Kéthavi OmegaMarine Forte+ adag

Ha kéthavi adag mellett dönt, két hónapra elegendő, 120 kapszulát tartalmazó csomagot kap a minőségi, Norvégiából származó omega-3-ból. Napi 2 kapszula fogyasztásával biztos lehet abban, hogy a szervezete hozzájut a megfelelő mennyiségű omega-3 zsírsavhoz. A rendszeres étrend-kiegészítés segíthet megtartani a jó egészséget.

Az omega-3 zsírsavak nagyon fontos részei az étrendünknek. Sajnos a napi táplálékbevitel során meglehetősen kis mennyiséget fogyasztunk ezekből az értékes tápanyagokból.

Az OmegaMarine Forte+ egy olyan étrend-kiegészítő, melynek feladata, hogy kiegészítse az étrendünket telítetlen omega-3 zsírsavakkal. Ne felejtse, hogy az egészség megőrzésében nagyon fontos szerepet tölt be a kiegyensúlyozott étrend és a mozgásban gazdag életmód, az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet!

Az omega-3 zsírsavakat friss, norvég lazac felhasználásával állítják elő, ami garantálja a termék minőségét és hatékonyságát. Ez azt jelenti, hogy 250 mg-ot meghaladó DHA és EPA zsírsav beviteléhez elég naponta két kapszulát bevenni.

A termék egy előfizetés része, két hónap lejárta után, újabb két havi adag fog érkezni Önhöz, amennyiben nem mondja le annak kiszállítását!

 

OmegaMarine Forte+
Étrend-kiegészítő
120 db kapszula – 1 dobozban

65% halolaj 33/22 EE és 35% lazacolaj
2 db kapszula 800,2 mg olajat tartalmaz

Összetevők 2 db kapszula 
tartalma
Ajánlott Napi Bevitel %-a*
Többszörösen telítetlen zsírsavak: **
* Omega-3 346 mg
DHA 112 mg
DPA    4 mg
EPA 162 mg
* Omega-6 42 mg
Egyszeresen telítetlen zsírsavak: 136 mg **
* Omega-7    6 mg
* Omega-9 130 mg
D 3 v itamin (kolekalciferol) 5 μg  100

* Ajánlott Napi Bevitel (RDA) mennyiségének %-a
** nincs megállapítva az RDA

Összetevők: halolaj, lazacolaj, zselatin, glicerol (a kapszulahéj alkotói),D3 vitamin (kolekalciferol).
Alkalmazása: a termék célja a napi étrend kiegészítése az omega zsírsavakkal és D3-vitaminnal.
Javasolt napi adagolás: 2 db kapszula.
Tartalma: 69,6 g (120 db 580 mg-os kapszula)
Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! 3 éven aluli gyermekeknek nem adható fulladás veszélye miatt. Ajánlott terhesség és szoptatás ideje alatt, az orvossal történt előzetes egyeztetés alapján. Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget!
Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.
Gyártási szám: a csomagolás alján található.
Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől és nedvességtől védve tárolandó.
Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában

Az OmegaMarine FORTE+ Magyarországon hivatalosan bejegyzett étrend-kiegészítő. Nyilvántartási száma: 16921/2015

• Az OmegaMarine Forte+ kéthavi adagjának teljes költsége 12980 Ft.
• A következő küldeményeket kéthavi rendszerességgel fogja megkapni
• A terméket egyenesen a postaládájába juttatjuk.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Telefonon vagy levélben bármikor lemondhatja a további küldeményeket.
• Ügyfelünk legalább 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• A fizetési határidő a kézhezvételtől számított 14 nap, melyet a termékhez csatolt készpénzátutalási megbízással tud rendezni.
• Az ügyfélnek a termék bontatlansága esetén jogában áll a küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Ilyen esetben a megrendelt terméket legkésőbb a szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül vissza kell küldeni. Az ügyfél a csomag felbontása illetve sérülése esetén nem jogosult a termék megvásárlásától elállni.

Kiszerelés: 120 db kapszula 1 dobozban
Egységár: 108 Ft/kapszula

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o.

Adatkezelési tájékoztatót.

 

Kéthavi OmegaMarine Forte+ adag

  Megrendelő adatai:

  • Vezetéknév:
  • Utónév:
  • Irányítószám:
  • Város:
  • Cím:
  • Email cím:
  • Születés dátum:

  Javítani szeretném az adataim

  IGEN, megrendelek kéthavi adag, azaz 120 darab minőségi, Norvégiában készült, omega-3-at tartalmazó OmegaMarine Forte+ kapszulát 12980 Ft-os áron, és további 120 kapszula OmegaMarine Forte+ kéthavonta történő kiszállítását ugyanezen az akciós áron. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint, hogy elmúltam 18 éves. Az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.
  Megrendelés 12980 Ft


  A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.