A tavalyi nagy sikert arató életmód nap után most itt a következő rendezvényünk, ami nem kisebb apropóból, mint a Natural Pharmaceuticals 5. születésnapja alkalmából kerül megrendezésre, hisz az egészség -több mint 5 éve- Norvégiából érkezik.

-1844Days -23Hours -22Minutes -8Seconds

Már javában zajlanak az előkészületek és folynak az egyeztetések, hogy ezt a jeles napot méltóképp ünnepeljük meg. Csapatunk minden tagja nagy lelkesedéssel várja, hogy a vállalat fennállását megünnepelje cégünk építőköveivel, Önökkel, az ügyfeleinkkel. Hogy mit kell tennie, ahhoz hogy Ön is lehetőséget kapjon? Jelentkezzen játékunkra ITT.

Feledhetetlen napnak ígérkezik, hisz idén is a fitnesz világ és Európa-bajnok és egyben az OmegaMarine Forte+ nagykövete, Béres Alexandra várja a résztvevőket, hogy egy érdekes és interaktív előadás keretein belül ellásson minket hasznos információkkal és tanácsokkal, majd ezt követően az egészség jegyében átmozgassuk a testünket. A családias hangulatú napon nem feledkezünk meg a gyermekekről sem. Nekik külön helyiségben készülünk animátori felügyelet mellett szórakozási lehetőséggel, hogy a szülők gondtalanul élvezhessék a program nyújtotta lehetőségeket.

Kinek ne jutna eszébe a születésnap szóról a torta?! Minden résztvevő kedvére válogathat majd az egészséges életmóddal összeegyeztethető sütemény költeményekből, melyet egy tartalmas svédasztalos ebéd után fogyaszthatnak el.

Természetesen ezen rendezvényünkről sem távoznak a lelkes ügyfelek üres kézzel, minden résztvevőnek ajándékkal kedveskedünk.

Mindent egybe vetve ez egy remek alkalom lesz a kikapcsolódásra és hogy ismét jót tegyünk a testünkkel-lelkünkkel!

Amennyiben Ön még nem követi Facebook oldalunkat,  megteheti ide kattintva, ahol élő közvetítést láthat a rendezvényünkön történt eseményekről, illetve további hasznos információkat olvashat.

January 31, 2019