A prosztatára figyelni kell, már fiatalon is, és persze karban kell tartani. A férfiaknak is kerülniük kell például a felfázást. Akik szeretnek kerékpározni, keressenek olyan nyerget, amelyiknek egy lyuk van a közepén, hogy enyhítsék a prosztatára nehezedő nyomást. És persze a megelőzésre ügyelő vagy jóindulatú prosztata megnagyobbodás esetén a tüneteket enyhíteni akaró férfiak számára is megoldást jelenthet a ProLetto Plus, egy  minőségi norvég étrend-kiegészítő, amelynek gyártása szigorú ellenőrzés mellett megy végbe.

Ennek az étrend-kiegészítőnek a fűrészpálma-kivonat az alapja, cinkkel és szelénnel dúsítva. A Serenoa repens, más néven fűrészpálma kivonata segíti a normál vizelési funkció fenntartását. Neves orvostudományi folyóiratokban, mint például a The New England Journal of Medicine című lapban számos cikk jelent már meg a fűrészpálma jótékony hatásáról. Bizonyára nem véletlen, hogy egy kimondottan hosszú életű növényről van szó, amely 500-700 évig is elél az észak-amerikai sivatagban. Az érett gyümölcse az igazán értékes része, amelyet már az ókori Egyiptomban is ismertek és használtak.

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) megerősítette, hogy a cink nagyon fontos szerepet tölt be az emberi test működésében, például részt vesz a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, a vér normál tesztoszteron szintjének biztosításában, és hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez. Ez utóbbit segíti a szelén is, amely az egyik legfontosabb ásványi anyag az emberi szervezet számára. E mellett például részt vesz a spermaképződésben, közreműködik a haj normál állapotának fenntartásában, és hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.

A szelént, cinket és fűrészpálma kivonatot is tartalmazó ProLetto Plus étrend-kiegészítőt bárki kipróbálhatja ingyen, egy hónapon át. Ebben az esetben csak a postaköltséget kell kifizetni. A ProLetto Plus-ért soha nem kell egy lépést sem tenni, mert megrendelés esetén az első havi adagot követően 2 havonta küldünk Önnek. Éljen ezzel a rendkívüli lehetőséggel, és próbálja ki ingyen harminc napig a ProLetto Plus-t! E mellett javasoljuk, hogy gondoskodjon a rendszeres vizsgálatokon való részvételről és az egészséges életmódról, illetve felhívjuk a figyelmét arra, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet.

Képek forrása: express.co.uk, healthline.com

 

April 5, 2018