Az omega-3 zsírsavaknak alapvető jelentőségük van szervezetünk felépítésében, a test azonban nem képes önállóan előállítani őket, így külső forrásból kell pótolnunk. Az orvosok által ajánlott omega-3 mennyiséget akkor tudnánk hagyományos módon bevinni a szervezetbe, ha heti 2-3 alkalommal fogyasztanánk halat – ezt azonban csak kevesek képesek megtenni, ezért rendszerint étrend-kiegészítők formájában pótoljuk a hiányt. A Natural Pharmaceuticals új terméke, a BergenOMEGA-3 is ezt hivatott pótolni: a 90%-ban omega-3 zsírsavat tartalmazó kapszula hosszútávon biztosítja a szervezet egészséges működéséhez szükséges anyagokat.

 Serkentheti az agyműködést

Az agy körülbelül 20%-a az omega-3 zsírsavakból áll. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság véleménye szerint az omega-3 zsírsavak (250 mg DHA naponta) segítenek fenntartani a normál agyműködést, pozitív hatással lehet a kognitív teljesítményünkre, a memóriánkra, valamint az emlékező képességünkre.

Terhes nőknek is ajánlott

Ha a terhesség idején az anya megfelelő mennyiségű omega-3 zsírsavakat fogyaszt, az befolyásolja azok szintjét a gyermek szervezetében is, ami növelheti az esélyét a helyes fejlődésre az élet további szakaszában. Az omega-3 fogyasztása (további 200 mg DHA naponta) biztosíthatja az anyatejben található zsírsavak optimális szintjét, ami jó hatással van az újszülött látásának fejlődésére életének első évében. Ahogy a felnőttek, úgy a fejlődő gyermekek agyának is egy része is omega-3 zsírsavakból áll, melynek a magzat számára a terhesség idején az anya szervezete az egyetlen forrása.  A várandóság alatt a megfelelő mennyiségben fogyasztott omega-3 zsírsavak jó hatással lehetnek a méhlepény és a emlőmirigyek optimális fejlődésére is. Azt azonban ne feledjük, hogy az étrend-kiegészítő kapszula nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet, és a kismamák, szoptatós anyukák kizárólag orvossal egyeztetve kezdjék el a szedését.

A szemre is jó hatással lehet

Az omega-3-ban található DHA hozzájárulhat a normál látás fenntartásához. Ennek oka, hogy az emberi szem omega-3 savakban, főként DHA-zsírsavban gazdag szerv. Egy háromezer fős, 49 év feletti emberek részvételével végzett felmérés arra mutatott rá, hogy azok, akik rendszeresen fogyasztottak zsíros halat, – ily módon pedig több omega-3-at jutattak a szervezetükbe, – ritkábban panaszkodnak látással kapcsolatos problémákra.

BergenOMEGA-3 – a legmagasabb minőség a legjobb áron!

Magyarországon jelenleg számos omega-3 zsírsavat tartalmazó termék kapható, nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy ezek jelentősen különböznek egymástól. A BergenOMEGA-3 azért is különleges, mert magas koncentrációban (90%) tartalmazza a nélkülözhetetlen zsírsavakat, így elegendő napi 1 db kapszulát bevenni belőle. A kapszulát most D-Vitaminnal is gazdagítottuk, ami így a csontokra, fogakra is kedvező hatást fejt ki a szervezetén belül.

Bergen-x-6

 

Kezdje el szedni már ma!

A változatos étkezés és egészséges életmód mellett napi egy BergenOMEGA-3 kapszula fogyasztásával hozzájárulhat egészségének fenntartásához. Ebben az esetben viszont oda kell figyelnie a megfelelő adagolásra illetve arra, hogy az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet. Váljon szokássá, hogy minden nap, azonos időpontban beveszi a BergenOMEGA-3 adagot, mondjuk reggeli közben vagy fogmosás előtt! Ezért azt tanácsoljuk, hogy tegye saját dobozát egy jól látható helyre, például a kenyértartó, vagy a kávés doboz mellé. Gondoljon egészségére, kezdje el szedni már ma, megrendeléshez kattintson IDE!

Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

 

August 29, 2016