Kíváncsi rá, milyen érzés egy napot eltölteni Béres Alexandrával? Egyszerre felemelő, érdekes és tanulságos – és ezt nem mi, hanem játékunk nyertesei, az Életmód Nap tavalyi résztvevői mondták.

Az I. Életmód Nap alkalmával a játék nyertesei (és kísérőik) a helyes táplálkozáshoz kaptak tippeket és ötleteket, majd a program második felében Alexandra otthon is végezhető, egyszerű fitnesz gyakorlatokkal mozgatta át a résztvevőket. A budapesti luxushotelben megrendezett eseményen a torna után a helyszín wellness részlegén pihenhették ki a fáradalmakat a szerencsések.

„Béres Alexandrával találkozni? Ilyen nem létezik, ez biztos nem is igaz.. Igazából nem is számítottam rá. Sose szoktam nyerni.”

„Ahogy sokaknak, nekem is úgy nyílt módom találkozni vele, hogy a DVD-ivel otthon tornáztam, és együtt izzadtunk. De azért mégis más egy személyes benyomás, és vele találkozni. Úgyhogy nagyon jó volt. És nagyon sok hasznos információhoz jutottunk.”

“Az tetszett nagyon, hogy Alexandra is egy családanya. Nálunk is nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a gyerekeinkre. Tetszett, ahogy beszélt az egészségről és a mozgásról. Úgy gondoltam, hogy van már elég tapasztalatom a témában, de ma is sok újat is gyűjtöttem.”

„Nagyon megható beszédet tartott Alexa. Mindenkinek kívánom, hogy fogadja meg a tanácsait.”

Szeretne többet is tudni az I. Életmód Napról? Tekintse meg az eseményről készített hangulatvideónkat ITT!

Szívesen eltöltene egy napot Béres Alexandrával? Jelentkezzen játékunkra ITT!

Natural Pharmaceuticals Fitness Team

September 27, 2017