BergenOMEGA-3

A kapszulák 90%-ban értékes omega-3 zsírsavakat tartalmaznak. A magas koncentrációnak köszönhetően, a Bergen OMEGA-3 kapszula maximális minőséget jelent minimális méretben.

BergenOMEGA-3
étrend-kiegészítő

Eredeti termék Norvégiából

Többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavakat és E+D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő.

– 1 kapszula naponta
– az omega-3 zsírsavak 90%-os koncentrációja
– Norvég termék

BergenOMEGA-3 – Prémium termék
A BergenOMEGA-3 étrend-kiegészítő fejlesztőinek sikerült az értékes, többszörösen telítetlen zsírsavakat erősen koncentrált formában előállítani. A kapszula kis méretének köszönhetően a BergenOMEGA-3 szedése könnyű és kényelmes.

 

Az étrend-kiegészítok fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott,változatos étrendet és az egészséges életmódot.

BergenOMEGA-3
étrend-kiegészíto

Ajánlott napi adag: 1 kapszula

 

Összetevők/kapszula   NRV%*
Az omega-3 zsírsavakat tartalmazó halolaj-koncentrátum 550 mg
       – ebből omega-3 zsírsavak (90%) 495 mg
       – ebből EPA 156 mg
       – ebből DHA 293 mg
E-vitamin 12 mg a-TE** 100%
D-vitamin 5 μg 100%

* A táplálkozási referenciaérték %-a
** alfa-tokoferol-ekvivalens

Összetevők: szardínia és szardella finomított olajkoncentrátum (72%), zselatin, nedvesítőszer (glicerin), DL-alfa-tokoferol, antioxidáns (tokoferol), kolekalciferol.

Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában

Nettó tömeg (dobozonként)
45 g = 60 db
0,75 g-os kapszula
A termék összesen 6 dobozban érkezik

Tárolás: A BergenOMEGA-3 étrend-kiegészítőt legfeljebb 25°C-os szobahőmérsékleten, száraz, napsütéstől védett és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen kell tárolni.

•  A  BergenOMEGA-3 étrend-kiegészítő éves készletének teljes költsége 71 760 Ft, amelyre 12 havi részletfizetést biztosítunk, ami havonta 5980,- Ft-ot jelent
•  A termék 6 dobozban érkezik, minden doboz 60 db kapszulát tartalmaz, ami összesen 360 db kapszula, ez egy teljes évre elegendő adag. Ezután 12 havonta újabb éves BergenOMEGA-3 készletet küldünk. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag BergenOMEGA-3 feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Ügyfelünk legalább 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• A fizetést a termékhez csatolt számlával illetve csekkel, vagy közvetlenül a megadott bankszámlaszámra teljesítheti.
• A számlák befizetésére 14 nap áll rendelkezésre a kézhezvételtől számítva, a megküldött termékhez csatolt számla illetve csekk alapján.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben. A kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a BergenOMEGA-3 egy éves készletét, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.
Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Kft.

Adatkezelési tájékoztatót.

 

BergenOMEGA-3

    IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, BergenOMEGA-3 kapszulát 71 760 Ft-os áron, évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint elmúltam 18 éves úgy az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.    Share and Enjoy !

    0Shares
    0 0