Éves adag MemoComplex

A MemoComplex 8 gondosan kiválasztott, tudományosan bizonyított és szabadalmaztatott összetevőt tartalmaz, amelyek támogatják a normális agyi és kognitív funkciókat.

A MemoComplex 8 gondosan kiválasztott, tudományosan bizonyított és szabadalmaztatott összetevőt tartalmaz, amelyek támogatják a normális agyi és kognitív funkciókat.

Az elmúlt évtizedekben a technológia olyan gyorsan fejlődött, hogy az elménk nem tudta, mi történt vele. Nem tudott alkalmazkodni a körülötte lévő ingerekhez. Ennek következtében rossz alvástól, mentális fáradtságtól, fókusz- és motivációhiánytól szenvedünk. A stressz hatására a test és az agy az alapvető tápanyagokat gyorsabban használja fel, mint ahogy azokat pótolni tudjuk. Ez hosszú távon káros hatással lehet az egészségünkre.

A kognitív hanyatlás elkezdődhet már 40 éves korban. Ez azt jelenti, hogy a világon 2,2 milliárd embert is érinthet.1

A tudósok azt találták, hogy az olyan embereknek, akiknek nincsenek memóriaproblémáik, magas az acetilkolin szintje a szervezetben. Az acetilkolin egy neurotranszmitter, ami a jelek idegsejtek közötti továbbításáért felelős az agyban. Sajnos, a legtöbbünknél, az acetilkolin termelés 45 éves kor után lelassul.2

A MemoComplex egyik legfontosabb összetevője a kolin, amely elengedhetetlen az acetilkolin előállításához. Ezen kívül, a két szabadalmaztatott összetevő, a Curcumin C3 Komplex® és BioPerin® támogatja az idegrendszer megfelelő működését és vitalizálja az idegrendszert. Emellett a BioPerine® pozitív hatással van a MemoComplex mind a 8 hatóanyagának felszívódására.

Miért válassza a MemoComplexet?

 

 • Normál agyműködés: A DHA hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához. A jótékony hatást 250 mg DHA napi bevitelével érhetjük el.
 • Normál pszichológiai funkció: A B1-vitamin, a niacin, a B12-vitamin és a jód hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • Az idegrendszer normál működése: A Curcumin C3 Complex® (Curcuma longa) hozzájárul az idegrendszer normál működésének fenntartásához. A BioPerine® (Piper nigrum) vitalizálja az idegrendszert. A B1-vitamin, niacin, B12 és a jód segít fenntartani az idegrendszer normál működését.
 • Normál kognitív funkció: A jód hozzájárul a normál kognitív funkció fenntartásához.

A termék egy előfizetés része, egy év lejárta után, újabb egy éves adag fog érkezni Önhöz, amennyiben nem mondja le annak kiszállítását!

Kiszerelés: 720 db kapszula 2 tégelyben
Egységár: 167 Ft/kapszula

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet. A kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód rendkívül fontos.

1Singh-Manoux Archana, Kivimaki Mika, Glymour M Maria, Elbaz Alexis, Berr Claudine, Ebmeier Klaus P et al. Timing of onset of cognitive decline: results from Whitehall II prospective cohort study BMJ 2012; 344 :d7622

2Hasselmo, Michael E. “The role of acetylcholine in learning and memory.” Current opinion in neurobiology vol. 16,6 (2006): 710-5. doi:10.1016/j.conb.2006.09.002

 

MemoComplex
Étrend-kiegészítő
720 db kapszula 2 tégelyben

Ajánlott napi adag: 2 kapszula naponta.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesítheti a változatos étrendet. Nagyon fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód! Halakra és kagylókra érzékenyeknek, valamint a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a termék fogyasztása nem ajánlott!

 

Összetevők 2 kapszula % NRV*
Halolaj 500 mg
 Ebből Omega 3 zsírsav 380 mg
  ebből
  DHA (dokozahexaénsav) 260 mg
  EPA (eikozapentaénsav) 70 mg
Szójabab foszfolipidek 90 mg
Kolin 82.5 mg
Foszfatidilkolin 26 mg
 ebből Kolin hidroxid 4 mg
Foszfatidiletanol-amin 19 mg
Foszfatidilinozit 22 mg
 ebből Inozitol 5 mg
Foszfatidinsav 11 mg
Foszfatidilszerin 1 mg
Curcumin C3 Complex® (kurkuma rizóma kivonat) 50 mg
 ebből curcuminoidok 46 mg
Bioperine® (fekete bors kivonat) 2.5 mg
 ebből Piperin 2.38 mg
B1-vitamin 1.1 mg 100
B3-Vitamin (Niacin) 16 mg 100
B12-Vitamin 2.5 μg 100
Jód 150 μg 100

*NRV – A táplálkozási referenciaérték %-a

Összetevők: halolaj, sertés zselatin, stabilizátor (glicerin), szójabab foszfolipidek, szója-kolin, Curcumin C3 Complex® (kurkuma rizóma kivonat (Curcuma Longa)), szójafoszfatidilkolin, szójabab foszfatidilinozit, szójabab-foszfatidiletanol-amin, nikotinamid, szójabab-foszfatidilsav, szín (karamell), Bioperine® (fekete bors (Piper nigrum) kivonat), tisztított víz, tiamin-hidroklór, szójabab foszfatidilszerin, kálium-jodid, cianokobalamin.

