IMG_3518

Nemrégiben hosszabb összeállítást készített az RTL Klubon futó Brandmánia című műsor stábja az étrend-kiegészítőkről és a vitaminokról. Az elmúlt években ugyanis folyamatosan növekedett a kereslet a táplálék-kiegészítők, valamint a vitamintartalmú készítmények iránt.

A 100. adás emellett arra kereste a választ, mennyire fitt a magyar lakosság. A műsor több neves sportolót is megszólaltatott, de exkluzív magyarországi interjút adott Ulf Oldenborg is, a Natural Pharmaceuticals ügyvezető igazgatója is.

Ha valaki egészségesen táplálkozik az még önmagában nem elég, fontos emellett a sport, az edzés is” – jegyezte meg az ötszörös világbajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka.  „Ha valaki irodai, vagy bármilyen ülő munkát végez, akkor próbáljon kicsit időt szánni arra, hogy átmozgassa magát” – hívta fel a figyelmet Kucsera-Tápai Szabina, az Exculsive Fitness tulajdonosa.  „Talán fél órát ki lehet sajtolni a napunkból arra, hogy elmenjünk kocogni, vagy egy kicsit gyorsan sétálni” –hívta fel a figyelmet a világ- és Európa bajnok fitnesz sportoló, Béres Alexandra, aki az OmegaMarine Forte+ nagykövete is egyben.

Valamennyi piacon olyan sportolót választunk márkanagykövetnek, aki hitelesen képviseli az egészséges élettel kapcsolatos értékeket. Ennek az az oka, hogy cégünk az aktív és egészséges életmódot tűzte zászlajára. Béres Alexandra nyilvánvaló választás volt számunkra. ” (ULF) Hozzátette: a magyarok sajnos kevés halat fogyasztanak, ezért ha csak ritkán jut hal az asztalra, akkor lehetőleg étrend-kiegészítőkkel kell pótolni a hasznos omega-3 zsírsavakat.

A teljes összeállítás ezen a linken tekinthető meg:  http://rtl.hu/rtlklub/brandmania/mennyire-fitt-a-magyar-lakossag

A videó megtekintéséhez regisztráció szükséges.

December 1, 2015