Kiszabadulna a szürke hétköznapokból? Regisztráljon és nyerjen egy wellness napot a fitnesz világ- és Európa bajnok Béres Alexandrával!

A Natural Pharmaceuticals most újra meghirdeti a nagy sikerű „Töltsön egy napot Béres Alexandrával” játékát. Minden hónapban hat szerencsés nyertest sorsolunk ki, akik részvételi jogot kaphatnak a november 11-i Életmód Napra, melynek házigazdája márkánk nagykövete, Béres Alexandra lesz. A program során a résztvevők helyes táplálkozáshoz kapnak tippeket és ötleteket, majd Alexandra fitnesz gyakorlatokkal mozgatja át a résztvevőket, délután pedig közösen pihenik ki a fáradalmakat a rendezvény helyszínén, egy budapesti luxushotelben.

Fontos: a játékban azok a vásárlóink vehetnek részt, akik éves előfizetéssel rendelkeznek bármely vitaminunk vagy egyéb táplálék-kiegészítőnk csomagjából.

A játékra jelentkezéshez kattintson IDE, a szabályzatot és a részvételi feltételeket pedig ITT találja.

Amennyiben a következő sorsoláson éppen nem nyert, ne keseredjen el – a november 11-i rendezvényig minden hónapban lesz alkalma részvételi lehetőséget nyerni. A szerencsés nyerteseket a honlapunkon értesítjük.

Kíváncsi, milyen volt az előző Életmód Nap? Tekintse meg legjobb fotóinkat az eseményről ITT.

 

February 2, 2017