Mi is pontosan a CholestControl étrend-kiegészítő?

A CholestControl receptjét Norvégiában fejlesztették ki azok számára, akik gondoskodni akarnak a megfelelő koleszterinszintjükről. Minden összetevőt a lehető legnagyobb gondossággal választottak ki. A CholestControl olyan növényi szterolokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, és amik hatását az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) jóváhagyott.

Ezenkívül a termék eikozapentaénsavat (EPA) és dokozahexaénsavat (DHA) tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a szív normál működéséhez, illetve B6-vitamint, amely hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez.

Szükségünk van a koleszterinre!

Ne feledje, hogy maga a koleszterin nem káros, csak a felesleg válik veszélyessé. Jó tudni, hogy sok nagyon fontos funkciót játszik a szervezetben, mint például:

  • Fontos összetevője a sejtmembrán szerkezetének, mivel lehetővé teszi a membrán számára a megfelelő áteresztőképesség és folyékonyság fenntartását.
  • Egy előfutára minden szteroid, beleértve a nemi hormonok szintézisének – befolyásolja a szexuális fejlődést és a termékenységet, és a kortikoszteroidokat is, amelyek szabályozzák az anyagcserét és az elektrolit egyensúlyt.
  • Részt vesz a D-vitamin szintézisében és felszívódásában.
  • Elengedhetetlen az idegszövet és az agysejtek (neuronok) megfelelő működéséhez. A testünkben lévő koleszterin teljes mennyiségének 25% -a az idegrendszerben van!
  • Az epesav összetevője, ami azért fontos, mert javítja az emésztési folyamatot.

 

Hogyan tudja megrendelni a CholestControl éves adagját?

Az alábbi linkre kattintva tudja megrendelni legújabb termékünket:

CholestControl 1 eves keszlete

Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet.
A kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód rendkívül fontos.
Regisztrációs szám: 27118/2021

October 7, 2021