Vitamin C+

egy Norvégiában gyártott minőségi étrend-kiegészítő, mely az immunrendszer megfelelő működését támogató összetevőket tartalmazza.

Vitamin C +
étrend-kiegészíto

A C-vitamin segíti az immunrendszer megfelelo muködését az intenzív fizikai igénybevétel alatt és után. A kedvezo hatás a C-vitamin ajánlott napi adagjánál 200 mg-mal több C-vitamin napi fogyasztása esetén lép fel.

> 1 tabletta naponta
> Magas c-vitamin tartalom
> Norvég termék

Ellenállóképesség: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normal muködéséhez.

Idegrendszer: A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer normal muködéséhez.

Oxidatív stressz: A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Véredények: A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképzodéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, muködésének fenntartásához.

Vas: A C-vitamin növeli a vas felszívódását.

Bor: A C-vitamin hozzájárul a megfelelo kollagénképzodéshez és ezen keresztül a bor normál állapotának, muködésének fenntartásához.

Csontok: A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképzodéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához.

Fogak: A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképzodéshez és ezen keresztül a fogíny normál állapotának fenntartásához.

Porcok: A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképzodéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, muködésének fenntartásához.

Figyelmeztetés: az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítok fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott,változatos étrendet és az egészséges életmódot

Vitamin C + étrend-kiegészíto

Ajánlott napi adag: 1 tabletta

Az ajánlott napi adag összetétele:
Hatóanyagok 1 darab tablettában NRV%*
C vitamin 200 mg 250
* A táplálkozási referenciaérték %-a

Összetevok: maltodextrin, L-aszkorbinsav, csipkebogyó por, csomósodást gátló anyag (trikalcium-foszfát, szilícium-dioxid), suríto anyag (cellulóz, zsírsavak magnézium sói), fényezoanyag (hidroxipropil-metil-cellulóz)

Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában

Száraz helyen, 25°C alatti homérsékleten, gyermekektol elzárva tartandó
Nettó mennyiség: 162 g (360 db 450 mg-os tabletta)
Tárolás: 25°C alatti hőmérsékleten, kisgyermekektől elzárt helyen tárolandó.

• A  Vitamin C+ étrend-kiegészítő éves készletének teljes költsége 11990 Ft. A termék 360 tablettát tartalmaz, ami az idegrendszer helyes működését segítő összetevőket tartalmaz
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Ügyfelünk legalább 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• Az egyszeri fizetést a termékhez csatolt számlával illetve csekkel, vagy közvetlenül a megadott bankszámlaszámra teljesítheti.
• Fizetni 14 napon belül kell, a megküldött termékhez csatolt számla illetve csekk alapján.
• Az ügyfélnek jogában áll a küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Ilyen esetben a megrendelt terméket legkésőbb a szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül vissza kell küldeni. Az ügyfél a csomag felbontása illetve sérülése esetén nem jogosult a termék megvásárlásától elállni.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Kft.

Adatkezelési tájékoztatót.

Vitamin C+

    IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, Vitamin C+ tablettát 11 990 Ft-os áron, A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint elmúltam 18 éves úgy az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.    Share and Enjoy !

    0Shares
    0 0