FlexiMed

A FlexiMed étrend-kiegészítő továbbfejlesztett formulával, magas dózisú glükozaminnal és tengeri kálciummal. Ezek a hozzávalók a D-vitamin és Magnézium kombinációjával jótékonyan hatnak az izmok, csontok és porcok egészségére.

Eredeti termék Norvégiából

FlexiMed továbbfejlesztett formulával, magas dóziusú glükozaminnal és tengeri kálciummal. Ezek a hozzávalók a D-vitamin és Magnézium kombinációjával jótékonyan hatnak az izmok, csontok és porcok egészségére.

FlexiMed – Prémium termék Tengeri kálciumot vonnak ki norvég lazac csontokból egy különleges, védett és szabadalmaztatott eljárás során. A tengeri kálcium egyedülálló, mert azonos azzal, ami az emberi testben természetesen is jelen van, ugyanakkor könnyen felszívódik a szervezetünkben. Az ízületi porc egy rendkívüli típusú kötőszövet, ami elnyeli a mozgás által létrejött sokkot és lehetővé teszi az izületekben a mozgást. Rendkívüli kopásállósággal rendelkezik, de minél idősebb valaki, annál gyengébb lesz. Mégis, Ön tehet azért, hogy újjáépítse egy megfelelő étrend-kiegészítővel. Különösen előnyös a hatása II típusú kollagénnel dúsított C-vitaminnal kombinálva.

Mindkét összetevő része a FlexiMed formulának.

Támogatás a csontoknak
• A kalcium szükséges-, a magnézium, a mangán és a D-vitamin pedig hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához
• A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához

Támogatás az izmoknak
• A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához, a kalcium és a magnézium pedig hozzájárul a normál izomműködéshez

Támogatás az ízületeknek
• A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához

A termék egy előfizetés része, egy év lejárta után, újabb egy éves adag fog érkezni Önhöz, amennyiben nem mondja le annak kiszállítását!

Kiszerelés: 1080 db tabletta 2 tégelyben
Egységár: 89 Ft/tabletta

FlexiMed
étrend-kiegészítő
1080 db tabletta 2 db tégelyben (540 db tabletta tégelyenként)

Az ajánlott napi adag összetétele: 3 db tabletta NRV%*
Glükozamin-szulfát 800 mg –**
Ebben:
Glükozamin 471 mg –**
Lazac halliszt                     600 mg
kalcium tartalma 120 mg 15
Magnézium 250 mg 67
C-vitamin 80 mg 100
Gyömbérpor 25 mg –**
Hidrolizált II. típusú kollagén 10 mg –**
Mangán 2 mg 100
D-vitamin 5 μg 100

* A táplálkozási referenciaérték %-a
** Nem áll rendelkezésre adat a táplálkozási referenciaértékre (NRV) vonatkozóan

Ajánlott napi adag: 3 db tabletta.
Figyelem: ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesítheti a változatos étrendet. Halakra és kagylókra érzékenyeknek, valamint a glükozaminnal vagy a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a termék fogyasztása nem ajánlott. Nagyon fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód!
Összetevők: glükozamin-szulfát, halliszt (lazacból), sűrítőanyagok (cellulóz, zsírsavak magnézium sói), magnézium‑oxid, inulin, L‑askorbinsav, csomósodást gátló anyagok (kalcium‑foszfátok, szilícium‑dioxid), gyömbérrizoma por (Zingiber officinalis.), hidrolizált II. típusú kollagén, aromák, mangán-szulfát, kolekalciferol, Hidroxipropil-metil-cellulóz, színezékek (klorofill és klorofillin rézkomplexumok, titán-dioxid).
Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől és nedvességtől védve, gyermekektől elzárva tárolandó.
Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában

FlexiMed hivatalosan bejegyzett étrend-kiegészítő Magyarországon. Regisztrációs szám: 21920/2019

• A  FlexiMed étrend-kiegészítő éves készletének teljes költsége 95 760 Ft, amelyre 12 havi részletfizetést biztosítunk, ami havonta 7 980,- Ft-ot jelent
• A termék 2 darab tégelyben érkezik, minden tégely 540 db tablettát tartalmaz, ami összesen 1080 db tabletta, ez egy teljes évre elegendő adag. Ezután 12 havonta újabb éves FlexiMed készletet küldünk. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag FlexiMed feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Ügyfelünk legalább 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• A fizetést a termékhez csatolt készpénzátutalási megbízáson, vagy közvetlenül a megadott bankszámlaszámra teljesítheti átutalással.
• Az aktuális számla kiegyenlítésére 14 nap áll rendelkezésre a kézhezvételtől számítva, a készpénzátutalási megbízás alapján.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben. A termék bontatlansága esetén a kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a FlexiMed egy éves készletét, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.
• Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

 

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Sp. z.o.o

Adatkezelési tájékoztatót.

FlexiMed

  Megrendelő adatai:

  • Vezetéknév:
  • Utónév:
  • Irányítószám:
  • Város:
  • Cím:
  • Email cím:
  • Születés dátum:

  Javítani szeretném az adataim

  IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, FlexiMed tablettát 95 760 Ft-os áron 12 havi részletfizetéssel (12x 7980 Ft), évenkénti küldéssel. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint, hogy elmúltam 18 éves. Az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.
  Megrendelés 95 760 Ft


  A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.