Vitamin K2+

Egy Norvégiában gyártott, MK-7 formájú K2-vitamint tartalmazó, D-vitaminnal gazdagított minőségi étrend-kiegészítő.

A Vitamin K2+ étrend-kiegészítő egy kiváló minőségű norvég termék, amely K2-vitamint tartalmaz MK-7 formában (menakinon-7), amely a testünk által leginkább felszívódó forma. A legjobb eredmény elérése érdekében a termék D-vitaminnal dúsított. A lágy gél kapszula folyékony olajat tartalmaz, amely kiváló a K-vitamin és D-vitamin felszívódásának szempontjából, mivel ezek zsírban oldódnak. Már egy kapszula biztosítja a szervezet napi szükségleteinek 100% -át a K-vitaminból és D-vitaminból egy felnőtt számára.

A K2-vitamin zsírban oldódik, ezért az emberi test a legjobban folyékony formában tudja hasznosítani. A legmagasabb követelményeknek való megfelelés érdekében a K2-vitamint zselatinhéjban lévő olaj formájában, könnyen lenyelhető a kapszulákba tettük, így a szervezetben a K2-vitamin szinte teljesen felszívódik.

Véralvadás: A K-vitamin részt vesz a normál véralvadásban.
Csontok: A K-vitamin és a D-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
Kalcium és foszfor felszívódás: A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.
A vér kalciumszintje: A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
Izmok: A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.
Fogak: A D-vitamin hozzájárul a normál fogazat fenntartásához.
Ellenállóképesség: A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Sejtosztódás: A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

A termék egy előfizetés része, egy év lejárta után, újabb egy éves adag fog érkezni Önhöz, amennyiben nem mondja le annak kiszállítását!

Kiszerelés: 360 kapszula 1 tégelyben
Egységár: 200 Ft/kapszula

Vitamin K2+
étrend-kiegészítő
1 tégely 360 db kapszulával (kapszulánként 480 mg)
Egységár: 200 Ft/kapszula

Az ajánlott napi adag összetétele:

Hatóanyagok 1 kapszula tartalma NRV%*
K-vitamin 75 μg 100
D-vitamin 5 μg 100

* A táplálkozási referenciaérték %-a

Összetevők: közepes lánchosszúságú 3-gliceridek (kókuszolajból), sertés zselatin, stabilizátor (glicerin), menakinon-7 (Bacillus subtilis natto tartalommal), színezék (vasoxidok és vashidroxidok), kolekalciferol
Figyelem: A terméket nem szabad alkalmazni a véralvadást gátló gyógyszereket szedő betegeknek, terhes és szoptató anyáknak. A véralvadási problémákkal küzdő személyeknek, vagy azoknak, akik véralvadásgátló gyógyszert szednek, ajánlott, hogy konzultáljanak orvosukkal, mielőtt elkezdik szedni a Vitamin K2+ étrend-kiegészítőt!
Az ajánlott napi beviteli mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tárolandó.
Ajánlott napi adag: naponta 1 kapszula étrend-kiegészítő
Nettó tömeg: 172,8g
Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől és nedvességtől védve tárolandó.
Gyártja a Natural Pharmaceuticals részére a Pharmatech AS Norvégiában
Gyártó: Pharmatech AS, Postboks 85, 1662 Rolvsoy, Norvégia

A Vitamin K2+ egy hivatalosan bejegyzett étrend-kiegészítő Magyarországon. Regisztrációs száma: 19313/2017

• Az Vitamin K2+ étrend-kiegészítő éves teljes költsége 71760 Ft. Az Ön kényelme érdekében ezt az összeget 12 részletre bontjuk. A részletek összege 5980 Ft.
• Az éves Vitamin K2+ 1 tégely, 360 kapszulával, ami egy éves szükségletnek felel meg. Ezután 12 havonta újabb éves Vitamin K2+ készletet küldünk. A fizetési feltételek megegyeznek az első éves adag Vitamin K2+ feltételeivel.
• A termék postázásával és csomagolásával kapcsolatos költségeket a Natural Pharmaceuticals fedezi.
• Ügyfelünk csak 18. életévét betöltött magánszemély lehet.
• Fizetni 14 napon belül kell a kézhezvételtől számítva, a megküldött termékhez csatolt számla illetve csekk alapján.
• A Natural Pharmaceuticals garantálja, hogy a termék ára változatlan marad, úgy mint az első évben. A termék bontatlansága esetén, a kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ez esetben 14 napon belül vissza kell küldenie a Vitamin K2+ egy éves készletét, melynek visszaküldési költségei Önt terhelik.
• Bármikor, indokolás nélkül lemondhatja a következő éves adag szállítását, csupán annyit kell tennie, hogy bármilyen módon – telefonon, e-mailben vagy levélben – tájékoztatja a Natural Pharmaceuticals-t a döntéséről.

Általános Szerződési Feltételek Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o.

Adatkezelési tájékoztatót.

Vitamin K2+

  Megrendelő adatai:

  • Vezetéknév:
  • Utónév:
  • Irányítószám:
  • Város:
  • Cím:
  • Email cím:
  • Születés dátum:

  Javítani szeretném az adataim

  IGEN, megrendelek egy éves adag, Norvégiában készült, Vitamin K2+ kapszulát 71 760 Ft-os áron 12 havi részletfizetéssel (12x 5 980 Ft), évenkénti szállítással. A csomagolás és postázás díját a Natural Pharmaceuticals fedezi. Megrendelésemmel kijelentem, hogy megismertem az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót valamint, hogy elmúltam 18 éves. Az Adatkezelők jogos érdeke alapján az Ön telefonszámát arra is felhasználhatják, hogy Önt ajánlataikkal és újdonságaikkal természetes személy általi (azaz nem automata) telefonhívás útján megkeressék. Amennyiben a fenti tájékoztatásra nem tart igényt, úgy tiltakozáshoz való jogát gyakorolhatja a dpo@natural.co.hu email címenHozzájárulok ahhoz, hogy a Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o és a Natural Pharmaceuticals Kft saját és partnerei ajánlataival email címemen megkeressen hozzájárulásom visszavonásáig az adatvédelmi tájékoztató adatkezelesi szabalyzat szerint.
  Megrendelés 71 760 Ft


  A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.