Játékunk pár napon belül a véget ér, MOST van utoljára lehetősége arra, hogy egy wellness napot tölthessen márkanagykövetünkkel, a fitnesz világ- és Európa bajnok Béres Alexandrával! A mozgás és az egészséges táplálkozás a hosszú élet titka – jelentkezzen, és töltődjön fel egy luxushotelben!

Hogyan érhető el a testi és lelki harmónia? Mikor érezhetjük azt, hogy teljesen békében vagyunk önmagunkkal? Életünk egyensúlyának megtalálása hosszú folyamat, és persze mindenkinek mást és mást jelent. Egy azonban biztos: az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás pozitívan hat mindennapi hangulatunkra és közérzetünkre. A novemberi 18-i Életmód napon Béres Alexandra fitnesz világ- és Európa bajnok, kétgyermekes édesanya mutatja be, hogy mi vezeti őt el a boldogsághoz, miért érdemes sportolni és hogyan állítható fel egy kiegyensúlyozott étrend. Előadását mindenkinek érdemes meghallgatni, aki tenni szeretne önmagáért és családjáért.

Az elmélet után pedig jöhet a gyakorlat: a tippek és ötletek mellett a megvalósításban is segít márkanagykövetünk. Egy közös torna keretében a résztvevők egyszerű, otthon is végezhető mozgásformákkal ismerkedhetnek meg.

„Azt, hogy „a csoda Benned van” roppant komolyan gondolom. Nem várhatjuk mástól a megoldást, magunknak kell tennünk a vágyaink eléréséért! A pillanatnyi siker könnyelmű ígérete helyett hiszek a szorgalomban, a hiteles példamutatásban. Jó ügyek mellé mindig szívesen állok, ezért örömmel lettem a Natural Pharmaceuticals magyarországi nagykövete, és mindenkit szeretettel várok a novemberi Életmód Napunkon!”- mondta Béres Alexandra, fitnesz világ- és Európa-bajnok.

Kíváncsi rá, milyen érzés egy napot eltölteni Béres Alexandrával? Egyszerre felemelő, érdekes és tanulságos, és ezt nem mi, hanem előző játékunk nyertesei mondták. A vendégek mellett az esemény főszereplője is rengeteg élménnyel gazdagodott: „Ennyi csillogó szemű embert ritkán látok velem szemben, olyan sok érdeklődő kérdést is kaptam, hogy meg is hatódtam. Nagyon élveztem a velük töltött időt” – emelte ki Alexandra.

A játékra jelentkezéshez kattintson IDE. A szerencsés nyerteseket telefonon értesítjük, az eddigi győzteseink listáját IDE kattintva érheti el.

A tavalyi rendezvényünk galériáját ITT találja.

 

 

October 30, 2017