Éves adag CholestControl

A CholestControl™ egy Norvég recepten alapuló modern étrend-kiegészítő. Összetevőit gondosan választották ki, hogy támogassák a vér megfelelő koleszterinszintjének egyensúlyát. Ezenkívül jót tesznek a szívnek és a vérkeringésnek.

A CholestControl fő összetevői a növényi szterolok (fitoszterolok), amelyek szerkezete és mérete hasonlít a koleszterinre. Ennek köszönhetően, amikor jelen vannak az emésztőrendszerben, csökkentik a felszívódását, és ennek eredményeként segítenek csökkenteni a vér koleszterinszintjét.

A fitoszterolok (növényi szterolok) olyan vegyületek, amelyek a természetben a növényi sejtmembránokban fordulnak elő. A fitoszterolok szerkezetileg hasonlítanak a testünkben jelenlévő koleszterinhez, és ezért fogyasztás után versenyeznek a koleszterinnel az emésztőrendszerben való felszívódásért. Ennek eredményeként a koleszterin felszívódása részben blokkolódik, és a vér koleszterinszintje csökken4.

Az Omega-3 zsírsavak (DHA és EPA) nagyon fontosak a szív számára. Sajnos az emberi test önmagában nem képes előállítani őket. Ezért nagyon fontos, hogy állandó részét képezzék az étrendünknek. Természetes forrásuk az olajos tengeri hal, amelyet hetente 2-3 alkalommal kellene fogyasztanunk. A DHA és az EPA pozitív hatását a szív megfelelő működésére egy hivatalos egészségügyi állítás2 is megerősíti.
A CholestControl ajánlott napi adagja két könnyen lenyelhető kapszula naponta, amely 250 mg DHA-t és EPA-t tartalmaz.

Miért válassza a CholestControlt-t?

A CholestControl B-vitaminokkal, pl.: tiaminnal (B1-vitamin), niacinnal (B3-vitamin) és B6-vitaminnal van gazdagítva.

A normál koleszterinszintért1
A szívért2
A vérkeringésért3

A termék egy előfizetés része, egy év lejárta után, újabb egy éves adag fog érkezni Önhöz, amennyiben nem mondja le annak kiszállítását!

 

Fontos információ:

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet. A kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód rendkívül fontos.
A CholestControl étrend-kiegészítő azoknak nem ajánlott, akiknek nem kell ellenőrizniük a koleszterin-szintjüket. Kerülni kell a növényi szterolok napi 3 g-nál nagyobb mennyiségben való fogyasztását.
Azok a betegek, akik koleszterinszint-csökkentő gyógyszert szednek, csak orvosi felügyelet mellett fogyaszthatják ezt a terméket.
A CholestControl étrend-kiegészítő nem minden esetben ajánlott terhes vagy szoptató nők és öt év alatti gyermekek számára.
Ezt az étrend-kiegészítőt a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként kell szedni, amelynek része a rendszeres gyümölcs- és zöldségfogyasztás a karotinoid szint fenntartása érdekében.
1 A növényi szterolok/sztanolok hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. A jótékony hatás legalább 0,8 g növényi szterol/sztanol napi bevitelével érhető el.
2 Az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA) hozzájárulnak a szív normál működéséhez. A jótékony hatás napi 250 mg EPA és DHA fogyasztásával jelentkezik. A tiamin hozzájárul a szív normál működéséhez.
3 A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez.
4 Suhad S. Abumweis, Peter J.H. Jones. “Cholesterol-lowering effect of plant sterols.” Current atherosclerosis reports vol. 10,6 (2008): 467-72.

CholestControl
Étrend-kiegészítő
720 db kapszula 2 tégelyben

Ajánlott napi adag: 2 kapszula naponta.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesítheti a változatos étrendet. Nagyon fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód! Halakra és kagylókra érzékenyeknek, valamint a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a termék fogyasztása nem ajánlott!

Összetétel 2 kapszula %NRV*
Fitoszterolok 800 mg
Koncentrált halolaj (etil-észter formájában) 460 mg
 beleértve Omega-3 zsírsavak 300 mg
  DHA (etil-észter formájában) 145 mg
  EPA (etil-észter formájában) 105 mg
Finomított repceolaj 240 mg
 beleértve alfa-linolénsav 42 mg
Niacin 16 mg 100
Tiamin (B1-vitamin) 1.1 mg 100
B6-vitamin 1.4 mg 100

*NRV – A táplálkozási referenciaérték %-a

Összetevők: növényi szterolok (1,38%), koncentrált holaj, sertészselatin, stabilizátor (glicerin), niacin (nikotinsav), B6-vitamin (piridoxin hidroklorid), B1-vitamin (tiamin hidroklorid), fényezőanyag (méhviasz), színezék (vasoxidok és hidroxidok), tisztított víz, antioxidáns (tokoferolok keveréke).

Ajánlott napi adag: 2 kapszula naponta.

