BergenOMEGA-3

A kapszulák 90%-ban értékes Omega-3 zsírsavakat tartalmaznak. A magas koncentrációnak köszönhetően, a BergenOMEGA-3 kapszula maximális minőséget jelent minimális méretben.

BergenOMEGA-3
étrend-kiegészítő

Eredeti termék Norvégiából

Többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakat és E+D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő.

– 1 kapszula naponta
– az Omega-3 zsírsavak 90%-os koncentrációja
– Norvég termék

BergenOMEGA-3 – Prémium termék
A BergenOMEGA-3 étrend-kiegészítő fejlesztőinek sikerült az értékes, többszörösen telítetlen zsírsavakat erősen koncentrált formában előállítani. A kapszula kis méretének köszönhetően a BergenOMEGA-3 szedése könnyű és kényelmes.

A termék egy előfizetés része, egy év lejárta után, újabb egy éves adag fog érkezni Önhöz, amennyiben nem mondja le annak kiszállítását!

Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott,változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Kiszerelés: 360 kapszula 1 tégelyben
Egységár: 200 Ft/kapszula

BergenOMEGA-3
étrend-kiegészítő
360 kapszula 1 tégelyben

Ajánlott napi adag: 1 kapszula

Összetevők/kapszula   NRV%*
Az omega-3 zsírsavakat tartalmazó halolaj-koncentrátum 550 mg
       – ebből omega-3 zsírsavak (90%) 495 mg
       – ebből EPA 156 mg
       – ebből DHA 293 mg
E-vitamin 12 mg a-TE** 100%
D-vitamin 5 μg 100%

* A táplálkozási referenciaérték %-a
** alfa-tokoferol-ekvivalens

Összetevők: szardínia és szardella finomított olajkoncentrátum (72%), zselatin, nedvesítőszer (glicerin), DL-alfa-tokoferol, antioxidáns (tokoferol), kolekalciferol.

Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában

Nettó tömeg 
270 g = 360 db 0,75 g-os kapszula

Tárolás: A BergenOMEGA-3 étrend-kiegészítőt legfeljebb 25°C-os szobahőmérsékleten, száraz, napsütéstől védett és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen kell tárolni.

A BergenOMEGA-3 hivatalosan bejegyzett étrend-kiegészítő Magyarországon. Regisztrációs száma: 17592/2016

•  A  BergenOMEGA-3 étrend-kiegészítő éves készletének teljes költsége 71 760 Ft, amelyre 12 havi részletfizetést biztosítunk, ami havonta 5980,- Ft-ot jelent
•  A termék 1 tégelyben érkezik, és 360 db kapszulát tartalmaz, ez egy teljes évre elegendő adag. Ezután 12 havonta újabb éves BergenOMEGA-3 készletet küldünk. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag BergenOMEGA-3 feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Ügyfelünk legalább 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• A fizetést a termékhez csatolt készpénzátutalási megbízással, vagy közvetlenül a megadott bankszámlaszámra teljesítheti.
• A számlák befizetésére 14 nap áll rendelkezésre a kézhezvételtől számítva, a megküldött termékhez csatolt számla illetve csekk alapján.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben. A kézhezvételétől számított 14 napon belül, a termék bontatlansága esetén, indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a BergenOMEGA-3 egy éves készletét, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.
• Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Sp.zo.o.

Adatkezelési tájékoztatót.

 

BergenOMEGA-3

  Megrendelő adatai:

  • Vezetéknév:

  • Utónév:

  • Irányítószám:

  • Város:

  • Cím:

  • Email cím:

  • Születés dátum:

  • Szállítás:

  Kérjük, válassza ki a kívánt szállítási módot:

  Megrendelői választás hiányában a leggyorsabb szállítási mód kerül kiválasztásra.
  Javítani szeretném az adataim

  IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, BergenOMEGA-3 kapszulát 71 760 Ft-os áron, évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint, hogy elmúltam 18 éves. Az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.
  Megrendelés 71 760 Ft


  A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.