Korábban élsportolóként, ma fitneszedzőként és családanyaként is nagyon fontosnak tartom a változatos, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag étrendet. Azt tapasztalom, hogy ezzel sokan egyetértenek, a mindennapokban felmerülő feladatok és stressz miatt azonban sokan megfeledkeznek ennek betartásáról – szívből örülök, hogy Ön is azok közé tartozik, akik kellő figyelmet fordítanak egészségük védelmére!

A vitaminok rendszeres bevitele a szervezetre csak tudatos étkezéssel lehetséges. A változatos táplálkozás alapját elsősorban a különféle zöldségek, tejtermékek, magvak, valamint a hüvelyes termésű növények helyes kombinációja adják. A hétköznapokban azonban hiába ügyelünk kiemelten táplálkozásunkra, vitaminhiány bármikor felléphet a szervezetben, ezért is javasolt megfelelő minőségű étrend-kiegészítők és vitaminok fogyasztása. A vitaminok nélkülözhetetlenek szervezetünk normál működésének fenntartásában. Mindegyik vitamin más és más funkció miatt tölt be jelentős szerepet egészségünk megőrzésében.

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az izmok normál működéséhez, a helyes izomfunkciók megtartásához. A Magnezium B6+ emellett a szervezet idegrendszerére is jó hatással van, a normál pszichológiai funkció fenntartásában segít, valamint a csontok, fogak felépítésében is részt vesz a kalcium mellett.

A D-vitamin elsősorban a csontozatunk egészségének megőrzéséhez szükséges, de ezen kívül még számos jó hatással rendelkezik: jelentős szerepet tölt be például az immunrendszer kiegyensúlyozott működésében is, sőt életkortól függetlenül csökkenti a gyulladásos folyamatokat és a stresszt. Hatását számos vizsgálat igazolta és bebizonyította, hogy szükség van rá, a Vitamin D+ szedése ezért kifejezetten ajánlott.

A C-vitamin az egyik legfontosabb vitaminunk: közreműködik a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, és segíti az immunrendszer megfelelő működését fizikai igénybevétel, munka vagy sportolás alatt is. Szellemi frissességünk szempontjából sem mellékes a szerepe, védi a sejteket a stresszel szemben, és támogatja az idegrendszer normál működését. A Vitamin C+ a D-vitamin mellett elősegíti a normál kollagén-képződést és ezen keresztül a csontok normál állapotának fenntartását.

A Multivitamina+ Natural étrend-kiegészítő speciális, 20 különféle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, megtalálható benne többek között D, C, és K vitamin is. Szedésével megbizonyosodhatunk arról, hogy a napi vitamin-adagunk egy részét bevittük a szervezetbe. Ahogyan bővült a családom, annál nehezebb volt olyan ételeket főzni, melyek mindenki számára finomak és egészségesek is egyben. A táplálék-kiegészítőket ezért is tartom kiemelkedően hasznosnak: nyugodt vagyok, ha arra gondolok, hogy segítenek a családom egészségének megőrzésében.Beres-w-kółku

Az egészséges táplálkozás és táplálék-kiegészítők mellett azonban a sportolásra is időt kell szakítani. Heti négy-öt óra mozgással már Ön is sokat tehet azért, hogy kirobbanó formában érezze magát!

Biztos vagyok benne, hogy a vitaminok mindennapos szedésével gondoskodhat a nélkülözhetetlen vitaminok és ásványi anyagok beviteléről! Ne felejtse, hogy az egészség olyan kincs, melynek értéke rohanó világunkban már szinte felbecsülhetetlen!

 

 

 

May 12, 2016