Nettó tömeg: 608 g (720 kapszula – 845 mg)

Tárolás: száraz helyen 25°C alatti hőmérsékleten, gyermekektől elzárva tartandó. Fénytől óvni szükséges.

Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában

Kizárólagos forgalmazó: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.

A MemoComplex egy hivatalosan regisztrált étrend-kiegészítő Magyarországon. Regisztrációs száma: 25376/2020

 • A MemoComplex étrend-kiegészítő éves kiszerelésének a teljes költsége 119 760 Ft. Az Ön kényelme érdekében ezt az összeget 12 részletre bontjuk. A részletek összege 9980 Ft.

 

 • Az éves MemoComplex két üveget jelent, egyenként 360, összesen 720 kapszulával, ami egy éves szükségletnek felel meg.

 

 • Ezután 12 havonta újabb éves MemoComplex-et kap. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag feltételeivel. Nem fizet a szállításért. A fizetéseket a termékkel egyidőben küldött készpénzátutalási megbízások alapján kell teljesíteni. A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben. Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

 

 • Megrendelést csak nagykorúak adhatnak le. A megrendelés csak a leírt terméket tartalmazza. A megrendelt terméket a megrendelés regisztrálásától számított 30 napon belül a Magyar Postán keresztül kézbesítjük Önnek. A fizetés a kapott készpénzátutalási megbízások alapján történik.

 

 • A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől a termék bontatlansága esetén. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldeni a MemoComplex egy éves készletét. A visszaküldés költségei Önt terhelik. Ilyen esetben bármilyen módon – telefonon, e-mailben, levélben vagy személyesen- a határidő lejárta előtt tájékoztatnia kell a Natural Pharmaceuticals-t a döntésről.

 

 • Az elkövetkező években is, indokolás nélkül lemondhatja a kapott 1 éves adagot, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben, levélben vagy személyesen – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntésről a kiszállítástól számított 14 napon belül és ez esetben a 14 napon belül vissza kell küldenie a MemoComplex egy éves készletét.

 

 • További információ az Adatkezelési Szabályzat szekcióban található, vagy látogasson el cégünk központjába.

 

 • A panaszokat telefonon, levélben vagy e-mailben lehet benyújtani. A panaszvizsgálati eljárást az Általános Szerződési Feltételek ismerteti.

 

 • Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (adatkezelő), Domaniewska utca 28, 02-672 Varsó, a személyes adataimat az alábbi célokból dolgozza fel:
  • a szerződés teljesítésének érdekében, annak időtartamára – vagy hosszabb ideig a hatályos jogszabályokkal összhangban (az ilyen feldolgozás alapja a szerződés teljesítéséhez szükséges) és
  • marketing célokra közvetlen saját termékek vagy szolgáltatások értékesítése érdekében (jogos érdek alapján), a tiltakozás benyújtásáig.

 

 • Tudomásul veszem, hogy a személyes adatok megadása önkéntes, de a megbízás elfogadásához és végrehajtásához szükséges, de lehetővé teszi az új ajánlatokkal kapcsolatos információk fogadását is.

 

 • Az adatok nem kerülnek harmadik félhez a hozzájárulásom nélkül. Jogosult vagyok az adataimhoz hozzáférést, helyesbítést, törlést, az adatkezelés korlátozását és adathordozhatóságot kérni bármikor a www.omegamarine.hu honlapon megtalálható elérhetőségek bármelyikén.

 

 • Jogomban áll a megfelelő felügyeleti szervhez panasszal fordulni. További információ a www.omegamarine.hu honlapon, az Adatkezelési Tájékoztató szekcióban található. Az adatvédelmi tisztségviselő elérhetősége: dpo@natural.co.hu

 

 • A megrendelés leadásával kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és elfogadom annak rendelkezéseit.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Sp. z.o.o

Adatkezelési tájékoztató

Éves adag MemoComplex

  Megrendelő adatai:

  • Vezetéknév:
  • Utónév:
  • Irányítószám:
  • Város:
  • Cím:
  • Email cím:
  • Születés dátum:

  Javítani szeretném az adataim

  IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, MemoComplex kapszulát 119 760 Ft-os áron 12 havi részletfizetéssel (12x 9980 Ft), évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint, hogy elmúltam 18 éves. Az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.
  Megrendelés 119 760 Ft

  A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.  • 100%-ban
   Norvégiában
   gyártott termék

  • A termékeink pontos
   kézbesítéséről
   a Magyar Posta gondoskodik

  • 100 %-os elégedettség
   Garantáljuk hogy teljesen
   elégedett lesz a
   kézhez vett termékkel

  • A Natural Pharmaceuticals Kft a Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Szövetségének hivatalos tagja

  • Minőségi garancia: minden egyes kapszula
   minőségét ellenőrizzük

  • A Natural Pharmaceuticals büszke tagja a Global Organization for EPA and DHA Omega-3 (GOED) szervezetnek