Kedves Vásárlónk, Érdeklődőnk! Tisztelettel szeretném Önt meghívni és részvételre buzdítani a „Töltsön el egy napot Béres Alexandrával” játékunkra. Csatlakozzon Ön is hozzánk a november 5-i Egészség Napunkon, szabaduljon ki a szürke hétköznapokból, és töltődjön fel egy öt csillagos hotelben!

A mindennapi rohanásban sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az egészséges táplálkozás mennyire fontos része életünknek. Sokszor nem fordítunk elég időt ételeink elkészítésére, kapkodva táplálkozunk, így törvényszerűen felmerül bennünk a kérdés: vajon elegendő mennyiségű tápanyagot viszünk be szervezetünkbe ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket?

Időről-időre rosszul érezhetjük magunkat, különösen a téli hónapokban, amit részben a tápanyagban szegény ételek és a sportolás elhanyagolása is okozhat. Ennek megelőzésében a kiegyensúlyozott táplálkozás és a mozgás mellett az OmegaMarine FORTE+ táplálék-kiegészítő is segíthet. Több szakértői tanulmány is igazolta, hogy az OmegaMarine FORTE+ kapszulája a legjobb minőségű omega-3 zsírsavakat tartalmazza. Béres Alexandra fitnesz világ- és Európa-bajnok sem véletlenül fogyasztja rendszeresen, az omega-3 tartalmú étrend-kiegészítő neki és a családjának is rendkívül fontos a táplálkozásban.

Szeretném kiemelni, hogy az omega-3 bevitel hatása csakis a változatos étrenddel együtt biztosít mérhető pozitív egészségügyi hatásokat. Jómagam a hosszútávú, napi szintű OmegaMarine FORTE+ bevitele után mindezt biztosan tudom.

A „Töltsön el egy napot Béres Alexandrával” akció keretein belül most Ön is csatlakozhat az egészségtudatos emberek csoportjához. A sorsolás szerencsés nyertesei részt vehetnek a november 5-i Egészség Napon, melynek házigazdája Béres Alexandra lesz. A nap során fitnesz és wellness programokkal várja Alexandra és a Natural Pharmaceuticals a vendégeket egy budapesti luxushotelben.

A játékra jelentkezéshez kattintson IDE, a szabályzatot és a részvételi feltételeket pedig ITT találja.

Ne keseredjen el, ha a következő alkalommal éppen nem nyert – a november 5-i rendezvényig minden hónapban két nyertest sorsolunk ki. A szerencséseket honlapunkon keresztül, a nyertesek fül alatt, ITT értesítjük.

Sok szerencsét, jó egészséget kívánok!

ulf photo

 

Ulf Oldenborg

Director

Natural Pharmaceuticals

June 13, 2016