Az OmegaMarine Junior +

Az országos ‘Egészséges Gyermek’ kampány részeként meghívjuk Magyarország minden családját, hogy rendeljen kiváló minőségű Omega-3 zsírsavakat. Ha egy évnyi adag mellett dönt, két üvegnyi kapszulát kap a Norvégiából származó, minőségi Omega-3-ból. Így biztos lehet abban, hogy egy éven át biztosítja gyermeke szervezetének a szükséges omega-3 zsírsav adagot. Az Omega-3 zsírsavak fogyasztása hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez.

Az országos ‘Egészséges Gyermek’ kampány részeként meghívjuk Magyarország minden családját, hogy rendeljen kiváló minőségû Omega-3 zsírsavakat, Norvégiából. Ezután 12 havonta újabb egy éves adag OmegaMarine Junior + készleteket kap, a fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag feltételeivel.

A DHA (az Omega-3 zsírsavak egyike) rendkívül fontos a gyermekek agyának megfelelő fejlődéséhez. Ez a hatás arra késztette az EFSA-t (Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság), hogy állapítsa meg a javasolt DHA napi bevitelét 250 mg-ban.

Az Omega-3 zsírsavak – beleértve a DHA-t – legjobb forrása a zsíros halak, mint lazac, tonhal vagy hering. Annak érdekében, hogy a gyermekeknek a táplálék által a megfelelő mennyiségű DHA-t tudjuk biztosítani, heti 2- 3 alkalommal kell halat fogyasztani. Sajnos Magyarországon nem sok gyermek eszik ilyen gyakran halat.

Ha nem fogyasztunk elegendő Omega-3-at a napi étrendben, megfontolandó az étrend-kiegészítő vásárlása, mint például a kiváló minőségű OmegaMarine Junior +.

Az OmegaMarine Junior+ -t az egyik legmagasabb DHA- tartalom jellemzi a Magyarországon elérhető Omega-3 étrend-kiegészítők között. Naponta két halkapszula elegendő ahhoz, hogy az étrendet kiegészítse ezekkel a nagyon értékes zsírsavakkal.

Az OmegaMarine Junior + emellett D-vitaminnal van dúsítva, amely támogatja a csontok normális fejlődését és az immunrendszer megfelelő működését, valamint A- vitaminnal, amely rendkívül fontos a látás megfelelő működéséhez.

Az OmegaMarine Junior + természetes, teljesen biztonságos, és nem hagy kellemetlen utóízt a szájban. A gyerekek maguktól fogják kérni a gyümölcsös rágható hal alakú kapszulák napi adagját.

OmegaMarine Junior+
Étrend-kiegészítő
720 db kapszula

Gyermekeknek 3 éves kor felett: napi 2 kapszula

Összetevők 2 db kapszula 
tartalma
NRV%-a*
Tonhal olaj

 1000 mg

Ebben:
Omega-3 zsírsav:

363 mg

DHA (dokozahexaénsav)

 281 mg

EPA (eikozapentaénsav)

72 mg

E-vitamin

12 mg

100

A-vitamin

120 μg

15

D-vitamin

 5 μg

100

* A táplálkozási referenciaérték (NRV) %-a

Összetevők: tonhal olaj, zselatin, glicerol (a kapszulahéj alkotói), módosított burgonyakeményítő, aroma, E-vitamin (oktán DL alfa-tokoferol), A-vitamin (retinil-palmitát), édesítőszer (szteviol-glikozidok), antioxidánsok (tokoferol keverék), D-vitamin (kolekalciferol )
Alkalmazása: a termék célja a napi étrend kiegészítése omega 3 zsírsavakkal és E-, A- és D-vitaminokkal.
Javasolt napi adagolás: 2 db kapszula.
Tartalma: 320 g (360db 890 mg-os kapszula)
Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.
Gyártási szám: a csomagolás alján található.
Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől és nedvességtől védve tárolandó.
Gyártó: Pharmatech AS, Postboks 85, 1662 Rolvsoy, Norvégia

• Az OmegaMarine Junior + étrend-kiegészítő éves kiszrelésének a teljes költsége 83 380 Ft. Az Ön kényelme érdekében ezt az összeget 12 részletre bontjuk. A részletek összege 6990 Ft.
• Az éves OmegaMarine Junior + két üveg, egyenként 360, összesen 720 kapszulával, ami egy éves szükségletnek felel meg.

• Ezután 12 havonta újabb éves OmegaMarine Junior + készletet küldünk. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag OmegaMarine Junior + feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Telefonon vagy levélben bármikor lemondhatja a további küldeményeket.
• Ügyfelünk legalább 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• A fizetéseket a megküldött termékhez csatolt számlák illetve készpénzátutalási megbízások alapján kell teljesíteni.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben.

• A kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a OmegaMarine Junior+ egy éves készletét, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.

Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben, vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Sp. z.o.o

Adatkezelési tájékoztató

Az OmegaMarine Junior +

    IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, OmegaMarine Junior+ kapszulát 83 380 Ft-os áron 12 havi részletfizetéssel (12x 6990 Ft), évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. A küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül jogomban áll indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Ilyenkor 14 napon belül vissza kell küldenem a megrendelt árut a Natural Pharmaceuticals címére. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót    Share and Enjoy !

    0Shares
    0 0