Az OmegaMarine Junior +

Az ‘Egészséges Gyermek’ kampány részeként meghívjuk Magyarország minden családját, hogy rendeljen kiváló minőségű Omega-3 zsírsavakat. Ha egy évnyi adag mellett dönt, két üvegnyi kapszulát kap a Norvégiából származó, minőségi Omega-3-ból. Így biztos lehet abban, hogy egy éven át biztosítja gyermeke szervezetének a szükséges omega-3 zsírsav adagot. Az Omega-3 zsírsavak fogyasztása hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez.

Az ‘Egészséges Gyermek’ kampány részeként meghívjuk Magyarország minden családját, hogy rendeljen kiváló minőségű Omega-3 zsírsavakat, Norvégiából. Ezután 12 havonta újabb egy éves adag OmegaMarine Junior + készleteket kap, a fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag feltételeivel.

A DHA (az Omega-3 zsírsavak egyike) rendkívül fontos a gyermekek agyának megfelelő fejlődéséhez. Ez a hatás arra késztette az EFSA-t (Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság), hogy állapítsa meg a javasolt DHA napi bevitelét 250 mg-ban.

Az Omega-3 zsírsavak – beleértve a DHA-t – legjobb forrása a zsíros halak, mint lazac, tonhal vagy hering. Annak érdekében, hogy a gyermekeknek a táplálék által a megfelelő mennyiségű DHA-t tudjuk biztosítani, heti 2- 3 alkalommal kell halat fogyasztani. Sajnos Magyarországon nem sok gyermek eszik ilyen gyakran halat.

Ha nem fogyasztunk elegendő Omega-3-at a napi étrendben, megfontolandó az étrend-kiegészítő vásárlása, mint például a kiváló minőségű OmegaMarine Junior +.

Az OmegaMarine Junior+ -t az egyik legmagasabb DHA- tartalom jellemzi a Magyarországon elérhető Omega-3 étrend-kiegészítők között. Naponta két halkapszula elegendő ahhoz, hogy az étrendet kiegészítse ezekkel a nagyon értékes zsírsavakkal.

Az OmegaMarine Junior + emellett D-vitaminnal van dúsítva, amely támogatja a csontok normál fejlődését és az immunrendszer megfelelő működését, valamint A- vitaminnal, amely rendkívül fontos a látás megfelelő működéséhez.

Az OmegaMarine Junior + természetes, teljesen biztonságos, és nem hagy kellemetlen utóízt a szájban. A gyerekek maguktól fogják kérni a gyümölcsös rágható hal alakú kapszulák napi adagját.

A termék egy előfizetés része, egy év lejárta után, újabb egy éves adag fog érkezni Önhöz, amennyiben nem mondja le annak kiszállítását!

Kiszerelés: 720 db kapszula 2 tégelyben
Egységár: 117 Ft/kapszula

OmegaMarine Junior+
Étrend-kiegészítő
720 db kapszula 2 tégelyben (360 db kapszula tégelyenként)
Egységár: 117 Ft/kapszula

Gyermekeknek 3 éves kor felett: napi 2 kapszula

Összetevők 2 db kapszula 
tartalma
NRV%-a*
Tonhal olaj

 1000 mg

Ebben:
Omega-3 zsírsav:

363 mg

DHA (dokozahexaénsav)

 281 mg

EPA (eikozapentaénsav)

72 mg

E-vitamin

12 mg

100

A-vitamin

120 μg

15

D-vitamin

 5 μg

100

* A táplálkozási referenciaérték (NRV) %-a

Összetevők: tonhal olaj, zselatin, glicerol (a kapszulahéj alkotói), módosított burgonyakeményítő, aroma, E-vitamin (oktán DL alfa-tokoferol), A-vitamin (retinil-palmitát), édesítőszer (szteviol-glikozidok), antioxidánsok (tokoferol keverék), D-vitamin (kolekalciferol )
Figyelem: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.
Alkalmazása: a termék célja a napi étrend kiegészítése omega 3 zsírsavakkal és E-, A- és D-vitaminokkal.
Javasolt napi adagolás: 2 db kapszula.
Tartalma: 320 g (tégelyenként 360 db 890 mg-os kapszula)
Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.
Gyártási szám: a csomagolás alján található.
Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől és nedvességtől védve tárolandó.
Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában

Az OmegaMarine Junior + hivatalosan regisztrált étrend-kiegészítő Magyarországon.
Regisztrációs szám: 23044/2019

• Az OmegaMarine Junior + étrend-kiegészítő éves kiszerelésének a teljes költsége 83 880 Ft. Az Ön kényelme érdekében ezt az összeget 12 részletre bontjuk. A részletek összege 6990 Ft. Egységár: 117 Ft/kapszula
• Az éves OmegaMarine Junior + két üveg, egyenként 360, összesen 720 kapszulával, ami egy éves szükségletnek felel meg.
• Ezután 12 havonta újabb éves OmegaMarine Junior + készletet küldünk. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag OmegaMarine Junior + feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Telefonon vagy levélben bármikor lemondhatja a további küldeményeket.
• Ügyfelünk legalább 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• A fizetéseket a megküldött termékhez csatolt számlák illetve készpénzátutalási megbízások alapján kell teljesíteni.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben.
• A a termék bontatlansága esetén a kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a OmegaMarine Junior+ egy éves készletét, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.
• Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben, vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Sp. z.o.o

Adatkezelési tájékoztató

Az OmegaMarine Junior +

  Megrendelő adatai:

  • Vezetéknév:
  • Utónév:
  • Irányítószám:
  • Város:
  • Cím:
  • Email cím:
  • Születés dátum:

  Javítani szeretném az adataim

  IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, OmegaMarine Junior+ kapszulát 83 880 Ft-os áron 12 havi részletfizetéssel (12x 6990 Ft), évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint, hogy elmúltam 18 éves. Az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.

  Megrendelés 83 880 Ft

  A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.  • 100%-ban
   Norvégiában
   gyártott termék

  • A termékeink pontos
   kézbesítéséről
   a Magyar Posta gondoskodik

  • 100 %-os elégedettség
   Garantáljuk hogy teljesen
   elégedett lesz a
   kézhez vett termékkel

  • A Natural Pharmaceuticals Kft a Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Szövetségének hivatalos tagja

  • Minőségi garancia: minden egyes kapszula
   minőségét ellenőrizzük

  • A Natural Pharmaceuticals büszke tagja a Global Organization for EPA and DHA Omega-3 (GOED) szervezetnek