-v4


Regisztráljon és nyerjen egy wellness napot fitnesz világ- és Európa bajnokunkkal, Béres Alexandrával! A mozgás és az egészséges táplálkozás a hosszú élet titka – szabaduljon ki a szürke hétköznapokból, és töltődjön fel egy öt csillagos hotelben!

A mindennapi rohanásban sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az egészséges táplálkozás mennyire fontos része életünknek. Sokszor nem fordítunk elég időt ételeink elkészítésére, kapkodva táplálkozunk, így törvényszerűen felmerül bennünk a kérdés: vajon elég tápanyagot viszünk be szervezetünkbe ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket?

Valószínűleg nem. A szervezet számára kiemelten fontos omega-3 zsírsavakat például a hagyományosan fogyasztott ételeink nem tartalmazzák, ugyanis nagyon nehéz hozzájuk férni. Testünk magától nem képes előállítani, a természetben pedig főként olyan halakban fordulnak elő, mint a lazac, a hering vagy a szardínia. Az omega-3 zsirsavak jelentősége igen nagy: több tanulmány is rámutatott, hogy fokozza a szellemi frissességet, javítja az agyműködést, sőt a látásra is jó hatással van. A Natural Pharmaceuticals omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítőit eddig vásárlók százezrei választották Európa számos országában – közéjük tartozik fitnesz világ- és Európa bajnokunk, Béres Alexandra is.

„Fitneszedzőként és sportolóként a mozgás központi szerepet tölt be az életemben. Az egészséges életmód mindig is fontos volt számomra, ezért is igyekszem csak a legjobb minőségű ételeket és vitaminokat választani a családomnak. Ezért is döntöttem az OmegaMarine Forte+ mellett, mivel kitűnően kiegészíti az étrendemet a szükséges omega-3 zsírsavakkal és D3 vitaminnal. Jó ügyek mellé mindig szívesen állok, ezért örömmel lettem a Natural Pharmaceuticals magyarországi nagykövete, és mindenkit szeretettel várok a novemberi Egészség Napunkon!”- összegez Béres Alexandra fitnesz világbajnok.

A „Töltsön egy napot Béres Alexandrával” akció keretein belül most Ön is csatlakozhat az egészségtudatos emberek csoportjához. A sorsolás szerencsés nyertesei részt vehetnek a november 5-i Egészség Napon, melynek házigazdája Béres Alexandra lesz. A nap során fitnesz és wellness programokkal várja Alexandra és a Natural Pharmaceuticals a vendégeket egy budapesti luxushotelben.

A játékra jelentkezéshez kattintson IDE, a szabályzatot és a részvételi feltételeket pedig ITT találja.

Ne keseredjen el, ha a következő sorsoláson éppen nem nyert – a november 5-i rendezvényig minden hónapban két alkalommal lesz sorsolás. A szerencsés nyerteseket honlapunkon keresztül, a nyertesek fül alatt, ITT értesítjük.

 

April 5, 2016