Éves OmegaMarine Forte+ adag

Ha egy évnyi adag mellett dönt, két üvegnyi kapszulát kap a Norvégiából származó, minőségi omega-3-ból. Így biztos lehet abban, hogy egy éven át biztosítja a szervezetének a szükséges omega-3 zsírsav adagot, elég napi két kapszula. Az omega-3 zsírsavak fogyasztása hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez. Most megrendelése mellé ingyenes ajándék ExpressCoffee kávéfőző is jár!

Az omega-3 zsírsavak nagyon fontos részei az étrendünknek. Sajnos a napi táplálékbevitel során meglehetősen kis mennyiséget fogyasztunk ezekből az értékes tápanyagokból.

Az OmegaMarine Forte+ egy olyan étrend-kiegészítő, melynek feladata, hogy kiegészítse az étrendünket telítetlen omega-3 zsírsavakkal. Ne felejtse, hogy az egészség megőrzésében nagyon fontos szerepet tölt be a kiegyensúlyozott étrend és a mozgásban gazdag életmód, az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet!

Az omega-3 zsírsavakat friss, norvég lazac felhasználásával állítják elő, ami garantálja a termék minőségét és hatékonyságát. Ez azt jelenti, hogy 250 mg-ot meghaladó DHA és EPA zsírsav beviteléhez elég naponta két kapszulát bevenni.

Most a megrendelése mellé ajándékba kap tőlünk egy minden háztartásban nélkülözhetetlen ExpressCoffee kávéfőzőt!

OmegaMarine Forte+
Étrend-kiegészítő
360 db kapszula
65% halolaj 33/22 EE és 35% lazacolaj
2 db kapszula 800,2 mg olajat tartalmaz

Összetevők 2 db kapszula 
tartalma
Ajánlott Napi Bevitel %-a*
Többszörösen telítetlen zsírsavak: **
* Omega-3 346 mg
DHA 112 mg
DPA    4 mg
EPA 162 mg
egyéb Omega-3 zsírsav 30 mg
* Omega-6 42 mg

Egyszeresen telítetlen zsírsavak:
**
* Omega-7    6 mg
* Omega-9 130 mg
D 3 v itamin (kolekalciferol) 5 μg  100

* Ajánlott Napi Bevitel (RDA) mennyiségének %-a
** nincs megállapítva az RDA

Összetevők: halolaj, lazacolaj, zselatin, glicerol (a kapszulahéj alkotói),D3 vitamin (kolekalciferol).
Alkalmazása: a termék célja a napi étrend kiegészítése az omega savakkal és D3 vitaminnal.
Javasolt napi adagolás: 2 db kapszula.
Tartalma: 208,8 g (360 db 530 mg-os kapszula)
Figyelmeztetés: az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! 3 éven aluli gyermekeknek nem adható fulladás veszélye miatt. Ajánlott terhesség és szoptatás ideje alatt, az orvossal történt előzetes egyeztetés alapján. Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget!
Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.
Gyártási szám: a csomagolás alján található.
Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől és nedvességtől védve tárolandó.
Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában

• Az OmegaMarine Forte+ étrend-kiegészítő éves teljes költsége 71 760 Ft. Az Ön kényelme érdekében ezt az összeget 12 részletre bontjuk. A részletek összege 5980 Ft.
• Az éves OmegaMarine Forte + két üveg, egyenként 360, összesen 720 kapszulával, ami egy éves szükségletnek felel meg. Ezen kívül kap egy minőségi ExpressCofee kávéfőzőt. Ezután 12 havonta újabb éves OmegaMarine Forte + készletet küldünk egy vonzó ajándékkal kiegészítve. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag OmegaMarine Forte + feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Telefonon vagy levélben bármikor lemondhatja a további küldeményeket.
• Ügyfelünk legalább 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• Fizetni 14 napon belül kell, a megküldött termékhez csatolt számla illetve csekk alapján.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben. A kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a OmegaMarine Forte + egy éves készletét és az ajándékot, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.
Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

• Megrendelés esetén a termék mellé ingyenesen ajándék ExpressCoffee kávéfőzőt kap.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Sp. z.o.o

Adatkezelési tájékoztatót.

Éves OmegaMarine Forte+ adag

    IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, OmegaMarineForte+ kapszulát 71 760 Ft-os áron 12 havi részletfizetéssel (12x 5980 Ft), évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. A küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül jogomban áll indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Ilyenkor 14 napon belül vissza kell küldenem a megrendelt árut a Natural Pharmaceuticals címére. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.    Share and Enjoy !

    0Shares
    0 0