A vitaminok nélkülözhetetlen szerepet töltenek be szervezetünk működésében. Tekintettel a vitaminok egészségünkre gyakorolt hatására, javasoljuk, hogy rendszeresen gondoskodjon azok beviteléről. Az egészséges táplálkozás és a sok mozgás a hosszú élet titka – fokozza testi és szellemi teljesítményét tudatosan!

Habár minden vitamin nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára, a testi és szellemi fáradtság csökkentéséért elsősorban a magnézium és B6-vitamin a felelős. Jótékony hatását több tanulmány is igazolta: segít a kognitív funkciók egyensúlyban tartásában, csökkenti a stressz érzetet, és a csontok, fogak felépítésében is részt vesz a kalcium mellett. A magnézium az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet számára, több mint 300 enzim működéséhez szükséges, melyek a sejt energiatermelő folyamatait serkentik.

MagnezjumA B6-vitamin nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához. Fontos szerepet játszik a hormonális szabályozásban, a megfelelő vörösvérsejt képzésben, és a magnézium felszívódásában is.

„Ahogyan bővült a családom, annál nehezebb volt olyan ételeket főzni, melyek mindenki számára finomak és egészségesek is egyben. A magnéziumot ugyanis természetesen úton is lehet pótolni, a spenót, a magvak, a dió és a mogyoró tartalmazza – ezeket azonban napi szinten nagyon nehéz bevinni a szervezetünkbe, ezért a táplálék-kiegészítők fogyasztása is indokolt lehet.” – mondta Béres Alexandra, fitnesz világbajnok.

A Magnézium B6+ mindennapos szedésével Ön is gondoskodhat a nélkülözhetetlen vitaminok és ásványi anyagok beviteléről. Ne feledje, az egészség olyan kincs, melynek értéke rohanó világunkban felbecsülhetetlen!

A sok gyümölcs, zöldség és egészséges táplálék mellett azonban a sportolásra is időt kell szakítani. Heti négy-öt óra mozgással már rengeteget tehet azért, hogy kirobbanó formában érezze magát!

Az Magnezium B6+ étrend-kiegészítő készítményt az OGYÉI 16978/2015. számon regisztrálta.

 

June 23, 2016