BergenOMEGA-3

A kapszulák 90%-ban értékes omega-3 zsírsavakat tartalmaznak. A magas koncentrációnak köszönhetően, a Bergen OMEGA-3 kapszula maximális minőséget jelent minimális méretben.

BergenOMEGA-3
étrend-kiegészítő

Eredeti termék Norvégiából

Többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavakat és E+D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő.

– 1 kapszula naponta
– az omega-3 zsírsavak 90%-os koncentrációja
– Norvég termék

BergenOMEGA-3 – Prémium termék
A BergenOMEGA-3 étrend-kiegészítő fejlesztőinek sikerült az értékes, többszörösen telítetlen zsírsavakat erősen koncentrált formában előállítani. A kapszula kis méretének köszönhetően a BergenOMEGA-3 szedése könnyű és kényelmes.

Az Omega-3 Kutatói Csoport ajánlása
A Natural Pharmaceuticals cég az Omega-3 Kutatói Csoport tagja. A BergenOMEGA-3 terméket tudományos vizsgálatoknak vetették alá, majd „magas minőségű étrend-kiegészítő” jelzéssel látták el.

Gepruft

A BergenOMEGA-3 terméket a német Arbeitskreis OMEGA-3 (Omega-3 Kutatói Csoport) minőségi étrend-kiegészítővé nyilvánította és minőségi jelzésével látta el.

Az étrend-kiegészítok fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott,változatos étrendet és az egészséges életmódot.

BergenOMEGA-3
étrend-kiegészíto

Ajánlott napi adag: 1 kapszula

 

Összetevők/kapszula   NRV%*
Az omega-3 zsírsavakat tartalmazó halolaj-koncentrátum 550 mg
       – ebből omega-3 zsírsavak (90%) 495 mg
       – ebből EPA 156 mg
       – ebből DHA 293 mg
E-vitamin 12 mg a-TE** 100%
D-vitamin 5 μg 100%

* A táplálkozási referenciaérték %-a
** alfa-tokoferol-ekvivalens

Összetevők: szardínia és szardella finomított olajkoncentrátum (72%), zselatin, nedvesítőszer (glicerin), DL-alfa-tokoferol, antioxidáns (tokoferol), kolekalciferol.

Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában

Nettó tömeg (dobozonként)
45 g = 60 db
0,75 g-os kapszula
A termék összesen 6 dobozban érkezik

Tárolás: A BergenOMEGA-3 étrend-kiegészítőt legfeljebb 25°C-os szobahőmérsékleten, száraz, napsütéstől védett és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen kell tárolni.

•  A  BergenOMEGA-3 étrend-kiegészítő éves készletének teljes költsége 71 760 Ft, amelyre 12 havi részletfizetést biztosítunk, ami havonta 5980,- Ft-ot jelent
•  A termék 6 dobozban érkezik, minden doboz 60 db kapszulát tartalmaz, ami összesen 360 db kapszula, ez egy teljes évre elegendő adag. Ezután 12 havonta újabb éves BergenOMEGA-3 készletet küldünk. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag BergenOMEGA-3 feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Ügyfelünk legalább 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• A fizetést a termékhez csatolt számlával illetve csekkel, vagy közvetlenül a megadott bankszámlaszámra teljesítheti.
• A számlák befizetésére 14 nap áll rendelkezésre a kézhezvételtől számítva, a megküldött termékhez csatolt számla illetve csekk alapján.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben. A kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a BergenOMEGA-3 egy éves készletét, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.
Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Kft.

Adatkezelési tájékoztatót.

 

BergenOMEGA-3

    IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, BergenOMEGA-3 kapszulát 71 760 Ft-os áron, évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. A küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül jogomban áll indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Ilyenkor 14 napon belül vissza kell küldenem a megrendelt árut a Natural Pharmaceuticals címére. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.    Share and Enjoy !

    0Shares
    0 0