Az OmegaMarine Junior +

Az országos ‘Egészséges Gyermek’ kampány részeként meghívjuk Magyarország minden családját, hogy rendeljen kiváló minőségű Omega-3 zsírsavakat. Ha egy évnyi adag mellett dönt, két üvegnyi kapszulát kap a Norvégiából származó, minőségi Omega-3-ból. Így biztos lehet abban, hogy egy éven át biztosítja gyermeke szervezetének a szükséges omega-3 zsírsav adagot. Az Omega-3 zsírsavak fogyasztása hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez.

Az országos ‘Egészséges Gyermek’ kampány részeként meghívjuk Magyarország minden családját, hogy rendeljen kiváló minőségû Omega-3 zsírsavakat, Norvégiából. Ezután 12 havonta újabb egy éves adag OmegaMarine Junior + készleteket kap, a fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag feltételeivel.

A DHA (az Omega-3 zsírsavak egyike) rendkívül fontos a gyermekek agyának megfelelő fejlődéséhez. Ez a hatás arra késztette az EFSA-t (Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság), hogy állapítsa meg a javasolt DHA napi bevitelét 250 mg-ban.

Az Omega-3 zsírsavak – beleértve a DHA-t – legjobb forrása a zsíros halak, mint lazac, tonhal vagy hering. Annak érdekében, hogy a gyermekeknek a táplálék által a megfelelő mennyiségű DHA-t tudjuk biztosítani, heti 2- 3 alkalommal kell halat fogyasztani. Sajnos Magyarországon nem sok gyermek eszik ilyen gyakran halat.

Ha nem fogyasztunk elegendő Omega-3-at a napi étrendben, megfontolandó az étrend-kiegészítő vásárlása, mint például a kiváló minőségű OmegaMarine Junior +.

Az OmegaMarine Junior+ -t az egyik legmagasabb DHA- tartalom jellemzi a Magyarországon elérhető Omega-3 étrend-kiegészítők között. Naponta két halkapszula elegendő ahhoz, hogy az étrendet kiegészítse ezekkel a nagyon értékes zsírsavakkal.

Az OmegaMarine Junior + emellett D-vitaminnal van dúsítva, amely támogatja a csontok normális fejlődését és az immunrendszer megfelelő működését, valamint A- vitaminnal, amely rendkívül fontos a látás megfelelő működéséhez.

Az OmegaMarine Junior + természetes, teljesen biztonságos, és nem hagy kellemetlen utóízt a szájban. A gyerekek maguktól fogják kérni a gyümölcsös rágható hal alakú kapszulák napi adagját.

OmegaMarine Junior+
Étrend-kiegészítő
720 db kapszula

Gyermekeknek 3 éves kor felett: napi 2 kapszula

Összetevők 2 db kapszula 
tartalma
NRV%-a*
Tonhal olaj

 1000 mg

Ebben:
Omega-3 zsírsav:

363 mg

DHA (dokozahexaénsav)

 281 mg

EPA (eikozapentaénsav)

72 mg

E-vitamin

12 mg

100

A-vitamin

120 μg

15

D-vitamin

 5 μg

100

* A táplálkozási referenciaérték (NRV) %-a

Összetevők: tonhal olaj, zselatin, glicerol (a kapszulahéj alkotói), módosított burgonyakeményítő, aroma, E-vitamin (oktán DL alfa-tokoferol), A-vitamin (retinil-palmitát), édesítőszer (szteviol-glikozidok), antioxidánsok (tokoferol keverék), D-vitamin (kolekalciferol )
Alkalmazása: a termék célja a napi étrend kiegészítése omega 3 zsírsavakkal és E-, A- és D-vitaminokkal.
Javasolt napi adagolás: 2 db kapszula.
Tartalma: 320 g (360db 890 mg-os kapszula)
Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.
Gyártási szám: a csomagolás alján található.
Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől és nedvességtől védve tárolandó.
Gyártó: Pharmatech AS, Postboks 85, 1662 Rolvsoy, Norvégia

• Az OmegaMarine Junior + étrend-kiegészítő éves kiszrelésének a teljes költsége 83 880 Ft. Az Ön kényelme érdekében ezt az összeget 12 részletre bontjuk. A részletek összege 6990 Ft.
• Az éves OmegaMarine Junior + két üveg, egyenként 360, összesen 720 kapszulával, ami egy éves szükségletnek felel meg.

• Ezután 12 havonta újabb éves OmegaMarine Junior + készletet küldünk. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag OmegaMarine Junior + feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Telefonon vagy levélben bármikor lemondhatja a további küldeményeket.
• Ügyfelünk legalább 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• A fizetéseket a megküldött termékhez csatolt számlák illetve készpénzátutalási megbízások alapján kell teljesíteni.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben.

• A kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a OmegaMarine Junior+ egy éves készletét, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.

Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben, vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Sp. z.o.o

Adatkezelési tájékoztató

Az OmegaMarine Junior +

    IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, OmegaMarine Junior+ kapszulát 83 880 Ft-os áron 12 havi részletfizetéssel (12x 6990 Ft), évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint elmúltam 18 éves úgy az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.    Share and Enjoy !

    0Shares
    0 0