Vitamin K2+

egy Norvégiában gyártott, MK-7 formájú K2-vitamint tartalmazó, D-vitaminnal gazdagított minőségi étrend-kiegészítő.

A Vitamin K2+ étrend-kiegészítő egy kiváló minőségű norvég termék, amely K2-vitamint tartalmaz MK-7 formában (menakinon-7), amely a testünk által leginkább felszívódó forma. A legjobb eredmény elérése érdekében a termék D-vitaminnal dúsított. A lágy gél kapszula folyékony olajat tartalmaz, amely kiváló a K-vitamin és D-vitamin felszívódásának szempontjából, mivel ezek zsírban oldódnak. Már egy kapszula biztosítja a szervezet napi szükségleteinek 100% -át a K-vitaminból és D-vitaminból egy felnőtt számára.

A K2-vitamin zsírban oldódik, ezért az emberi test a legjobban folyékony formában tudja hasznosítani. A legmagasabb követelményeknek való megfelelés érdekében a K2-vitamint zselatinhéjban lévő olaj formájában, könnyen lenyelhető a kapszulákba tettük, így a szervezetben a K2-vitamin szinte teljesen felszívódik.

Vitamin K2+
étrend-kiegészítő
Nettó tömeg: 172,8g
(360 db kapszula egyenként 480 mg)

Vitamin K2+ D-vitaminnal dúsítva étrend-kiegészíto

– Véralvadás: A K-vitamin részt vesz a normál véralvadásban.
– Csontok: A K-vitam in és a D-vitamin részt vesz a normal csontozat fenntartásában.
– Kalcium és foszfor felszívódás: A D-vitamin hozzájárul a calcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.
– A vér kalciumszintje: A D-vitamin hozzájárul a vér normal kalciumszintjének fenntartásához.
– Izmok: A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.
– Fogak: A D-vitamin hozzájárul a normál fogazat fenntartásához.
– Ellenállóképesség: A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál muködéséhez.
– Sejtosztódás: A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

Az ajánlott napi adag összetétele:

Hatóanyagok 1 kapszula tartalma NRV%*
K-vitamin 75 μg 100
D-vitamin 5 μg 100

* A táplálkozási referenciaérték %-a
Összetevők: közepes lánchosszúságú 3-gliceridek (kókuszolajból), sertés zselatin, stabilizátor (glicerin), menakinon-7 (Bacillus subtilis natto tartalommal), színezék (vasoxidok és vashidroxidok), kolekalciferol

Figyelem: A terméket nem szabad alkalmazni a véralvadást gátló gyógyszereket szedő betegeknek, terhes és szoptató anyáknak. A véralvadási problémákkal küzdő személyeknek, vagy azoknak, akik véralvadásgátló gyógyszert szednek, ajánlott, hogy konzultáljanak orvosukkal, mielőtt elkezdik szedni a Vitamin K2+ étrend-kiegészítőt!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi beviteli mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítok fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tárolandó.
Ajánlott napi adag: naponta 1 kapszula étrend-kiegészítő

Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől és nedvességtől védve tárolandó.
Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában
Gyártó: Pharmatech AS, Postboks 85, 1662 Rolvsoy, Norvégia

• Az Vitamin K2+ étrend-kiegészítő éves teljes költsége 71760 Ft. Az Ön kényelme érdekében ezt az összeget 12 részletre bontjuk. A részletek összege 5980 Ft.
• Az éves Vitamin K2+ 1 üveg, 360 kapszulával, ami egy éves szükségletnek felel meg. Ezután 12 havonta újabb éves Vitamin K2+ készletet küldünk egy vonzó ajándékkal kiegészítve. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag Vitamin K2+ feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Ügyfelünk csak 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• Fizetni 14 napon belül kell a kézhezvételtől számítva, a megküldött termékhez csatolt számla illetve csekk alapján.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben. A kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a Vitamin K2+ egy éves készletét és az ajándékot, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.
Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Kft.

Adatkezelési tájékoztatót.

Vitamin K2+

    IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, Vitamin K2+ kapszulát 71 760 Ft-os áron 12 havi részletfizetéssel (12x 5 980 Ft), évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint elmúltam 18 éves úgy az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.    Share and Enjoy !

    0Shares
    0 0