Béres Alexandra fitnesz világbajnokunk igazi példakép nemcsak az anyukák, hanem mindenki számára. Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen mozgás és megfelelő táplákozás adja meg neki az alapot mindenhez, amit csinál, legyen szó akár munkáról, gyermeknevelésről vagy szabadidős aktivitásról. A Nők Lapja február 3-i számában Alexandra gondolataiból gyűjtöttünk ki pár idézetet, melyet szívből ajánlunk fogyasztóink számára is.alexandra_nők_lapja_cover

Nők Lapja: Rengeteg a munkád: főszerkesztője lettél egy életmódmagazinnak, egy fitneszterem-hálózat szakmai tanácsadója vagy, vezetsz egy animátori képzést – olyan sikeresen, hogy már külföldre is hívnak. Hogy bírod?

Alexandra: Szeretem a munkáimat, és célom, hogy a meglévő feladataimat minél jobban végezzem. Mindig is hosszú távon gondolkodtam, igyekszem összehangolni a munkát és a magánéletet.

Nők Lapja: Nemrég indult a saját Youtube-csatornád.

Alexandra: Jaj, emiatt nagyon lelkes vagyok!  Annyira jó, hogy a korábban készített tornaadásaimat vagy a régi dévédéimből részleteket ide feltehetek. Ezek értékek számomra, húsz év munkája, tapasztalata van bennük, örülök, hogy nem vesznek el, és sokat adhatnak másoknak.

Nők Lapja: Órát még tartasz?

Alexandra: Heti ötöt. Seniort, Súlykontrollt és infrás shape órát.

Nők Lapja: Egyik bejegyzésed szerint érdemes volt egész életedben edzeni, hogy most bírd a strapát a gyerekek mellett.

Alexandra: Ez tényleg számít: van önfegyelmem, energiám, vannak tartalékaim, és persze nagyon szeretem őket.

Nők Lapja: Azért előfordul, hogy kiüt egy éjszaka, és karikás szemmel iszod a kávédat?

Alexandra: Persze, de ilyenkor “csalok”, minden reggel felteszek egy pici alapsminket, akkor is, ha nem megyek sehova, úgyhogy igyekszem eltüntetni a karikákat. Emellett szeretek spontán önmagam lenni: copfba kötöm a hajam, és legtöbbször a sok mozgásos programom miatt inkább sportosan öltözöm, mint elegánsan.

Forrás: Béres Alexandra Facebook

Nők Lapja 2016/5

February 3, 2016