Testünk felépítését nagyban meghatározza, hogy nap mint nap milyen ételeket fogyasztunk. A változatos étkezés nemcsak az ízek, hanem az egészség megőrzése miatt is kiemelten fontos. Gyakran azonban nem fordítunk elég időt ételeink elkészítésére, nem figyelünk oda kellőképpen az egészséges táplálkozásra. Sok táplálkozási szakértő hangsúlyozza, hogy az emberi szervezet számára a halak számtalan fontos tápanyaggal szolgálnak, ezért heti három alkalommal kellene halból készült ételeket fogyasztani.

„Az egészséges életmód mindig is fontos volt számomra, ezért is igyekszem csak a legjobb minőségű ételeket és vitaminokat választani a családomnak. Számtalanszor olvastam és hallottam már, hogy hetente legalább háromszor kellene halat fogyasztani az egészség megőrzése érdekében, ezzel én is egyetértek. De vajon tényleg betartjuk ezt? Sajnos a feszített időbeosztásom miatt ez még nekem sem mindig sikerül!”– mondta Béres Alexandra, fitnesz világ- és Európa-bajnok.

Az elmúlt években sorra jelentek meg az omega-3 zsírsavak kedvező élettani hatásairól szóló tanulmányok. Feladatuk többek között a normál agyműködés és a szellemi frissesség fenntartása, az emlékezet karbantartása, valamint a látás egészségének megőrzése. A kismamák esetében segítheti a magzat fejlődését, csökkentheti a koraszülés előfordulását. A csecsemők életében is szerepe van a megfelelő látásélesség és a szellemi fejlődés kialakításában. „Mivel kitűnően kiegészíti az étrendemet, az OmegaMarine Forte+ szedése mellett döntöttem. Napi két kapszulával biztosítom a megfelelő mennyiségű omega-3 zsírsav bevitelét, így a mozgáshoz is extra energiát tudok nyerni. Jó ügyek mellé mindig szívesen állok, ezért örömmel lettem a Natural Pharmaceuticals magyarországi nagykövete, és mindenkit szeretettel várok a novemberi Egészség Napunkon!” – összegez Béres Alexandra.

A „Töltsön egy napot Béres Alexandrával” játék keretein belül most Ön is csatlakozhat az egészségtudatos emberek csoportjához. A sorsolás szerencsés nyertesei részt vehetnek a Natural Pharmaceuticals által szervezett novemberi 5-i Egészség Napon. A nap házigazdája Alexandra lesz, aki előbb fitnesz gyakorlatokat mutat be a résztvevőknek, majd pedig közösen pihenik ki a fáradalmakat a rendezvény helyszínén, egy budapesti luxushotelben.

ambasador_500x499_acf_cropped

 

A játékra jelentkezéshez kattintson IDE, a szabályzatot és a részvételi feltételeket pedig ITT találja. Amennyiben a következő sorsoláson éppen nem nyert, ne keseredjen el – a november 5-i rendezvényig minden hónapban két alkalommal lesz alkalma részvételi lehetőséget nyerni. A szerencsés nyerteseket a megadott elérhetőségeken és a honlapunkon keresztül értesítjük. A nyertesek listáját IDE kattintva érheti el.

May 3, 2016