Játékunk hamarosan véget ér, már csak hat nyertes  számára maradt helyünk. Csatlakozzon az egészségükre tudatosan vigyázó emberekhez, vegyen részt a játékban, és nyerjen egy wellness napot Béres Alexandrával! Ne maradjon le, jelentkezzen MOST!

A Natural Pharmaceuticals II. Életmód Napján (november 18.) egy jó hangulatú, személyre szabott előadást tart Alexandra arról, hogy kinek mi a megfelelő mozgásforma, és hogyan érdemes táplálkozni. Az előadás mellett egy közös torna is szerepel a programban, mely során a résztvevők olyan egyszerű, otthon is végezhető gyakorlatokkal ismerkedhetnek meg, amelyek a hétköznapokban is új lendületet adhatnak a kihívások legyőzéséhez.

 „Ha szeretnél valamit elérni, tenned kell érte. Ne várjuk a csodát semmilyen külső tényezőtől, mert attól nem fog semmi megváltozni – nekünk kell tennünk a változásokért, hiszen akkor érezzük igazán magunkénak a sikert. Ahogy a vitaminfogyasztásnál, úgy a testmozgásnál is érdemes szokásokat kialakítani, mert ezek fognak segíteni a hosszútávú eredmények elérésében. Mindennek legyen meg a pontos, jól kialakított helye a napirendünkben, a heti többszöri rendszeres sportolásnak és a napi vitaminbevitelnek is.” – mondta Béres Alexandra, a Natural Pharmaceuticals márkanagykövete, fitnesz világ- és Európa-bajnok sportoló, két gyermekes édesanya.

A torna és a személyes tanácsadás mellett egész napos wellness program is része a rendezvénynek–  az úszómedence (26 C°), két termál medence (33 és 38 C°), jacuzzi (38 C°), és az aromafürdő és a szauna egyaránt használható a nap végéig, a programok után.

Hogyan vehet részt a nyereményjátékban?

Elég, ha: megvásárolja egyik termékünket és határidőre kifizeti, majd ezen a linken, vagy telefonon a 06-1-796-17-01-es számon jelzi, hogy részt szeretne venni a játékban További információk a részvételi feltételekről ITT.

Kíváncsi, milyen volt az I. Életmód Nap? Tekintse meg galériánkat ITT!

 

October 9, 2017