Kiszabadulna a szürke hétköznapokból? Regisztráljon és nyerjen egy wellness napot a fitnesz világ- és Európa bajnok Béres Alexandrával! A mozgás és az egészséges táplálkozás a hosszú élet titka – töltődjön fel egy luxushotelben! Csatlakozzon az egészségükre tudatosan vigyázó emberekhez, a “Töltsön el egy napot Béres Alexandrával” játékban való részvétellel!

Életmód Nap Béres Alexandrával – mit várhatnak a nyereménytől a szerencsés nyertesek?

A szerencsés nyertesek egy jó hangulatú, személyre szóló előadást várhatnak tőlem arról, hogy kinek mi a megfelelő mozgásforma, és hogyan érdemes táplálkozni. A nap során kapnak tőlem egy közös mozgásélményt is, amely a résztvevőket feltölti, motiválja a hétköznapokban és segít új lendületet adni nekik.

Mindannyian tudjuk, egészségünk szempontjából mennyire fontos a rendszeres mozgás és a kiegyensúlyozott étrend, de sajnos nem mindig sikerül betartanunk a saját magunk által lefektetett szabályokat. Te hogyan vagy képes erre?

A legfontosabb, hogy ha változást szeretnél elérni, tenned kell érte. Ne várjuk a csodát semmilyen külső tényezőtől, mert nélkülünk semmi sem fog történni – magunknak kell tennünk a változásokért, akkor lesz hosszabb távon is tartós, és akkor fogjuk tudni igazán sajátunknak érezni a sikert.

A rendszeres testmozgás mellett mire érdemes még ügyelni a mindennapokban?

Testünk felépítését nagyban meghatározza, hogy nap mint nap milyen ételeket fogyasztunk. A változatos étkezés nemcsak az ízek, hanem az egészség megőrzése miatt is kiemelten fontos. Gyakran azonban nem fordítunk elég időt ételeink elkészítésére, nem figyelünk oda kellőképpen az egészséges táplálkozásra. Sok táplálkozási szakértő hangsúlyozza, hogy az emberi szervezet számára a halak számtalan fontos tápanyaggal szolgálnak, ezért heti három alkalommal kellene halból készült ételeket fogyasztani. Ezt azonban a korlátozott lehetőségek miatt sokan nem engedhetjük meg magunknak.

A tavalyi Életmód napon sokan vettek részt. Hogy érezted magad?

Ennyi fényes szemű emberrel ritkán találkozom egyszerre. Nagyon megható volt. Lehetett rajtuk érezni, hogy már eleve egészségtudatosak, rengeteg érdeklődő kérdést tettek fel. Úgy érzem sikerült őket bevonni, és partnereim voltak a beszélgetésben, nagyon élveztem a velük töltött időt.


Mit üzennél a Natural Pharmaceuticals ügyfeleinek?

Nagyon örülök, hogy a legjobb minőséget választották. Ahogy a vitaminfogyasztásnál, úgy a testmozgással kapcsolatban is érdemes a szokásokat kialakítani, mert ezek fognak segíteni a hosszútávú eredmények elérésében. Mindennek legyen meg a pontos, jól kialakított helye a napirendünkben, a heti többszöri rendszeres sportolásnak és a napi vitaminbevitelnek is. Ha odafigyelnek a táplálkozásukra és a jó minőségű étrend-kiegészítőket fogyasztják, akkor már jó úton járnak!

April 24, 2017