Tárolás: száraz helyen 25°C alatti hőmérsékleten, gyermekektől elzárva tartandó. Fénytől óvni szükséges.

Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában

Kizárólagos forgalmazó: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.

A CholestControl egy hivatalosan regisztrált étrend-kiegészítő Magyarországon. Regisztrációs száma: 27118/2021

A CholestControl étrend-kiegészítő éves kiszerelésének a teljes költsége 119 760 Ft. Az Ön kényelme érdekében ezt az összeget 12 részletre bontjuk. A részletek összege 9980 Ft. Egységár: 166 Ft/kapszula.

Az éves CholestControl két üveget jelent, egyenként 360, összesen 720 kapszulával, ami egy éves szükségletnek felel meg.

Ezután 12 havonta újabb éves CholestControl-t kap. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag feltételeivel. Nem fizet a szállításért. A fizetéseket a termékkel egyidőben küldött készpénzátutalási megbízások alapján kell teljesíteni. A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben. Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

Megrendelést csak nagykorúak adhatnak le. A megrendelés csak a leírt terméket tartalmazza. A megrendelt terméket a megrendelés regisztrálásától számított 30 napon belül a Magyar Postán keresztül kézbesítjük Önnek. A fizetés a kapott készpénzátutalási megbízások alapján történik.

A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül jogom van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenem a CholestControl egy éves készletét és az ajándékot. A visszaküldés költségei engem terhelnek. Ilyen esetben bármilyen módon – telefonon, e-mailben, levélben vagy személyesen- a határidő lejárta előtt tájékoztatom a Natural Pharmaceuticals-t a döntésemről.

Bármikor, indokolás nélkül lemondhatom a következő adag szállítását, csupán annyit kell tennem, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatom a Natural Pharmaceuticals-t a döntésemről.

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatást kapni a Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. vagy a Natural Pharmaceuticals Kft termékeivel illetve újdonságaival kapcsolatban, úgy kérjük ezt jelezze az alábbi elérhetőségek bármelyikén: e-mail: info@omegamarine.hu, telefon: 061-796-17-10, https://omegamarine.hu/elerhetosegek/

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Kft. és a Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (mint adatkezelők) dolgozza fel a személyes adataimat: (i) a szerződés teljesítésének érdekében, annak időtartamára – vagy hosszabb ideig a hatályos jogszabályokkal összhangban (az ilyen feldolgozás alapja a szerződés teljesítéséhez szükséges) és (ii) marketing célokra közvetlen saját termékek vagy szolgáltatások értékesítése érdekében (jogos érdek alapján), a tiltakozás benyújtásáig. Az adatkezelés a jelen hozzájárulás visszavonásáig, de legfeljebb az adatkezelés céljának megvalósulásáig tart. Az Adatkezelők által kezelt személyes adatokhoz hozzáféréssel rendelkező címzettek listája megtalálható a Adatkezelési szabályzat oldalon.

Tudomásul veszem, hogy a személyes adatok megadása önkéntes, de a megbízás elfogadásához és végrehajtásához szükséges, de lehetővé teszi az új ajánlatokkal kapcsolatos információk fogadását is. Az adatok nem kerülnek harmadik félhez a hozzájárulásom nélkül. Jogosult vagyok az adatimhoz hozzáférést, helyesbítést, törlést, az adatkezelés korlátozását és adathordozhatóságot kérni bármikor a www.omegamarine.hu honlapon megtalálható elérhetőségek bármelyikén, valamint esetleges jogérvényesítési igényemet bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és információszabadság Hatóság előtt gyakorolhatom. Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége: dpo@natural.co.hu

Jogomban áll a megfelelő felügyeleti szervhez panasszal fordulni.
A megrendelés leadásával kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és elfogadom annak rendelkezéseit.

Kérdése, panasza van, vagy csak szeretné véleményét megosztani velünk? Kattintson az alábbi LINK-re.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Sp. z.o.o

Adatkezelési tájékoztató

 

Éves adag CholestControl

  Megrendelő adatai:

  • Vezetéknév:
  • Utónév:
  • Irányítószám:
  • Város:
  • Cím:
  • Email cím:
  • Születés dátum:

  Javítani szeretném az adataim

  IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, CholestControl kapszulát 119 760 Ft-os áron 12 havi részletfizetéssel (12x 9980 Ft), évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint, hogy elmúltam 18 éves. Az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.
  Megrendelés 119 760 Ft

  A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.  • 100%-ban
   Norvégiában
   gyártott termék

  • A termékeink pontos
   kézbesítéséről
   a Magyar Posta gondoskodik

  • 100 %-os elégedettség
   Garantáljuk hogy teljesen
   elégedett lesz a
   kézhez vett termékkel

  • A Natural Pharmaceuticals Kft a Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Szövetségének hivatalos tagja

  • Minőségi garancia: minden egyes kapszula
   minőségét ellenőrizzük

  • A Natural Pharmaceuticals büszke tagja a Global Organization for EPA and DHA Omega-3 (GOED) szervezetnek