Vitamin K2+

egy Norvégiában gyártott, MK-7 formájú K2-vitamint tartalmazó, D-vitaminnal gazdagított minőségi étrend-kiegészítő.

A Vitamin K2+ étrend-kiegészítő egy kiváló minőségű norvég termék, amely K2-vitamint tartalmaz MK-7 formában (menakinon-7), amely a testünk által leginkább felszívódó forma. A legjobb eredmény elérése érdekében a termék D-vitaminnal dúsított. A lágy gél kapszula folyékony olajat tartalmaz, amely kiváló a K-vitamin és D-vitamin felszívódásának szempontjából, mivel ezek zsírban oldódnak. Már egy kapszula biztosítja a szervezet napi szükségleteinek 100% -át a K-vitaminból és D-vitaminból egy felnőtt számára.

A K2-vitamin zsírban oldódik, ezért az emberi test a legjobban folyékony formában tudja hasznosítani. A legmagasabb követelményeknek való megfelelés érdekében a K2-vitamint zselatinhéjban lévő olaj formájában, könnyen lenyelhető a kapszulákba tettük, így a szervezetben a K2-vitamin szinte teljesen felszívódik.

Vitamin K2+
étrend-kiegészítő
Nettó tömeg: 172,8g
(360 db kapszula egyenként 480 mg)

Vitamin K2+ D-vitaminnal dúsítva étrend-kiegészíto

– Véralvadás: A K-vitamin részt vesz a normál véralvadásban.
– Csontok: A K-vitam in és a D-vitamin részt vesz a normal csontozat fenntartásában.
– Kalcium és foszfor felszívódás: A D-vitamin hozzájárul a calcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.
– A vér kalciumszintje: A D-vitamin hozzájárul a vér normal kalciumszintjének fenntartásához.
– Izmok: A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.
– Fogak: A D-vitamin hozzájárul a normál fogazat fenntartásához.
– Ellenállóképesség: A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál muködéséhez.
– Sejtosztódás: A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

Az ajánlott napi adag összetétele:

Hatóanyagok 1 kapszula tartalma NRV%*
K-vitamin 75 μg 100
D-vitamin 5 μg 100

* A táplálkozási referenciaérték %-a
Összetevők: közepes lánchosszúságú 3-gliceridek (kókuszolajból), sertés zselatin, stabilizátor (glicerin), menakinon-7 (Bacillus subtilis natto tartalommal), színezék (vasoxidok és vashidroxidok), kolekalciferol

Figyelem: A terméket nem szabad alkalmazni a véralvadást gátló gyógyszereket szedő betegeknek, terhes és szoptató anyáknak. A véralvadási problémákkal küzdő személyeknek, vagy azoknak, akik véralvadásgátló gyógyszert szednek, ajánlott, hogy konzultáljanak orvosukkal, mielőtt elkezdik szedni a Vitamin K2+ étrend-kiegészítőt!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi beviteli mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítok fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tárolandó.
Ajánlott napi adag: naponta 1 kapszula étrend-kiegészítő

Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől és nedvességtől védve tárolandó.
Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában
Gyártó: Pharmatech AS, Postboks 85, 1662 Rolvsoy, Norvégia

• Az Vitamin K2+ étrend-kiegészítő éves teljes költsége 71760 Ft. Az Ön kényelme érdekében ezt az összeget 12 részletre bontjuk. A részletek összege 5980 Ft.
• Az éves Vitamin K2+ 1 üveg, 360 kapszulával, ami egy éves szükségletnek felel meg. Ezután 12 havonta újabb éves Vitamin K2+ készletet küldünk egy vonzó ajándékkal kiegészítve. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag Vitamin K2+ feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Ügyfelünk csak 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• Fizetni 14 napon belül kell a kézhezvételtől számítva, a megküldött termékhez csatolt számla illetve csekk alapján.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben. A kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a Vitamin K2+ egy éves készletét és az ajándékot, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.
Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Kft.

Adatkezelési tájékoztatót.

Vitamin K2+

    IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, Vitamin K2+ kapszulát 71 760 Ft-os áron 12 havi részletfizetéssel (12x 5 980 Ft), évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. A küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül jogomban áll indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Ilyenkor 14 napon belül vissza kell küldenem a megrendelt árut a Natural Pharmaceuticals címére. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót    Share and Enjoy !

    0Shares
    0 0